- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danny365
őstag
Felraktam az update-et, ez most működik nekem is. A grafikat itt-ott tényleg javult (pl. az aszfalton a víz és tükröződése szerintem nem ilyen volt), de a kocsik túlságosan nem változtak. Mintha kicsit jobban el lennének mosva vagy nem is tudom. Mondjuk a tükröződések a kocsin is elég jól néznek ki, főleg a felnin.
-
válasz
Joccc07 #1283 üzenetére
Köszönöm!
Tehát akkor fekesleges várnom a láda nyitogatással, mert a táblázat szerint én már soha sem fogok elvileg kapni újabb cuccokat...-----------------------------------------
Ehhez a VIP rendszerhez fűződően:
Eddig pénzéhségben nálam az Asphalt 8 viszi a pálmát, amikor 20ezer Ft-ért kínált egy időben 2 db exkluzív autót.
Most az EA is jó úton halad, hogy soha többé ne nyúljak a mobilos játékaikhoz.Nem tudom mit hisznek ezek. Akik mobilin játszanak, azok gazdag idióták lennének talán? Az legalábbis tisztán oátszik, hogy picit sem akarják komolyan venni a platform-ot.
Hányinger ez az egész.CSR Racing is tud pénzéhes lenni, de ott az alapból szintén 10-es tankot örökös 15-össé növelni elég egy egyszeri 1500-2000 Ft-os befizetéssel megoldani.
Itt mennyit kéne fizetni 15-ös tankért? Nem is merem kiszámolni.----------------------------------------
@-=Szabi=-: Jaj neee! Diablo SV! Régi Hot Pursuit emlékek! -
-=Szabi=-
tag
jött néhány új járgány a frissítéssel, remélhetőleg hamarosan fel is oldják őket
-
B********
aktív tag
Fogalmam sincs mitől függ. Egy biztos: ha böngészőben rákeresek a játékra, a frissített verziót mutatja, de ha pc-n belépek google accounttal vagy telefonról nézem, visszadobja a régi verziót, szóval az én készülékemre biztosan nem tölthető a frissített verzió.
Egyébként nem lepődnék meg, hogy a tartalom is függene a hw-től vagy platformtól hiszen pl ios-en vannak autók amiket alapból zöld fődarabokkal kap a játékos, androidon meg nem. Ha kellenek az újdonságok, vegyél high end készüléket, vagy mittudomén -
Melafoto
senior tag
Jelenleg VIP 2-es szinten vagyok. Viszont ez van kiírva :" Active, 19 Days Remaining “
Akkor most 19 nap után kezdődik elölről? Vagy nem tudok angolul... -
-=Szabi=-
tag
nálam a 27 megás játékon belüli frissítést el se kezdi tölteni..
viszont itt egy videó az új VIP szintekről.. legalább 50eurót kell költeni, hogy valami végleges vip szinted legyen......
de ha 2000 EURÓT költesz a játékra, akkor lehet 22naftád is.. na innentől vált igazán pay to win-é a játék.
-
Joccc07
addikt
-
-=Szabi=-
tag
úgy tűnik jött új autó is
-
-=Szabi=-
tag
automatikusan nálam se jelzi, de ha megnézem play-en a frissítéseket akkor ott van.. bár szerintem inkább megvárom a tournament végét
-
Darkkoi
tag
Nekem se jelezte tegnap este de ma már frissített telo. Tényleg jobban néz ki .. bár remélhetőleg más is lesz benne nem csak ennyi + vip dolog.
-
Danny365
őstag
-
B********
aktív tag
Nekem nem jelzi a frissítést play-en :/
-
Danny365
őstag
Sikerült letöltenem nekem is az 1.1.5-öt egy orosz fórumról, most szedi le hozzá a 800 megás data/obb fájlokat. Ha gondoljátok, feltehetem az apk-t valahova.
Egyébként a fórumra regisztrálni, illetve beírni/megfejteni az orosz captcha-kat nagyobb kihívás volt, mint amit az NFS NL összességében nyújtott.
Amúgy az oroszok keményen tolják, most láttam, hogy nekik volt egy grafikailag felturbózótt verziójuk a korábbi buildből. Kíváncsi vagyok, ez az új hogy fog kinézni a Samsungon. -
Melafoto
senior tag
-
Bocs a dupláért, csak később jutott eszembe, hogy ha valaki talál esetleg neten infót arról, hogy mely szintlépésekkor érkeznek újdonságok a sima ládákhoz (ez a New shipment dolog ugye), az ossza meg kérem!
Feltételezném, hogy ha full tuningos autók táblázat van, akkor hátha rejlik valahol az internet bugyraiban ilyen is.
Csak mert pár nap múlva 78-as lennék és ha netán pont akkor lenne egy "New shipment", akkor mindenképpen tartalékolnám még a pénzt, mert amúgy már láda nyitogathatnékom van lassan. -
válasz
Melafoto #1263 üzenetére
Ejj, nem túl szerencsés a helyzeted akkor, részvétem. :/
VIP téma is akkor szépen a lehúzás kategóriában szerepel akkor. Eddigi bármilyen aranyas vásárlást (nekem eddig van egy sima és 2x Monthly Gold-om) is hozzárendeli már vagy csak az innentől történő további arany vásárlások számítanak bele a rendszerbe?
Igazából 12 egységnyi benzin tök jó lenne, mert könnyebb lenne számolni, hogy kerek 2 órahossz lenne egy full tank újratöltődés.
Azt se bánnám, ha a kártyahúzások esélyét is pozitív irányba lendítené, mert nagyon fárasztó, mikor 3x lejátszom ugyanazt a versenyt és pl ebből kétszer VP-t ad, egyszer meg mondjuk pénzt.Szerk:
Új garázs elkelt már, nem is értem miért jó ez a sötét garázs téma (CSR Racing-ben is eleinte világos garázs volt, aztán későbbi update óta full sötét téma...).Neked egyébként Play-en keresztül frissült vagy pedig játékon belül "Downloading content" formában?
-
Melafoto
senior tag
Nem, most már 12
A VIP dolog lényege, hogy minél többször veszel aranyat, annál több VIP pontot kapsz és szintet lépsz. Első szinten 11 tanak, Második szinten 12 tank, 6 ticket a tournamenten, +% arany szerzés vagy vmi ilyesmi.Amúgy most adta meg magát a telóm és még az újra telepítés is necces egyelőre. És ha még az eddigi állást is elvesztem, akkor le szopom magam az biztos......
-
Melafoto
senior tag
válasz
Melafoto #1257 üzenetére
A VIP-es dologra rájöttem... Ez is azt sugallja, hogy vegyél aranyat.
A grafika jobb lett, igaz van benne némi bug, de jó lesz ez.
Azt viszont remélem csak azért van sötét a pályákon, mert este van.
Nálatok volt tournament? Nekem volt már elég jó helyen voltam, erre jött a frissítés és most nincs.
Új verzió 1.1.5
@Danny365. Sony Z3 -
Nem vesztettem el semmim, így nem igényelhetek ajándékcsomagot?
-
válasz
Darkkoi #1248 üzenetére
Alapjában én ott ronthattam el, hogy jó pár hónappal ezelőtt nem bíztam a Razor BMW-ben, hogy erősebben tuningolható lehet-e, mint a Shelby, így kb megnyerése után nem is foglalkoztam vele.
Ez lehetett az alapvető hiba akkor, hogy így lemaradtam.De most már kár lenne vele foglalkozni így, hogy belendítem lassacskán a Viper-t, most már mindenképpen azt fogom következő ászomként pátyolgatni.
Na meg persze az is közrejátszott a haladásom hátráltatásában, hogy igyekszem a Car Series versenyekre gyúrni, így az azokhoz szükséges autókat is szeretem minél inkább előtérbe hozni.
De most már ezeknél is kezdem magam utolsérni, így jelenleg ami elérhető, azokhoz már csak a Nissan GT-R-t (ezt sem kell már sokat tuningolni) és a Viper-t kell fejlesztgetni.A "new shipment" dologhoz meg nagyon jól jönne valami táblázat, hogy pontosan mely szintek elérésénél történik, mert napokon belül talán meglesz a 78-as szint és ha ott történne ilyen esetleg, akkor persze mindenképp várnék még a doboz nyitogatásokkal (csak már ezzel kapcsolatban is eléggé kezd viszketni az ujjam
).
Más: Mióta egyre többeteknek veszett el a mentése, én mától felveszem a havi 2x-i alkalmazás adat mentés rendszerembe ezt az NFS-t is, mert már innen azért én sem szívesen veszítenék el mindent.
Kicsit tényleg szégyen, hogy a játékosok mentéseiről nem készítenek időnként back-up-okat.
Legalább azok esetében lehetne, akik fizettek már bele a játékba, azért ez elég illendő dolog lenne szerintem mégis. -
-
Darkkoi
tag
Hát sok trükk nincs benne Razoros BMW tuningolom abban van 3 legendary 6 csillagon meg 3 epic. Egyetlen kocsira sem költöttem mióta ez megvan. A másik meg mikor a Ferrari versenyét feloldottam sikerült kitanulni hogy az első kanyarban összetörjem.. másképp esélyed sincs ellene 860 alatti kocsival. Goldot akkor szoktam elnyomni mikor 2 Ferrarit ad és +3. valamit amúgy meg nem költök másra. Csak ezzel most futottam zsákutcába mert pl a skyline r32 most érte el a 5. csillagot és a razor meg beragadt 6 csillagon, és erősen gondolkodok hogy át kellene rakni a Skylineba mindent mert arra lehet farmolgatni 7 csillagra még a Razor ha csak nem ismétlik az eventet akkor zsákutca.
Amúgy Shelby nekem csak 770 én azt nem tudtam továbbvinni. Mondjuk talán annyi még hogy pénzt csak akkor költök mikor kiírja hogy " new shipment" szintlés után mert akkor elég jól adnak a dobozok. -
válasz
Darkkoi #1232 üzenetére
Hm, dejaris után te vagy a második, aki ráébreszt, hogy én valamit eléggé rosszul csinálhatok.
Jelenleg 77-es szintű vagyok és Ferrari-m nekem közel sincs még, hanem még csak az SRT Viper-t tuningolgatom, ami még csak 73x PR számú és a legerősebb autóm még mindig a 786 PR-es Shelby GT500.
Nagyon érdekelne, hogy ti mit csináltok másképp, hogy így előre tudtok haladni, mert egyébként én is nyomom a játékot még mindig szorgalmasan, amikor csak jön a full benzin értesítés kb.
-
Micsurin
nagyúr
válasz
Melafoto #1241 üzenetére
Megtörtént
Azzal kezdtem majd letettem a játékot mert mailt kaptam , majd kiléptem és ment vissza töltőre , megint sehol semmi
Ha leszedem megint ez a lvl1-es szar jön le , a google fiókomba továbbra sem tudok sehol belépni , nincs ilyen opció... Nevetséges amit művelnek.
-
Micsurin
nagyúr
Büdös fos , kinyitottam a csomagot , majd játék bezár (nem kilép , szépen kilő , nekem ne fusson háttérben) vissza lépnék most mert végre feltöltött a tab, megint sehol , semmi
-
Darkkoi
tag
-
Micsurin
nagyúr
VISSZA IS VONOM! Kaptam 85 hornicorn bp-t , 30 razor bömbit és 25 gt500-at (BP) , egy valag alkatrészt 2 milla dodo és 8k arany és még egy valag kocsi
Nem úgy volt, hogy azt (eventes kocsikat) nem tudják vissza állítani ?
-
Én ugyanúgy PR 735-ös formában végeztem 1-es rangúként, ami egyébként drift nélküli plusz nitrók nélkül nehezen jött volna össze.
Azért is driftelek, mert úgy nem annyira unalmas a verseny és kis izgalmat hoz bele, na mert lássuk be miből áll az autó terelgetés alapból: balra meg jobbra kormányzás... Nagyon izgalmas.Driftet én egyaránt indítok kanyarodás előtt és kanyarodás után. Helyzettől függ, amit most nehéz pontosan leírni, mert már kb rutinból csinálom.
Tényleg be kell gyakorolni az íveket, hogy melyiknél mennyire vezeti a játék sínen az autót drift közben és egész hatékonynak lehet lenni.
Lehet megpróbálok majd videót csinálni, hogy én hogyan nyomom jelenleg, mert ahogy nézem youtube-ot, kezdetleges autókkal vannak csak driftelgetések.
Én meg nagyrészt egész pályásakat mutatnék. -
-=Szabi=-
tag
tegnap este 11kor megkaptam ismét ugyanazt a sablon szöveget mint a múltkor, hogy néhány órán belül jön az ajándék.. eddig még sehol semmi..
ezt egyébként vajon mennyire gondolták komolyan:
"In the event that you did not receive the gift, or the gift arrived and then you lost your data again, please perform the following to have your ticket prioritised.Reset your save data from the 'Data Management' menu of the game."
tehát ha már elszállt a mentésem és újat kellet kezdenem.. akkor egy héttel később töröljem az új mentésemet is ? o.0
-
Amur
addikt
válasz
-secret- #1217 üzenetére
Én tier3mal zártam 689-es autóval, és igazából még ott sem nyomtak le, csak már letelt az idő.
Sajna nem nyomtam az elejétől a tournamentet, meg tegnap is meló volt.
Ahogy írtam én nem is driftelek mint sokan.
Rögtön indulás előtt elövöm a nitrót, azzal előre kerülök, utána meg vigyázok hogy magam mögött is tartsam a delikvenst, ha el akar menni mellettem kicsit meglökdösöm és máris lemarad.Viszont drifterekhez kérdés: a mechanikájára nem éreztem még rá: a driftelés(tap le) után, vagy előtt kell neki megadni az irányt? mert a legidegesitőbb az mikor kanyarban a külső ív felé fordul, és rendszerint falnak is csapódok, pedig én a belső ívra húzom a kocsit.
-
Amikor megtelik a raktár, kihoz valamit, hogy 90 aranyért tudok valamit csinálni. Az mi?
-
Pedig nagyon jövedelmező a játékban driftelni. Lehetőleg mindig úgy megyek és valóban szokni kell, de ezen a néhámy pályaszakaszon, ami a játékban van, viszonylag hamar kitanulható, hogy hol hogyan viselkedik az autó.
Egyes versenyeken akár 3xxx pénzt is össze lehet hozni csak drifteléssel, ami azért nem rossz.
Nekem végül 228. helyen sikerült végeznem Tournament-ben, 1-es rangúként, ahol megint úgy működött a játék, hogy akármelyik ellenfelet választottam magamnak a 3 közül, egységesen 440 pontot adott mind.
Persze itt mindig a leggyengébbet választottam ki, akik ellen lazán lehetett még nyerni. -
Amur
addikt
Én egyáltalán nem driftelek, csak a napi event miatt 1-2 versenyen hogy meglegyen és annyi.
Nem volt még gondom nélküle. Az a baj hogy az irányítás drfit közben botrányos, sokszor többet bukok vele mint nyerek a plusz nitroval. Lehet szokni kéne, de nem eröltetem ha nem muszáj.689-es a járgányom 713mas ellenfelet adott legutóbb, még nagyon simán lement, de most már tényleg gyorsabban emeli a szintet, én 14xx hely körül vagyok,és ezzel a kocsival kb. itt is lesz a vége szerintem.
-
Ez nálam egyszerű: végig driftelve megyek (igen, a hosszú egyenes szakaszon is).
Mondjuk most, hogy már 77x-es ellenfelek ellen megyek, már nem mindig merek egyfolytában driftelni.Ez valóban könnyű Tournament most (persze sokat segít a PR 735 is), kb pont, mire nagyon benehezedne, már véget is fog érni.
-
Én már próbáltam időtekerést (nem a játék miatt) és feltöltötte a benzint (onnantól nem is értem, hogy kiért kell folyamatos szerverkapcsolat a játéknak).
Viszont én sem merek ettől függetlenül tekergetni, mert elég sok minden egyéb függ még ebben a játékban az időtől és nem akarom én sem véletlenül behülyíteni. -
Melafoto
senior tag
A tournamentben ki merre jár?
-
Amur
addikt
Óratekerés müködik a No Limit-ben?
Holnap egész nap meló, lejátszanám előre a tournament ticketjeim.
Viszont ha necces, vagy behülyül a játék akkor nem szórakozok. -
jonnyjoker01
veterán
Találtam egy need for speed most wanted 2015 alkalmazást a kinai miui aruhazban. Grafikaja nem a legjobb cserebe viszont kinai
Viszont rendesen kidolgozott kuldetesek vannak, van tournament is meg egy csomo content. Akit erdekel annak kuldhetek privatban linket. (Amugy ingyenes). Keszitok ugyanazok akik a real racignel es itt. -
Mezcal
addikt
[link]
Ez könyebb volt, mint a BMW-s.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD 750GB HDD GTX 1050Ti 4GB ZALMAN ZM-T7 Chieftec 400W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- GoPro Chest Mount
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 Plus Corsair 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest