Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
pesmester
csendes tag
Esetleg a mai nap folyamán előfordult valakivel, hogy nem látta a kis zöld nyilacskát a térképen? Merthogy 3 relogg után sem tűnik fel. Ha pedig senkinél nem volt ilyen, akkor azt hiszem eljött az ideje, hogy kapjon egy re-installt. Köszi előre is a válaszokat
-
pesmester
csendes tag
Halihó!
Jelenleg számomra játszhatatlan a játék, kb. minden 5. multi után relogg szükséges, nagy nehezen rávettem magam, hogy akkor T.E.-zem egy kicsit -pedig általában hanyagolom-, erre ott az esetek 99%-ában nem mutatja a csapattársat. Ezek szerint a patch óta mindenki privátozik, vagy csak engem zavarnak ezek a dolgok?
-
pesmester
csendes tag
Elég szomorúan tapasztalom, hogy míg én szorgalmasan nyomom a multikat, ezt a játék azzal jutalmazza, hogy sem kártyát, sem pénzt nem ad. Komolyan mondom, lassan most már tényleg csak a privát versenyek miatt lesz érdemes felnézni.
-
pesmester
csendes tag
Sok esetben Te más autókat látsz, mint a többi versenyző és ez fordítva is igaz, szóval, amit Te látsz az nála elképzelhető, hogy nincs ott, szóval csak a Te "világodban" repül akkorát az autó aminek nekiment, a másik versenyzőnél viszont üres az út. Nem tudom ez mennyire volt érthető, de remélem a lényeg átment.
-
pesmester
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Professzionális fotó- és videófelszerelés bérlés
- XPS 7590 15.6" 4K IPS érintő i7-9750H GTX 1650 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra (újszerű, Független, 256 GB, 12 GB RAM, Titánium sárga)
- Azonnali készpénzért veszek iPhone-t!
- Apple iPhone 16e (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, fehér)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li HydroShift LCD 360R/TL AIO vízhűtés eladó!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest