- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Hieronymus: Három júniusi képem
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Android másképp: Lineage OS és társai
Új hozzászólás Aktív témák
-
bazso29
aktív tag
Szerintem a Porscheval bezárólag utánozhatatlan és felejthetetlen a NFS hangulat, azokat nem lehetett megunni akármennyit játszott vele az ember. Szeretném ha visszahoznák végre a régi érzést, de másrészt igazad van, tényleg jó lenne valami új saját hangulat (úgy tűnik lesz is), csak erre nem képes mostanában az EA. Egyenlőre bizakodva várom a Pro Street-et, mert jónak tűnik, remélem pozitív csalódás lesz.
-
horvathkrisz
addikt
ne hagyjuk mert akkor meg elkezdenek ismét jönni a nagy programozó arcok hogy
''dehát a törés így meg a törés úgy meg mér nem így törik mikor énmeg úgymegyek meghát ismét elb@szták az EA-s fiúk, megha én csinálnám a játékot akkor ijjjen ötletem lenne hogy csak na!''
szóval inkább maradjunk csak a hangulat dolognál.
nekem tudjátok mi fog benne kurvára tetszeni?
1. mész tizmillióhatszáznyolcvannégyezerötszázhuszonkettő km/h -val
2. kurvára árkád és kurvára az árkád könnyedségel fogom tolni lazán, egy olyan cigivel a számban
3.akinek nem tetszik a törésmodell, az üljön be a kis varburgjába, aztán hajtson le a lágymányosiról, ott majd élvezkedhet a ríltájm törésmodellen (ott gari van rá hogy lesz benne része), én megmaradok a kis árkád felhőtlen gagyi kis szórakozásomnál, ahogy eddig is tettem, és ahogy eddig sem találtam rosszat a sorozat eddigi darabjaiban.
tudni akarjátok miért nem?
mert ez egy JÁTÉK!
kemény NFS kritikusoknak pedig ajánlom: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest