Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszlát
addikt
válasz
staszirafi
üzenetére
Idéznék az Alapelvek amit tiltunk szekciójából:
"Wareztevékenység", vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
használatára buzdítás,
segítségkérés ezek beszerzésében, használatában; -
Viszlát
addikt
Ryo-t akkor hívhatod ki, ha mind a három Showdown-t lejátszottad (a nagy csillagok, amik felett-alatt nincs másik versenynap).
-
Viszlát
addikt
válasz
venember83
üzenetére
Na azt pont nem próbáltam, hányás az a verda, nem adnék érte pénzt

-
Viszlát
addikt
válasz
Face8814
üzenetére
Én egy olyan body kit-et tettem fel rá, amivel meg tudtam nyújtani a hátsó diffúzort. Az elejét letettem földig, a hátulját nem annyira, azt lehúzza a diffi. Ja és váltóáttételekkel is szórakáztam, rövid 1, hosszú kettő, rövid 3. Így az 1-ből kettőbe váltásnál elnyomom a nitrót, ami a 4. végéig kitart.
-
Viszlát
addikt
A karrier térképen azt láthatod, hogy mely versenyeket szabadítottad fel és melyikek lezártak még. A felszabadítottak között vannak a fő versenyek (Showdown) és vannak fel és le irányban is felszabadítható versenyek. Értelemszerűen a látott irány szerint tudsz mozogni a versenyek között, fel-le, jobbra és balra.
De egyébként a legegyszerűbb megoldás egy nagyon furcsa találmány, amit úgy hívnak: egér

-
Viszlát
addikt
Én a wheeliet megoldottam úgy, hogy rögtön induláskor nitró, oszt annyi. Ha jól váltasz, két keréken maradsz a következő adag nitróig, talán kétszer sikerült ügyesen végigkerekezni a 400 métert.
-
Viszlát
addikt
Tök mókás... a speed king elleni utolsó versenyen egy pontnál, az út bármelyik részén is akarnék áthaladni, kilő az égbe. Ez az egy győzelem hiányzik a játék befejezéséhez....
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 88%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Nyomtatók A-Z-ig,Mini lézer,MFP,nagy teljesítményű és hordozható nyomtatók,számla,garancia,WI-FI,stb
- Samsung Galaxy S25 8/128GB, Akku: 100%,Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 89%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 16 Pro Max 256Gb 99% akkumulátor 2027 októberig garanciális
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Lenovo T14 Thinkpad Gen3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4061, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest