- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
BRIKLY #17908 üzenetére
akkor nekem is nyithatnál egy első 2 nyitást
a cheat meg csak humor volt ne vedd fel
@sunny :
egy lotus exige cup(ez meg az a1 club sportos a napi rammer failok) akart rammolni csorikám nekem gyütt és a falban végezte pedig nem is kormányoztam ellen
ezzel a super snake-el sok jagger meg marad
-
Crowent
tag
válasz
BRIKLY #12993 üzenetére
Sziasztok!
Válszeg újra veszek kiegészítőt, szeretném megkérdezni hogy milyen autót vegyek S osztályba véleményetek szerint. Hallottam ezt azt, eddig a Lamborghini Aventadort, és a Koenigsegg CCXR, illetve a GT 4.0-es Porsche autót ajánlották... Azt tudom hogy a Pagani is nagyon jó autó, de azt nem akarom megvenni. Mi a véleményetek?
-
WASPZotya
tag
válasz
BRIKLY #12618 üzenetére
Ha tetszik akkor nem
Én mindig azt mondom, ami tetszik azt kell megvenni.
Nem biztos hogy az a legjobb , de szívesebben megyek azzal mi tetszik mint ami nem.
Egyébként meg nem biztos hogy ami az egyiknek jó az a másiknak is.
De van aki máshogy gondolja.
Ez a saját véleményem.Loweless: Sajnos a leírt adatok alapján nem reális kocsit választani, azok csak számok és nem hitelesek.
Sokszor a gyengébb adatú kocsival simán gyalázhatóak a nagyobb statúak. -
tutuhawer
őstag
a játékosokat egymáshoz képest is kicsit furcsán mutatja a játék. Ez is csak egy kis bug. Nekem is vannak ám videóim a youtube.com/tutuhawer oldalon. Aki pedig nagyon sok hibát (van, de nem olyan sok) talál az Audi S5-tel kapcsolatban, az keressen meg, és lenyomjuk egymás közt a futamokat hazai pályáinkon.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Futás, futópályák
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Váratlanul kapott a piac egy új 16 GB-os Radeont
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- További aktív témák...
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest