Új hozzászólás Aktív témák

• ez_meg_emaz

őstag

Hi. Látom itt mindenki vér pro ezekben a játékokban. Sok game-t toltam már. De az én stilusom inkább az fps. Más játékokkal ritkán játszok. De ezek között van az nfs. Underground ota figyelem hátha lesz vmi jo nfs. De eddig egyiket se vittem végig. Legszarabb eddig a carbon volt szvsz. De a pro street most jobban tetszik picit. Ezért végig is akartam vinni (elsö végigvitt nfs lenne u2 ota) de nagyon nem megy :O . Ryo ellen vok már de a drift kurvára nem megy ellene. Van egy pálya ahol ha beleszakadok akkor 2700-at elérek 50böl 1x. De ryo-hoz 3500 kéne min.:W Minden másba letom nyomni elsöre vagy 1-2 probálkozás után. De drfitbe nem. Pedig nagyrészt 1000-2000 pontokkal vertem le a versenynapokon a többieket. GTO-m meg supra-m van. Suprat azt ugy nyertem egyik versenynapon és azzal jol ment a drift eddig. A 2700-at GTOval értem el bonusokkal. Nemtom mit kéne tennem hogy lenyomhassam végre. És még csak a 2. "versenynapot" tolom ryo ellen. :O Lesz még böven drift gondolom. Cheat nincs ami ezt megoldaná, pedig ienkor azt szoktam elöszedni mert nem akarok heteket szarakodni 1 kurva pályán. :((( Kéne a hely is mert van még 3-4 fps amit végig akarok vinni de még nem tettem fel öket. Viszont ha most letörlöm az nfs-t késöbb tuti nem veszem elö a büdös életbe se plusz annyira nem jo hogy kiirjam. Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés