Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- potyautas: Stand up és én
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
A Need For Speed World egy online játszható multiplayer autós arcade játék, melyet a Black Box nevű fejlesztőcsapat készített. A versenyzés helyszíne az eddigi NFS játékokból ismert helyek: (Most Wanted, Carbon területei).
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crowent
tag
válasz
DeadBullet
üzenetére
Na azért az sem mind1 hogy milyen pályán megyünk privátokat. Mert az első pályán amit lvl 3an kap az ember azért ott nem ad T3-as cuccokat. Ahogy láttam a High Stakesen T1-2-3 Pro-Ultra cuccokat is dobhat, de inkább Driver Eagle nevezetű pályán lehet nyerni ténylegesen T3-as cuccokat. De mivel én csak lvl 38 vagyok így hagyatkoznom kell a HS-re, illetve a napi gyémánt cuccokra... Esetleg T3 Platinum kártya... De most nem tudom ha esetleg veszek is belőle 4 db T3 Platinum Packot abból esne annyi alkatrész hogy a Porsche GT3 RS kocsimat feltuningoljam jobban? Vagy nem érdemes költeni rá annyit?
-
callmeakos
veterán
válasz
DeadBullet
üzenetére
Nekem már édes mind1: Több mint 1 éve tolom a játékot, az összes pályát ismerem mint a tenyeremet. Beleférhet nálam 1-1 HS

Új hozzászólás Aktív témák

- Philips Hue Gradient Lightstrip hibás
- Killer 1650x Intel AXN 200NGW
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Philips Hue LightStrip Plus v4 1m extension
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro / 8/256GB / Káértyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi