Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Ketogén étrend
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- [K2]: AnyDesk átverés
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- Aweriot: Cloudflare és mi
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
jó, én nem azt mondtam. Hülyeseg mert se az alváz, se a motortartó nem bírna el egy ilyen autóba ennyi lóerőt. A motor már rég kiszakadt volna a helyéről, az alváz meg szépen megtekeredett volna.. Én csak azt mondtam, hogy nem lehetetlen..

De ami a lényeg. ez egy JÁTÉK (ahogy horvathkrisz kolléga is mondta) lesznek akiknek eza kétkerekes dolog teccik, és lesz akinek nem.. nem lehet egy játékot úgymegírni hogy 100 millió embernek egyformán teccen! Ilyen nincs. Azt se felejtsük el, hogy kontinensenként is változik az igény, mint ahogy a zenében is. Lehet ami nekünk itt nem teccik, az a sötét amcsinaknak iszonyatosan bejön.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Robotporszívók
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen routert?
- Androidos fejegységek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bloodborne (PS4)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V320-17IKB - i3-7G I 8GB I 128SSD + 1TB I 17,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256gb - Törött kijelző
- Apple Airtag (A2187)
Üzleti előfizetők hirdetései
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 7 3700X / RTX 2070 Super / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- magyar billentyűzet - 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest