- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- The DJ: Kínai fake videókártyák hardveres BIOS módosítása (gyári állapotra)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Technikailag semmi köze sincs a PayPal-hoz, szerintem csak valami szponzor szinten szerepelhet (mint ahogy korábban Snoop Dogg is).
Egyébként meg jól járt az, aki hagyta a fenébe, mert aranyat illetően tényleg annyi csak, hogy ad 100-at és cső.
Pedig sejtetett a szövege főbb tulajdonságokat is, de nekem ugyanúgy annyi aranyat adnak pl a napi feladatok is, mint előtte.Ennél jóval jobban jártam volna, ha így, mindenféle akció nélkül inkább veszek egy Monthly Gold-ot...
Nem baj, szerencsére nem vág a földhöz ez az 53x Ft, "kíváncsiság pénz" volt. -
válasz
Adorjanksz #886 üzenetére
Pont ezt a technikát írtam korábban is, ami nálam is beválik.
Jelenleg a 786-os Shelby-vel elég izgalmas versenyeket tudok így játszani, szigorúan a legkönnyebb, 75x környéki kocsik ellen.
Holnap vagy holnapután rangot fogok lépni, ott viszont már sejtésem szerint a legkönnyebb ellenfél is szarrá fog alázni, szóval ott nálam ez a Tournament véget is fog azzal érni. -
-=Szabi=-
tag
érdekes, hogy ezek szerint legalább három féle "verzió" van o.0
-
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #886 üzenetére
pontosan ezt csinálom én is, de enyhén szólva esélytelen a dolog.
Ráadásul a 7xx-es esti helyezésről, reggelre 16xx voltam. Hát anyád.Kíváncsian várom mit hoz a patch (gyanítom hogy semmit, de ha így lesz instant del.)
-
alfa20
senior tag
Ez a PayPal bonus ez hogy van?
PayPal-al kellene fizetni?
Csak mert ha rámegyek akkor a Google play-en kellene fizetnem kártyával. -
Adorjanksz
tag
Nalam is csutortok. Az elejen nyomni/gyujteni kell a nitrot, az alagutban is gyujteni aztan mehet ami a csovon kifer. Iment mentem majdnem 750es golf ellen. Wtf. Vannak erdekessegek, legjobb ezer megvan, megnezzuk meddig tudok menetelni...
-
Maxtreme
addikt
Na én most fejeztem be a tournament-el való foglalkozást. Azért azz hogy a pr695-ös auto úgy előzi le a pr780-as shelbym mintha 2 rakéta lenne rákötve, "kissé" unfairnek érzem.... (3x is) pedig tökéletesen, (még az íveket is betartva) megyek.
-
Úgy döntöttem "beáldozom" magam és végül megvettem ezt a Paypal-os arany duplázót.
Egyelőre annyit tapasztalok arany ügyben, hogy kaptam plusz 100-t (ahogy a leírása is írja).Holnap leszek kíváncsi, hogy a szokásos napi feladatok vajon innentől kezdve 2x-es aranyat fognak-e majd adni vagy nem.
Addig azt megnézné nekem valaki, hogy ha valamelyik alábbi Car Series szálakban pont abban a chapter-ben tart, mint én, nála is annyi arany szerepel-e jutalomként a végén, mint nálam?
Mert ha hozzá képest az enyémek duplázott mennyiségek, akkor ez az IAP valszeg globális arany duplázást ad és úgy végül is megérheti az árát.-Ichi Nissan 5/6 - x50 arany
-Mercedes Sprint 4/5 - x40 arany
-Supra Duper 3/5 - x40 arany
-Super Coupes 2/5 - x20 arany
-Snake Bite 2/5 - x20 arany -
"bár a felhasználók 99 százaléka más eszközt használ..."
Na ez az! Áhh, nem is megyek bele.Asphalt 8-at azokban az időkben játszottam, mikor még nem volt durván IAP-os (mikor még nem volt olyan, hogy 20ezer Ft-ért vehettél 2 exkluzív autót
).
Akkoriban meg is szereztem benne minden achi-t, multiban is elértem a maximális szintet és igaz, hogy azóta rengeteget változott a játék, de már eszembe nem jut újra a telefonomon látni.
Már csak a Gameloft miatt sem. Gusztustalanok a szememben, de az EA is kezd jó úton haladni. -
válasz
B******** #868 üzenetére
Oké, kicsit elragadtattam magam és lehet csak én vagyok így ezzel, de én nem akarok optikai tuningolni!
Legtöbb autót gyári állapotban tartom a legszebbnek és különben is mindig az Event-es Shelby használatára kényszerít rá a játék, amin semmit az ég világon nem lehet módosítani.
Így pl minek szánjak időt olyan autóra, amiben pl még látnék is fantáziát, mikor úgysem versenyeznék vele.Én már szarásig vagyok VP-vel és ennek ellenére ugyanúgy húzok ki pár 100 VP-t adó kártyákat.
Téged is idegesítene.
Már egyébként is nagyon kicsin múlik, hogy én is töröljem a játékot a fenébe, mert teljességgel nem élvezek már benne semmit sem és ez szerintem később sem lesz jobb (az érkező, leginkább Shield-re koncentráló frissítéshez is csak gratulálni fogok ezeknek az idiótáknak), tuti nem fognak ott változtatni a játékmechanikán, ahol leginkább kéne. -
válasz
-secret- #866 üzenetére
Pont ennek az ellenkezőjét tapasztalom.
Ennél a Tournament-nél úgy játszok, hogy elején rajt után rögtön ellövöm a Perfect start-ból kapott kis nitrómat, majd egészen az alagútig nem csinálok semmi komolyat, csak igyekszem úgy terelgetni az autót, hogy véletlenül se tudjon beelőzni az ellen, majd alagúthoz érve elkezdek driftelni, szorosan a belső fal mentén csúszva, hogy ne tudjon beelőzni itt se (továbbra sem nitrózok még).
Majd pedig kiérve az alagútból, ami a csövön kifér, nyomom el az időközben összegyűlt nitrót, ami kb ki is tart a közvetlen cél előtti kanyarig, ami már elég szokott lenni a nyeréshez.
Itt akár ebben az egyenesben még van esély beelőzni így az ellenfelünket, ha esetleg sikerült neki korábban, de ez már nem mindig sikerül ugye.---------------------------------------------------------------
@bostone: "Meg mi az az 5000 vp"
Valószínű Visual Point, amivel a kocsijaidat tudod optikai tuningolni.Ez az fizető eszköz féle, amit a játék iszonyatosan megutáltat velem. Gyűlölöm, mikor single versenyeket újrajátszva ilyet húzok ki kártyákból.
Nem bánnám, ha egy az egyben kivennék ezt a húzható kártyalapok közül és mondjuk csak Tournament-es ranglépésekkor lehessen lehetőség ilyen féle pontokat nyerni. -
Maxtreme
addikt
"Azt hiszem, mindegy hol nitrózok, kanyarban vagy egyenesben, a tournamentben 50 pont mínuszos autók is elhagynak.
Jah, az első és utolsó kanyar nálam is idegen sofőrrel megy"jaja... Sőt én olyat is láttam hogy első pillanattól nitrozott a célig az ellenfél..
Éljen a fairplay -
bostone
addikt
Azt hiszem, mindegy hol nitrózok, kanyarban vagy egyenesben, a tournamentben 50 pont mínuszos autók is elhagynak.
Jah, az első és utolsó kanyar nálam is idegen sofőrrel megy.A paypall-os cuccot sem értem. Kíváncsiságból rákattintottam és a play áruházba kíván vezetni. Meg mi az az 5000 vp?
Ha következő update nem változtat a játékmeneten nagyon csalódott leszek.
Kár, hogy nincs törvény jogtalan haszonszerzés címén az ilyen esetekre. Eleve a jegyrendszer is felettébb leleményes. Nekem is rengeteg ötletem van, hogyan tehetném boldogabbá a felfedező életét. Az édesanyja valószínűleg sűrűn csuklik.
-
válasz
Danny365 #853 üzenetére
Na, ma pl ilyet sikerült lőnöm:
Azt én is látom igen, hogy tök random csatolja az ellenfeleknél a PR számot, de ha már ennyire unreális az egész játék, legalább itt odafigyelhettek volna picit jobban erre a dologra.
Na mindegy.---------------------------------------------------
@Pistivi: Az a 100 Gold szerintem mellékes és a fő tulajdonsága valahol máshol jön ki annak az arany duplázásnak.
A végén még lehet kipróbálom, ha már úgyis másfél hónapja csüngök a játékon, mint majom a farkán. -
Joccc07
addikt
válasz
-=Szabi=- #860 üzenetére
Érdekes nálam megy!
A tournament-nél meg valami zavar van az erőben.
Az csak egy dolog, hogy irreálisan alacsony pontszámú mondjuk a pagani vagy az aventador de az, hogy egyik versenyen az utolsó ember autója 700 pr-es utána meg jön egy 600 pr-es ez elég furcsa.Mondjuk nem bánnám ha a vége felé 300-400 pr-es autókat dobna fel.
-
Maxtreme
addikt
válasz
-=Szabi=- #858 üzenetére
nem lehet h most mókolnak az update-el? Mindjárt meglesem nálam jó é.
szerk: jah itt müxik.
Azért az "vicces" hogy a tegnap esti 700-adik helyezésemről ma reggelre 1700-ra estem vissza tournamentbe.
Azt hiszem én még várom az updatet hogy történik e valami lényegi változás, és megy az uninstall. -
-=Szabi=-
tag
nem tud a játékom csatlakozni a szerverhez
-
Supránál az alap kit és az utolsó kit ugyanúgy néz ki.
-
Maxtreme
addikt
Próbáltam úgy is, simán beelőz.
Viszont.. a 750-es Bmw-vel meg simán nyertem egymás után 3 futamot (ami ugye gyengébb ELVILEG)
Ebben a játékban valami nagyon e van b*szva.. (az egész)Az updatere kíváncsi leszek, de én is úgy veszem ki hogy CSAK a shield tablettel rendelkezők kapnak grafikai upgradet..
-
Az imént versenyeztem Tournament-ben egy Koeniggsegg ellen. Lenyomtam.
Rögvest utána következő versenyen, nem kicsi kontrasztot adva egy PR 742-es Toyota 86-ost nyomtam le......Értitek... PR 742-es Toyota 86 (nagy kár, hogy nem csináltam screenshot-ot róla).
Valahol itt orbitális nagy csalás van a dolgok mögött, mert az az autó messze nem tud olyan PR számú lenni.
Az alapból erősebb Golf és a kategórián belüli legerősebb Subaru WRX sem tud elérni ilyen teljesítményt (előbbi max PR 631, utóbbi max PR 703).Továbbá itt van most ez a limitált idejű PayPal-os speciális ajánlat Store-ban, aminek a fő tulajdonsága az, hogy megduplázza az aranyunkat...
Úgy gondolom, hogy nem igazán egyértelmű, mert kétféle értelmezése tud lenni.
Vagy a jelenlegi arany mennyiségünket duplázza meg vagy pedig az összes, jövőbeni bejövő aranynak a kétszeresét fogjuk kapni.
Nem mindegy azért, hogy melyik opció érvényesül, jelenleg erről neten sem találok infókat. -
Szia!
Hogyne lehetne annál magasabb PR szintű kocsit összehozni...
Csak emberfeletti türelem kell hozzá az alapanyag farmolásokhoz.Nekem a Shelby-m pl asszem 782-es, de ehhez sokat számít a lila motor is (ejj, mire összefarmoltam hozzá 22 db conversion kit-et...).
Egyébként ezzel én is megrekedtem Underground-ban, mert minimum 794-es autó kéne, de ezt a Shelby-t már borzasztóan unom, szóval ebbe már biztosan nem fejlesztek, hanem inkább a Viper-t fogom előtérbe helyezni, de ahhoz még rengeteget kell farmolni... -
Darkkoi
tag
Sziasztok!
Én is elkezdtem vele játszani viszont 70 es szinten és 14 chapterben elakadtam. Kérdésem hogy bárkinek sikerült már 779PR feletti kocsit valahogy összerakni ?:/ Ez a feltétel a verseny folytatásához de a Razor BMW 6 csillagon 3 epic 3 legendary-val is csak 777 és a további fejlesztés csak dobozokból eshet :/
, jah csak legendary fejlesztés lehet .. -
Danny365
őstag
válasz
Maxtreme #843 üzenetére
Azt hiszem a Sima edge-dzsel még kompatibilis (úgy rémlik, neked az van). De ha rámész böngészőben a Play Store-on a játékra, majd az Installra kattintasz, akkor ha azt írja ki, hogy a játék már telepítve van, ez esetben elvileg nincs gond. Ha azt mondja, nem kompatibilis, akkor te sem tudod többé Store-ról telepíteni.
@Micsurin
Igen, csak azt olvastam, hogy amit a játék letölt magának adatokat, az részben készülék-specifikus, ergo nem tudom, az én esetemben mit akar/tud majd letölteni. Majd kiderül.@fery02
Ezt én is észrevettem, hogy a folyamatos drift sokszor nagyon nem előnyös. Főleg, mikor kemények az ellenfelek, ahogy te is írod. Meg ha már driftel az ember, akkor se úgy menjen be a kanyarba, hanem előtte kanyarodjon szépen szűken, mert máskülönben baromi szélesen veszi be a kanyart, ha alapból driftelve megy bele az ember. -
válasz
Maxtreme #832 üzenetére
Az egyébként sokszor rossz taktika, ha folyamatosan driftel az ember (gondolom te is így csinálod, másképp nem lenne sok nitród).
Pl a keményebb kampány versenyeken tapasztalom a Shelby-vel, hogy előnyösebb inkább csak simán, driftelés nélkül menni.
Ha pedig van nitró, azt ne kanyarba, hanem egyenes szakaszon lőjjük el!A fenti technikákkal többször nyerek már a Viper tervrajzos versenyen és a közvetlen azutáni Hunter versenyt is így sikerült csak megcsinálnom.
Szóval a folyamatos driftleve haladást csak akkor csinálom, ha tudom, hogy úgy is könnyedén nyerek (mert ugye sok driftelésést sok pénz jár, szóval amikor lehet, úgy játszok).
------------------------------
@Micsurin: Áruld el kérlek, hogy te hol tudod azt a Shelby seriest-t újrajátszani további tervrajzokért!
Na ugye...
Én farmolást írtam. Nézz utána mit jelent ez a fogalom a játékvilágban!------------------------------
@Maxtreme: Én örülnék neki, ha valami miatt újra kéne telepítenem és aztán "Nem kompatibils eszközt" írva megszabadulnék ettől a fostól.
Jó, ez csak átmeneti állapot lenne, mert magamt ismerve akkor beraknám a játékot App watcher-be és időközönként aztán ránéznék. -
Danny365
őstag
-
Danny365
őstag
Egyébként én pár hete írtam a supportnak, hogy edge+-on sem néz ki valami jól, szerintem többet is elbírna a hardver. No, azóta le sem lehet tölteni a telefonra, mert nem kompatibilis vele... Végül is ez is egy megoldás volt.
-
válasz
jonnyjoker01 #838 üzenetére
Csak androidon az. iPad Air 2-n készült a kép, de iPhone 6-on is ugyanez.
-
-
Joccc07
addikt
Azért ilyen hosszú mert jön a nagy Frissítés!!!!!
-
válasz
Maxtreme #828 üzenetére
Asszem én is ott tartok és nekem ugyan valamennyivel erősebb a járgányom, de volt már egy ellen, aki megvert.
Ott mondjuk lehet én is benéztem valamit.Az biztos, hogy fárasztó lesz, ugyanis ez most a többihez képest elég hosszan kitart, még 6 napig ez lesz.
Engem amúgy rettentően idegesít az ezen pályaszakaszon lévő legelső kanyar. Ott olyan gusztustalanul vezeti valami sín az autót, hogy majdnem rosszul vagyok tőle (driftelve még szörnyűbb).
Mintha valami láthatatlan, mély traktornyomom vezetnénk.Az viszont biztos, hogy kampányban a Viper utáni Chapterben már nem enged egyik versenyen indulni a Shelby-mmel, oda már minimum 79x-es kocsi kell.
Egyértelmű, hogy a Viper-t fogom gyúrogatni, de mire az eljut olyan szintre, addig bőven december lesz úgy érzem... ha lesz egyáltanán, mert mostanában engem is kerülzetnek force delete gondolatok. -
Maxtreme
addikt
Kiv. leszek meddig lesz elég a PR767-es Shelby-m a tournamentbe.. most vagyok Tier7-nél, 817. helyen.
-
Na, legutóbb elfelejtettem megnézni, de végülis ez pont a Razor-os BMW esetében mindegy is, mert az csak ugyanannyi csillagos lehet mindenkinél, sajnos az Event-en nyert autókhoz nem lehet tervrajzot farmolni.
Szóval csak is alkatrészek tápolásán múlik a dolog.Ezzel az egyéb kérdéseidet is meg tudtam szerintem most válaszolni.
-
válasz
Danny365 #821 üzenetére
Ezt én sem értem miért jó, hogy hosszasan olyan ellenfeleket ad a játék, hogy 200 méter után 200 métert rájuk verünk.
Bezzeg a végén meg majd gondolom full tuningos Koenigsegg-eket adogat majd be.-----------------------------------
@bostene: Majd ha legközelebb belépek, megmondom milyen PR szintű a Razor BMW-m. Azzal minden Car Series-t teljesítettem, amit lehet vele.
-
Danny365
őstag
Megint van limitált láda, de semmi értelmét nem látom. Kb. ugyanolyan, vagy még rosszabb cuccok vannak benne, mint a sima arany ládában, ráadásul sokkal több aranyba kerül.
Pedig azt hittem már végre lesz Razor Mustangunk...Más: most mentem egyet a jelenlegi Tournamentben, és 11 másodperccel maradt le az ellenfél. Csupán 600 PR-rel volt gyengébb.
-
Maxtreme
addikt
itt van az én csudiszép pixel porsém' is
Igazából csak ennek a kinézetével variáltam
(de erre a festésre elment 15.000 pontom
)
-
Update mikor várható?
-
Melafoto
senior tag
válasz
jonnyjoker01 #812 üzenetére
Így most már tényleg nyugodt vagyok. Nem voltam ilyen helyzetben egyik játékkal sem és nem tudtam.
Most hogy végeztem a fejlesztésekkel a legkisebb kocsi 500PR lett. Kicsit fura mikor 190-es kocsikkal versenyzek.
És a raktár 75 db-os lett, innen kell majd fejlesztenem. -
jonnyjoker01
veterán
válasz
Melafoto #804 üzenetére
Ezek tök rendesek. Jól jártál. Én a Gamelofttól egy másik játékban (MC5) ugyanígy játékállás elvesztésekor annyit kaptam, hogy bocs, itt egy $0.99-es kredit csomag. Megjegyzem hogy $50-t költöttem a játékra.
Ment a visszatérítési kérelem Google bácsinak és egy pár nap múlva visszakaptam a pénzem. Utána ment az uninstall. Azóta utálom a Gameloftot
-
B********
aktív tag
-
Melafoto
senior tag
Mint érdekesség:
Korábban itt jeleztem, hogy 40-es szinten jártam, sok-sok fejlesztéssel, egy BMW razor-os autóval,
némi arannyal, de egyik nap lenullázta magát a kicsike és előről indult.
Itt írták is, ha nem sikerül ki.be jelentkezni, akkor annyi. Felkerestem a technikai szuportot és
jelezték pár napon belül, hogy szerintük is annyi....DE küldenek pár ajándékot.Most kaptam meg:
- 12-es szintről kezdem
- 200.000 lóvé
- 5000 arany
- Sok-sok fejlesztés és alkatrész
- 6 db autó 5 csillagos
- Olyan kocsik is vannak, amiket korábban még nem kaptam meg.
- 360 db Fuel (ez jól néz ki 360/10)
Igaz oda a sok-sok futam és a razoro-s BMW amit sajnálok.Igaz most újra van kedvem játszani, de nem tudom jobban jártam-e így.
Mid1 a lényeg elkezdem újra és bocsi az off miatt!!
Mela
-
Adorjanksz
tag
Megrekedtem 53-as szinten...rengeteget kellene farmolni, hogy fejleszteni tudjam a járgányokat. BMW, Mustang nálam is 750 PR körül szaladgál. Car series-ben mindig a favoritok fejlesztése ment, a többi azért van lemaradva mint a borravaló. Várom a köv. tournament-et
-
-=Szabi=-
tag
passz, én se látom értelmét hogy ennyire nyitott, továbbra is a Razor BMW a legerősebb járgányom, meg szerintem sokan másoknak is.. úgyhogy ez egy izgalmas Razor vs Koenigsegg verseny lesz, igazán kiegyenlített küzdelem..
Bring the best out of your garage for the Blackridge Rumble in #NFSNoLimits"
-
lacy86
addikt
Ez a BlackRidge Rumble Tournament vajon mi lesz , hogy ennyi tipus szerepel benne?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- PlayStation 5
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Tőzsde és gazdaság
- Motoros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gyúrósok ide!
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Állapot: 10/10 6 hó jótállás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest