- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- hcl: MS Office365 Linuxon
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
darnellsmith #7915 üzenetére
Látom témánál vagyunk. Engem igazán csak egy fajta játék tud felhuzni. Az autos.
Amikor 100.x is ugyanazt a pályát nyomod eredmény nélkül és elbasztál rá egy napot majdnem. A gondolattol is kitudok borulni. CS az ami igy kitud néha boritani, de nem annyiszor mint bármien autos game. Engem pl nem zavart volna ha mindent kitolok elsöre max kocsikat kell cserélgetni hozzá hogy meglegyen.
Nehézséget nemtok állitani menet közben? Azaz ha már majdnem kivittem a game-t nem tehetem vissza az irányitást könnyüre vhogy? Nekem közepesen van. Lehet könnyü fokozaton meglenne a drif amit nem birok megcsinálni.Detto ugyvoltam az egyik sprinttel mint krómx. Má elszidtam mindennek a fizikát hogy hogy a faszba borul fel egy pici buktatom a lambom 10-20km/h-nál.
És mindig ugyanabban a kanyarban. Plusz 4x az uccso kanyarok egyikében 80% körül. Vagy 20-30x probáltam meg mire meglett. 2x álltam neki. 2. nap meglett.
De ha ennyibe telne minden vagy minden második verseny megnyerése én törölném a fenébe a játékot. Ennyire azé nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- DOOM - The Dark Ages
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX Series S 512GB, 6 hó garanciával Bp-i üzletből eladó!
- Update 07.01. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest