- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- sziku69: Szólánc.
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amur
addikt
Szerencséd hogy előre bocsánatot kértél!! mert igen unalmas már hogy időnként jön valaki és csak annyit akar közölni hogy milyen szar ez a játék!!
Vajon hány versenyt mentél vele?? Ez kicst MÁS mint az EDDIGI NFS játékok,sokkal
kevésbé árkád,itt VEZETNI kell(milyen furcsa egy autós játékban?! nem?)
szokni kell,ennyi,egyébként elsőre nekem is nagyon nem bejövős volt,de kb.a 20.verseny után elkezdett tetszeni,és most nagyon tetszik!
Tetszik hogy nem lehet 160al bevenni egy derékszögű kanyart,
Tetszik hogy végre szakitottak az undergroundos sokadik bőrlehuzásos sorozaton,és
végre akartak valami újat kitalálni(persze alapjaiban nem lehet felforgani mindent,mert akkor meg sem vennék a "parasztok")
Tetszik hogy ennyire sok különbözően vezethető autó van, amit jelentősen befolyásolnak
a tunningbeállítások is!
Optimalizációban bizony voltak gondok,de az 1.1 patch ezt is orvosolta.
Nekem bejön.Mindez pontosan 156 futott verseny után.Sok-sok orányi játékkal magam mögött állítom! fáradtgőz ki,ennyi! -
szatocs
őstag
Nekem a 7600FT - os videokártyámon úgy megy, mint a szél, eddig meg sem akadt. (640x480 low)
És amíg nem játszottál vele kb 4 órát úgy, hogy nem csak mégy mindig ugyanazon, hanem haladsz is előre, addig nem tudhatod. Először nekem is szokatlan volt, néztem, hogy most mit akarnak ezek, aztán szívtam vagy 4 autóval, de mégis ez tetszik a legjobban nekem, tele van Hondával, ami nekem nem utoldó szempont, és jobbnál jobb, erősebbnél erősebb gépekkel. Nekem most nem kell több.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest