Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jó, én nem azt mondtam. Hülyeseg mert se az alváz, se a motortartó nem bírna el egy ilyen autóba ennyi lóerőt. A motor már rég kiszakadt volna a helyéről, az alváz meg szépen megtekeredett volna.. Én csak azt mondtam, hogy nem lehetetlen..
De ami a lényeg. ez egy JÁTÉK (ahogy horvathkrisz kolléga is mondta) lesznek akiknek eza kétkerekes dolog teccik, és lesz akinek nem.. nem lehet egy játékot úgymegírni hogy 100 millió embernek egyformán teccen! Ilyen nincs. Azt se felejtsük el, hogy kontinensenként is változik az igény, mint ahogy a zenében is. Lehet ami nekünk itt nem teccik, az a sötét amcsinaknak iszonyatosan bejön.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- iKing.Hu -Xiaomi 14T Pro Titan Gray Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo IdeaPad 3 17ITL6 - 17.3" HD+ Intel 6305 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest