- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Austin F.: Appok teljes képernyőn – immerzív mód [Android]
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
bognar110 #1221 üzenetére
én nem hiszem el, hogy Monster logó címén ez a maximum. Láttam már ilyen mosntert, de ez nekem kevés. Látványos, az összhatás OK, de nem monster logó. Az én imprezám ilyen, plusz még egy frankó bodykit van rajta:
szuper módon pontos lett az egész konstrukció. A baja az, hogy hiába adok neki gázt gázt gázt gázt, elég lassan gyorsul, de jól fordul, szépen ugrat, kiváló a hangja, naná! -
tutuhawer
őstag
válasz
bognar110 #1217 üzenetére
Igen, kivéve este, amikor kiürül az eu server. Amúgy kiderítettem, hogy milyen néven mész, és ah minden igaz, bognar1 level 8. A fejlődésnél a skillekeet(képességeket) szokták sokan elbaszni, össze-visza fejlesztenek mindent, pedig nem tudod mindet maxra, ehhez egy kis segítség az angolul nem tudóknak főleg! http://hrc-team.hu/nfsw/nfs.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó ÚJ csak bontott állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G10 - Ryzen 5 7540U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest