Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• alfa20

senior tag

Én frissítettem, szerintem elég sok minden változott:

- szebb lett a grafika, játék közben, a menüben is változtak a színek, az parts-okat is újrarajzolták.
    - az ellenfelek nehezebbek lettek, pl: eddig a ferrari 458 ellenfél 835PR volt most 890PR. A vipert is megemelték 886PR-re,
    - az autók PR-it is újra számolhatták, mert nálam van ami csökken, van ami nőtt, van ami maradt.
    pl: BRZ: 609 lett, WRX 703 maradt, Hoonicorn 741-ről 739-re csökkent :(, Shelby GT500 829-ről 830, Razor BMW 855-ről 856-ra a többinél csak rémlik hogy változott, mert nem vennékrá mérget mennyi volt tegnap este.
    Tuner Trials:
    - már nem 3 benzinbe kerül hanem csak 1-be, viszont nekem most nem csak a keddi turbó van hanem a Fortune/Thursaday is elérhető (lehet lesz minden nap?).

Raktár: na ez is változott, hirtelen át is léptem rajta, mert teljesen más lett:
    - alkatrészek össze lettek vonva, egy alkatrész egyszer szerepel a kép alján, hogy mennyi van belőle.
    - amit nem látok, az a férőhely korlát.
    - tettek be szűrőket,
    - az eladásért már nem pénz jár hanem SCRAP, bal alsó sarokban lehet az eladásra kapcsolni, majd kiválasztás után egy csúszkán, hogy mennyit akarunk eladni, az árak lejjebb kerültek,
    pl: csapágy: 260, biztosíték: 100,lila nitro: 1480, legend alkatrészek: 1480,

Cope shop:
    - Parts: minden vásárolható árakat tekintve pl: Street: zöld: 3/2*-os: 18.80 Sc; Muscle lila 6/4*-os: 103.280 Sc; Hyper: 5/3*-os kék: 340.170 Sc; legend: 7/5*-os: 414.750 Sc.
    - BP árak /db: pl: Golt: 11.040; SRT8: 28,170; Viper: 152.200; CCX: 275.900.

Tournament:
    - nem vettem benne észre változást.

Tournament market:
    - árak nem változtak, viszont nekem most a frissítésre 21 órát ír, így lehet naponta fog frissülni.

szóval röviden ennyi. :)

Új hozzászólás Aktív témák