Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- potyautas: Kiküldetésben a szép Juhásznénál
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Hi. Látom itt mindenki vér pro ezekben a játékokban. Sok game-t toltam már. De az én stilusom inkább az fps. Más játékokkal ritkán játszok. De ezek között van az nfs. Underground ota figyelem hátha lesz vmi jo nfs. De eddig egyiket se vittem végig. Legszarabb eddig a carbon volt szvsz. De a pro street most jobban tetszik picit. Ezért végig is akartam vinni (elsö végigvitt nfs lenne u2 ota) de nagyon nem megy
. Ryo ellen vok már de a drift kurvára nem megy ellene. Van egy pálya ahol ha beleszakadok akkor 2700-at elérek 50böl 1x. De ryo-hoz 3500 kéne min.
Minden másba letom nyomni elsöre vagy 1-2 probálkozás után. De drfitbe nem. Pedig nagyrészt 1000-2000 pontokkal vertem le a versenynapokon a többieket. GTO-m meg supra-m van. Suprat azt ugy nyertem egyik versenynapon és azzal jol ment a drift eddig. A 2700-at GTOval értem el bonusokkal. Nemtom mit kéne tennem hogy lenyomhassam végre. És még csak a 2. "versenynapot" tolom ryo ellen.
Lesz még böven drift gondolom. Cheat nincs ami ezt megoldaná, pedig ienkor azt szoktam elöszedni mert nem akarok heteket szarakodni 1 kurva pályán.
Kéne a hely is mert van még 3-4 fps amit végig akarok vinni de még nem tettem fel öket. Viszont ha most letörlöm az nfs-t késöbb tuti nem veszem elö a büdös életbe se plusz annyira nem jo hogy kiirjam. Ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple TV+
- Vezetékes FEJhallgatók
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- SZÉP! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Corsair Vengeance 64GB (2x32GB) DDR5 6000MT/s CL40 XMP black kit - ÚJ, bontatlan, garis - ELADÓ!
- Garanciával, Számlával! Logitech G29 Driving Force Racing Wheel
- Asztali PC , i5 8400 , RTX 2060 , 16GB DDR4 , 512GB NVME
- Felkonfig
- Bomba ár! HP Revolve 810 G2 - i5-G4 I 8GB I 180GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ BONTATLAN Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Silver - HUN- MW1G3MG/A 3 év gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4062, 100% Akkumulátor
- Update 11.13. Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-13. gen.
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
. Ryo ellen vok már de a drift kurvára nem megy ellene. Van egy pálya ahol ha beleszakadok akkor 2700-at elérek 50böl 1x. De ryo-hoz 3500 kéne min.
Minden másba letom nyomni elsöre vagy 1-2 probálkozás után. De drfitbe nem. Pedig nagyrészt 1000-2000 pontokkal vertem le a versenynapokon a többieket. GTO-m meg supra-m van. Suprat azt ugy nyertem egyik versenynapon és azzal jol ment a drift eddig. A 2700-at GTOval értem el bonusokkal. Nemtom mit kéne tennem hogy lenyomhassam végre. És még csak a 2. "versenynapot" tolom ryo ellen.
Kéne a hely is mert van még 3-4 fps amit végig akarok vinni de még nem tettem fel öket. Viszont ha most letörlöm az nfs-t késöbb tuti nem veszem elö a büdös életbe se plusz annyira nem jo hogy kiirjam. Ötlet?