- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
odébbb
tag
Jó Estét ASZFALTBETYÁROK !
Kavicsokat szedegetni nagyon unalmas , de nemállok szóba 70 alatt senkivel , mert addig csak tötymörgés .
Megéri me ingyé van , annnyit kibirok (mondom én) aki annnyira rutinos 3-4 perecalatt má megvan . akko mé ne ?Na elég a szütttyögésből , gázt !
van egy agy-nagybajom : kövi a szitu ! mondom mégecccer (csak world) vonatkozik , aki nemtud köszönni egyéletre elássa magát előtttem ez a halálom , akinek neminge ne vegye magára na !!!! ( barátlista , fennvan 5 ember vagy 7 , oszt semmi ................ fapapucs legalábbb ennnyi te paraszt !
Másik dolog : a lista tök jó dolog , hogy hungarista , na végre vette valaki a bátorságot nameg az észtet -(eszet) , és létre gyütt ez a magyar lista , vagy mi a szösz ranglista .. na mindegy tök izgi , má elevenre rágtam a körmöm , hogy énakarok lenni elől : odebbb ,,,,,,,,,,,,,,oszt jóvan , a király ugyis én vagyok !
http://nfsw.falcosoft.hu. = mégecccer grat hozzá !
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új! 3 Hónapos! Playstation 5 Slim Disc (Lemezes) Kiadás! Garancia: 2027.05.15
- Samsung Galaxy A52 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Szép állapotban levő Apple iPhone 15 256GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest