Hirdetés
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
válasz
darnellsmith
üzenetére
Látom témánál vagyunk. Engem igazán csak egy fajta játék tud felhuzni. Az autos.
Amikor 100.x is ugyanazt a pályát nyomod eredmény nélkül és elbasztál rá egy napot majdnem. A gondolattol is kitudok borulni. CS az ami igy kitud néha boritani, de nem annyiszor mint bármien autos game. Engem pl nem zavart volna ha mindent kitolok elsöre max kocsikat kell cserélgetni hozzá hogy meglegyen.
Nehézséget nemtok állitani menet közben? Azaz ha már majdnem kivittem a game-t nem tehetem vissza az irányitást könnyüre vhogy? Nekem közepesen van. Lehet könnyü fokozaton meglenne a drif amit nem birok megcsinálni.
Detto ugyvoltam az egyik sprinttel mint krómx. Má elszidtam mindennek a fizikát hogy hogy a faszba borul fel egy pici buktatom a lambom 10-20km/h-nál.
És mindig ugyanabban a kanyarban. Plusz 4x az uccso kanyarok egyikében 80% körül. Vagy 20-30x probáltam meg mire meglett. 2x álltam neki. 2. nap meglett.
De ha ennyibe telne minden vagy minden második verseny megnyerése én törölném a fenébe a játékot. Ennyire azé nem tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mesterséges intelligencia topik
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Gyúrósok ide!
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- PlayStation 5
- Suzuki topik
- További aktív témák...
- PowerColor RX 7900 XTX RED DEVIL 24G videokártya garanciával
- Dobozos Új Lenovo ThinkBook 16 G7 Szépséges Laptop 16" -45% Intel Ultra 7 165U 12 Mag 16/512 FHD+
- LG 55QNED80T3A 2024 - 4K Ultra HD, QNED okos TV 23 hó garanciával.
- Samsung 27" 2K 2560x1440 monitor Pivot is, állítható magasság S27A850D PLS panel, picit gyenge talp
- szinte új DELL C2422HE full HD 1920x1080 IPS monitor- rejtett Webkamera - nagy hangszóró - USB-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- MCDODO T03 fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022, 100% Akksi
- AKCIÓ! 750W Seasonic PRIME TX-750 Titanium tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

És mindig ugyanabban a kanyarban. Plusz 4x az uccso kanyarok egyikében 80% körül. Vagy 20-30x probáltam meg mire meglett. 2x álltam neki. 2. nap meglett.