Új hozzászólás Aktív témák

• icons

addikt

válasz Makaveli #7277 üzenetére

De az elején még nem érdemes lecserélni izomra, mert nincs elég pénzed tuningolni, nem? Az a gáz az elején, ha veszek új kocsit, arra szinte minden pénzem rámegy. Ti szoktatok még pluszba csinálni versenyeket? Tehát kész a versenynap, lenyomtátok, és még utána, hogy legyen elég pénz, mert ha kilépsz a versenynapból, kapsz egy újat ugye, de ha bárhova mész utána versenyezni a legújabb versenynapnak megfelelően erősebb ellenfelek lesznek.
    Ahhaa, de megnéztem a Charger és a Chevelle statját, és a Chevelle nekem jobbnak tűnt, de akkor elnézhettem... De Charger alapon tud verni tuningolt Cobaltot, S3at, ilyeneket? Mert pénzem nincs nagyon rá tuningolni. Vagy mit érdemes rá venni, amitől ki tudja használni az erejét?
    Ezt nem akartam kérdeni, de asszem kénytelen leszek: Mikor érdemes kocsit váltani? Magamtól akartam rájönni, de úgy látszik, elakadtam a játékban.

t1: és te mit csináltál??

Ja és tudna vki tanácsot adni, hogy hogyan lehet a helyzetemet megoldani:
    Impreza (hajsza) jó gumikkal, Chevelle (gyorsulás) semmi tuning, és 2000dollárom van, versenyt nem tudok nyerni, mert lenyomnak. Valami ötlet, vagy csak az újrakezdés marad?

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés