Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Desmond74

tag

válasz Beeerka #13696 üzenetére

Desmond74 vagyok, alias Csimpilóta!

Remélem jól vagy! Ahogy látod, itt még mindig morzsákért is megy a balhé.... ;]

Üdv!

• tatabike

őstag

válasz Beeerka #13696 üzenetére

Én még az eleje felé kezdtem anno, aztán kihagytam másfél-két évet. Akkoriban nem voltak ilyenek, meg ahogy UFO írta, ezek szerint még egy évvel ezelőtt is normális volt a helyzet.
    Naná, hogy ki vagyok akadva, hiszen én pl. nem folyamatosan merültem bele ebbe a fosba, hanem régen még tök király volt, most meg (nekem) hirtelen szar lett. Mintha egy kisgyerek lennék, aki eltörte a lábát, és több hónap kényszerpihenő után lemegy a kedvenc játszóterére, ahol a vandálok minden játékot hazavágtak, amivel még a lábtörés előtt gond nélkül lehetett játszani. Remélem érted a problémámat.
    Másik oldalról meg, ha összeveted a játékban történt változásokat, és az IT iparágban azóta végbement fejlődést, ég és föld. Mert ha teszem fel annyira brutális fejlesztések történtek volna a játékban, hogy a hardver nem lenne képes követni, azt mondom, oké, van ilyen. De pont az ellenkezője történt, fejlesztés lófing, a hardver meg már fényévekkel előrébb jár, mint amilyen akkor volt, mikor indult a World. Remélem ebből a szemszögből is érted a problémát.
    Megpróbálom logikusan megmagyarázni, miért szar ez a szar, de mint a fenti példa is mutatja, csak arra jutok, hogy tesznek rá nagy ívben, így is hoz egy zsák lóvét, minek birizgálják, minek fizessenek a kódolóknak egy raklap lóvét, hogy átírjanak néhány blokkot a stabilabb futás érdekében? Amíg lehet, feszítik a húrt, tudom én jól. Csak ez a húr sosem fog elpattanni, mert a régi, csalódott játékosok helyett jönnek majd újak, akiknek az lesz a természetes, ami most van, akik olyan telefonokon szocializálódtak, amik naponta lefagynak, akik nem foglalkoznak vele, hogy szar, mert nem az Övéké, stb., stb. Az NFS-nek meg rohadt mindegy, hogy egy két napos játékos vesz boost-ot, a pénznek nincs szaga.

Out of memory problémára annyit tudok mondani, hogy nálam ezt akkor csinálja, ha Free Roamban van, és nem nyúlok hozzá 10 percig kb. Tehát ha fel kell állnom a géptől, akkor Safehouse, ott még sosem fagyott le.

Új hozzászólás Aktív témák