- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Barthezz2: Cím: Ismeretlen - Chapter 4
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Érdekes nekem az RX7 végsebessége, nincs meg nekem a játék, de amint látom a sebességszámítás itt is elég érdekes. Persze mehet egy RX7es 340nel, vagy mennyivel, de azt nem az alapba szerelt cuccokkal fogod elérni. Ahhoz autó szét, újratervezés, mindent megerősítesz, és onnan építed fel, hogy kibírja.
De játékban ez hogy megy? Mert ez elég drága, és az alaptól kell kezdeni. Igen, tudom, hogy ez arcade, de attól még, miket kell belerakni, és kb mennyiért, hogy ennyit tudjon? (nekem a Carbonban is érdkes volt, amikor egy akármilyen szarral lekörözték a murcimat, vagy még U2, amikor egy 206os verte a 370körül menő fullos Skylineomat egyenesben, de kanyarban is ottvolt, nemtudom, de ha az egész 206karosszéria helyett egy motor lenne, akkor mehetne is ennyivel, kivéve, hogy elég hamar elszállna...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest