- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- skoda12: Webshopos átverések
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
callmeakos #1480 üzenetére
Sajnos ez a helyzet, igen. Az r8-at folyamatosan tesztelem, vezetem, építem, és tény, hogy nem egyszerű vele gyorsan menni, ami nem azonos a jóval. Tehát lehet vele nyerni, csak tudni kell a képességeit, mindamellett a pálya képességeit is tudni kell fejből, azaz hol van oszlop, melyik sávból merre fordul a forgalom, stb. Így lehet vele nyerni, amúgy meg sokan eladják. A corvette-et ajánlották még 40. szint alatt, egy magyar srác tesztelte, de!!! a world-garage.comon még mindig szarnak nevezik, persze a nagy t3-mas gépek ellenében. Az esélyünk a nagyképű, lekezelő fullboostos sofőr, aki nem hiszi el, hogy ott lehetünk mellette, és én pedig nitrózok, mint az állat, és odaérek
szerk: a subaru sem olyan rossz gép, csak megfelelő irányba kell építeni. Üresen majd' minden gép lomha kicsit
Új hozzászólás Aktív témák
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2912, 100% Akkumulátor
- LENOVO Legion Y530-15ICH - 15,6" FHD IPS - i7-8750H - 8GB - ÚJ 512GB SSD - Win10 - GTX 1050 Ti
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6 400NIT 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest