Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

válasz darnellsmith #7915 üzenetére

Látom témánál vagyunk. Engem igazán csak egy fajta játék tud felhuzni. Az autos.:D
    Amikor 100.x is ugyanazt a pályát nyomod eredmény nélkül és elbasztál rá egy napot majdnem. A gondolattol is kitudok borulni. CS az ami igy kitud néha boritani, de nem annyiszor mint bármien autos game. Engem pl nem zavart volna ha mindent kitolok elsöre max kocsikat kell cserélgetni hozzá hogy meglegyen.
    Nehézséget nemtok állitani menet közben? Azaz ha már majdnem kivittem a game-t nem tehetem vissza az irányitást könnyüre vhogy? Nekem közepesen van. Lehet könnyü fokozaton meglenne a drif amit nem birok megcsinálni. :DD

Detto ugyvoltam az egyik sprinttel mint krómx. Má elszidtam mindennek a fizikát hogy hogy a faszba borul fel egy pici buktatom a lambom 10-20km/h-nál. :O És mindig ugyanabban a kanyarban. Plusz 4x az uccso kanyarok egyikében 80% körül. Vagy 20-30x probáltam meg mire meglett. 2x álltam neki. 2. nap meglett. :DDD
    De ha ennyibe telne minden vagy minden második verseny megnyerése én törölném a fenébe a játékot. Ennyire azé nem tetszik.

Új hozzászólás Aktív témák