Hirdetés
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
tatabike
őstag
válasz
Beeerka
üzenetére
Én még az eleje felé kezdtem anno, aztán kihagytam másfél-két évet. Akkoriban nem voltak ilyenek, meg ahogy UFO írta, ezek szerint még egy évvel ezelőtt is normális volt a helyzet.
Naná, hogy ki vagyok akadva, hiszen én pl. nem folyamatosan merültem bele ebbe a fosba, hanem régen még tök király volt, most meg (nekem) hirtelen szar lett. Mintha egy kisgyerek lennék, aki eltörte a lábát, és több hónap kényszerpihenő után lemegy a kedvenc játszóterére, ahol a vandálok minden játékot hazavágtak, amivel még a lábtörés előtt gond nélkül lehetett játszani. Remélem érted a problémámat.
Másik oldalról meg, ha összeveted a játékban történt változásokat, és az IT iparágban azóta végbement fejlődést, ég és föld. Mert ha teszem fel annyira brutális fejlesztések történtek volna a játékban, hogy a hardver nem lenne képes követni, azt mondom, oké, van ilyen. De pont az ellenkezője történt, fejlesztés lófing, a hardver meg már fényévekkel előrébb jár, mint amilyen akkor volt, mikor indult a World. Remélem ebből a szemszögből is érted a problémát.
Megpróbálom logikusan megmagyarázni, miért szar ez a szar, de mint a fenti példa is mutatja, csak arra jutok, hogy tesznek rá nagy ívben, így is hoz egy zsák lóvét, minek birizgálják, minek fizessenek a kódolóknak egy raklap lóvét, hogy átírjanak néhány blokkot a stabilabb futás érdekében? Amíg lehet, feszítik a húrt, tudom én jól. Csak ez a húr sosem fog elpattanni, mert a régi, csalódott játékosok helyett jönnek majd újak, akiknek az lesz a természetes, ami most van, akik olyan telefonokon szocializálódtak, amik naponta lefagynak, akik nem foglalkoznak vele, hogy szar, mert nem az Övéké, stb., stb. Az NFS-nek meg rohadt mindegy, hogy egy két napos játékos vesz boost-ot, a pénznek nincs szaga.Out of memory problémára annyit tudok mondani, hogy nálam ezt akkor csinálja, ha Free Roamban van, és nem nyúlok hozzá 10 percig kb. Tehát ha fel kell állnom a géptől, akkor Safehouse, ott még sosem fagyott le.
Új hozzászólás Aktív témák

- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tesla topik
- Tőzsde és gazdaság
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 7000 mAh-s aksit kapott a Motorola Moto G57 Power
- Google Chrome
- További aktív témák...
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- Huawei P30 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Kijelzőn beégés
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3716
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i3-7100 laptop (hiányos, de működik)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)