- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B********
aktív tag
válasz
Danny365 #1394 üzenetére
Hohó, nekem is itt az 1.1.7 update! Látvány szempontjából minden téren sokkal szebb lett, textúrák, effektek, élsimítás, tényleg durva a különbség. Ja és mellette az egész sokkal "simábban" fut, nincsnek akadások, FPS visszaesés, tök gyors, folyamatos az egész, rövidebbek a töltési idők, és egyelőre nem is fagyott, vagy lépett ki, de az akksit talán most mintha jobban merítené. Azon gondolkodom, eddig miért volt olyan a játék amilyen, ha így is kinézhet/futhat...
-
-=Szabi=-
tag
úgy tűnik, hogy a régi verziószámos játék rossz játékos számot írt ki.. a frissített verziónál csökkent egyet a számom és meg is jött első próbálkozásra az ajándék..
2600rep, 1,5 milla pénz, 10.000 arany, 800 benzin, 55000 tuning pont, 750 tournament pont, írtam hogy majdnem fulos volt a mustangom, de a viperig megkaptam mindent, ja meg rengeteg kék partot és néhány lilát
szerk: óó, most jött mégegy, hoonigan mustang 65bp + hozzá való lila tuningok, razor 80 bp + lila tuningok, zöld GT500 + lila tuningok
-
Kíváncsi leszek a Lambo übereli-e majd a Snoop mustangot.
-
Danny365
őstag
No, végre a Play Store-on is frissült a játék.
(és újabb, mint amit apk-val fel lehetett tenni)
-
air
nagyúr
A Google Play Áruházban közzétették az év legjobb alkalmazásainak és játékainak toplistáját.
9. Need for Speed No Limits - Az Electronic Arts és az NFS hozza az elvárt színvonalat, ami a látványt és a hanghatásokat illeti.
Naja, ha valakinek nem túl magasak az elvárásai.
-
Micsurin
nagyúr
SKyline R34 Nismo sehol semmi ? Nem NFS... már csak ez a gondom !
-
-=Szabi=-
tag
nálam nem laggol és fagyni is mindig ugyanott szokott, viszont úgy tűnik, hogy egy törlés és újra letöltés megoldotta.. bár gyorsan le is kopogom...
-
alfa20
senior tag
melyik pályán laggoltok, fagytok?
nekem fent van párnapja a frissítés, de még nem találkoztam akadással. -
TheMarci
addikt
Több futam 3-ról 1 benzines lett. (Pl lila engine coversion kit-es Mustangos futamok)
-
lacy86
addikt
Szerintem Karacsonyra a lamborghini huracan lesz az ajcsi!
10 nap mulva kezdodik az event , 5 napig tart , az pont karacsony -
lacy86
addikt
iOS-ra most jott meg a frissites!
-
Melafoto
senior tag
Frissítés ide vagy oda mielőtt betölti az aktuális futamot lefagy. És egyre sűrűbben csinálja....
-
B********
aktív tag
válasz
Danny365 #1366 üzenetére
Igazából ezeknél a játékoknál a folyamatos frissítés a tartósság kulcsa, ha ez nem működik rendeltetésszerűen, hanem csak mindenféle mókolással meg innen-onnan összevadászott apk-val, akkor megette a fene az egészet. Szóval vagy jön frissítés a play-en, vagy nem is érdekel a dolog.
-
Danny365
őstag
De miért nem teszitek fel apk-ból? Van már mindenféle GPU-hoz működő verzió.
-
ZsyfKo
senior tag
Akinek még nem frissített a játék az próbálta törölni és újra feltenni? Csak mert nekem se akar jelezni hogy lenne frissítés.
-
válasz
TheMarci #1356 üzenetére
Ahány csillagos az autó addig tudod az alkatrészt is húzni.
pl: Alap szürkét felhúzod 2 csillagra átváltozik zölddé, zöldet kifullozod átváltozik kékké (4 csillag).. érted.
Miben lenne más, hogy ha a képen a motor 5 csillagja után lenne még 2 szürke?
Hát tudná fejleszteni 6 csillagosra ami által több pontos lesz a motor és az autó is.
-
TheMarci
addikt
Ha már itt tartunk, én is kérdeznék. Az előző példánál maradva, ha mondjuk a kocsi 6 csillagos lenne, akkor ha fejlesztené a motort, az is 6 csillagos lenne? Csak mert vannak olyan alkatrészeim (motor, váltó, kerék), a teli csillagok után van szürke, de a linkelt képen nincs. Miben lenne más, hogy ha a képen a motor 5 csillagja után lenne még 2 szürke?
-
-=Szabi=-
tag
F40 bekerült a kereskedésbe, 35 BP kell a három csillagos alap járgányhoz és 1800 tournamet pontért jár 5 BP.. ehh.. :-/
-
-=Szabi=-
tag
mármint eddig a tournament rész üres volt, most meg kiírja, hogy 14 óra múlva indul a Holiday Rumble, illetve úgy letelt nálam a Vanishing Point hogy nem is volt elérhető soha
viszont az NFS ID-m csökkent egy számmal ma reggelre o.0
-
válasz
-=Szabi=- #1345 üzenetére
Tehát akkor elvileg 12 napon belül globálisan illene mindenki számára elérhetővé tenni a frissítést, különben elég sok ember végleg hitét veszti majd az EA-al szemben, ha a frissítéses szenvedéseik miatt maradnak le arról a Lambo-ról.
Nekem sincs semmi frissítés még mindig, pedig érdekelne eléggé, hogy nálam ez a VIP rendszer jelenleg mennyi pontnál állna majd (ugye hogy beszámítja-e a korábbi IAP vásárlásokat vagy nem).
-
-=Szabi=-
tag
Jött új frissítés, kaptam 50 vip pontot, 12 nap mulva indul a huracan event, van újra tournament.. :-)
-
csadi0011
őstag
ITT is úgy látom az új verzióból láttunk egy pillanatnyi játékot. Így tényleg szép a játék.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Micsurin #1341 üzenetére
8incsen nem tűnik ennyire kockának, mint most 24en, plusz a png-ből jpg-be konvertálás is sokat hozzáad még a kockasághoz és a gagyi képminőséghez
én ezzel a mostani grafikai beállítással már teljesen elégedett vagyok, szép és stabil is, viszont az fura, hogy pontosan ugyanolyan eszközön nem jelzi a frissítést, nálam meg igen.. szóval ezek szerint még az se számít, hogy milyen készüléked van.. vannak akik frissíthettek, meg vannak akik még nem
viszont két hét alatt a harmadik beszélgetésem is lezártnak tekintet a szupport szerint, de ajándékcsomag még sehol..
-
válasz
Danny365 #1336 üzenetére
Nem tudom, hogy a Bluestacks miatt-e, de néhol eléggé glitch-es az egész grafika, főleg az éjszakai pályán a textúrák.
Legtöbbször mosottas szar, itt-ott viszont látni élesebbeket, mintha nem tudná eldönteni, hogy most éppen a sebesség miatt használjon-e motion blur-t vagy inkább ne, de legalább így kellően szem irritáló látványt képes nyújtani...
A nagyon esős versenyen is vártam, hogy az autón vízcseppek lesznek, meg a kameralencsén is folyik a víz itt-ott, de egyik effekt sem volt látható, pedig úgy emlékszem korábbi verzióban is voltak ilyen effektek bizonyos eszközökön játszva.Tényleg nagy káosz ez az egész, Play-es frissítésre még mindig várok.
-
Danny365
őstag
Eh, most már értem, miért is nem kapjuk meg azt a grafikát, amit a Shield cuccokon látni. Egyszerűen megfekteti a telefont. Az új verzióban egyszerűen lehet állítani a grafikan és a Shield beállításiaval elvezhetetlenul belassul a játék az edge+-omon is. De amúgy állat, ahogy kinez.
-
válasz
Darkkoi #1331 üzenetére
Ugyanez a felállás nálam jelenleg beszédesebb formában:
Szóval valamiért, valamikor átállítódott nálam az egész alkatrész cserélősdi téma aranyról játékbeli pénzre.
Nem tudom amúgy, hogy végülis örüljek-e neki, mert azért a pénz sem annyira folyik, mint amennyire mostanában szükségem lenne rá.
Az kétségkívüli, hogy ha ez továbbra is így marad, akkor a jövőben a jelenleginél többszörösen meggondolom majd a láda vásárolgatásokat.
Az arannyal meg legalább nem kell annyira smucigoskodnom, mert korábban direkt a későbbi alkatrész átköltöztetgetésekhez tartogattam, aminek a rendszere most dobott nálam egy meglepő fordulatot úgy néz ki.Valamiért elég misztikus tud lenni ez a játék, többünknél eléggé másképp tud viselkedni.
-
válasz
Darkkoi #1329 üzenetére
Jó hát nekem Ferrari-m sincs és sárga cuccokkal sem dobálózok még.
Azt legközelebb mindenesetre nézd már majd még meg kérlek, hogy lila alkatrész kivétel nálad szintén pénzes-e, mint ahogyan most nálam (az se baj, ha a Mercidbe pont van egy lila nitró és akkor mondjuk azt
)!
-
Melafoto
senior tag
Vicc az egész, Én is nyomtam volna a tournamentet. Nem kértem a frissítést....
-
Mióta lehet arany helyett pénzért butítani az autók főalkatrészeit és a főbb kérdés, hogy én erről miért nem tudok?
Mercedes-ből pakolnék át GT-R-be 5 csillagos lila nitrót, amihez először is a ugye le kell cserélnem egy azt egy gyengébb nitróra és pénzért kínálja a lehetőséget (kb 380ezer).
Ha ezt tudon, akkor arannyal eddigiekben nem spórolgattam volna...Már csak az érdekelne, hogy ez valyon csak véletlen-e vagy pedig tényleg eltörlődött globálisan az aranyért való kék és lila alkatrész kivétel.
-------------------------------
@corvette: Igen, ezt a trükköt én is pont ma tapasztaltam ki és élek is vele sűrűn.
Hármas rangban már szigorúan csak a legkönnyebb ellenfelek ellen tudok menni, de őket is megválogatom már ezzel a trükkel. -
Na felléptem Tier 3-ba itt is a legerősebb autó 605PR-es.
Meghúzom ezt a tourt.
-
Amur
addikt
Tournamentben tegnap már nagyon szenvedős volt, minden második meccset buktam, aztán ma jöttem rá hogy ha már leggyengébbnek is nálam jóval erősebbet dob be, akkor visszalépek, majd újra be a tournamentbe, és megint újat sorsol, így általában gyengébbet ad, és 6-8 PR ami eltérés szokott lenni, bőven elég lehet hogy ne bukj hanem simán nyerj.
Nekem 697-es autóval 713 már necces ezen a pályán, viszont 706-708 meg már teljesen sima. -
B********
aktív tag
Az a legviccesebb, hogy most ha csekkolom a játékot play-en, szerinte nekem a legújabb, frissített verzió van fent, de valójában ez nem így van. Sőt, ha a véleményeket nézem, a frissített verzióhoz írt véleményeket korábbi verziónak írja. Itt valami nagy katyvasz van ezzel a frissítéssel...
-
-=Szabi=-
tag
sajnos a múltkori profil törléssel ismét távolabb kerültem a suprától.. de legalább úgy tűnik, hogy a motorháztető bug-ot javították az 1.1.5-el
(talált kép) -
-
Én is szopok most Tournament-ben, 4-es rangnál már a 786-os PR-es Shelby-met sokszor már csak a legkönnyebb ellenfelek ellen engedem csak indulni, esetleg a közepesekkel, ha azok max csak 1-2 PR értékkel magasabbak.
Olyan trükköt használok mostanában, hogy a hídról lefelé vezető élesebb fordulót drift és nitró nélkül, lehetőleg minél bentebbi vonalban veszem be, aztán meg az utolsó előtti hosszabb egyenes részen lövöm a felgyülemlett nitrót. -
Amur
addikt
Ez a tournament pálya nem az én gyenge kocsimnak kedvez..
Az elözőben simán ment a technika hogy elején nitróval élre kerülök akár 20+ PR-rel jobb kocsi ellen is, aztán amikor mellém jön hogy elözzön meglökdösöm kicsit és megint lemarad..
Itt a pálya vége előtti ugratónál a levegőben ellőznek le rendszeresen..ott már nem tudok mit csinálni velük.
693mas most a hoonicorn 713mas volt a legnagyobb PR amit még elvertem, de 708-as is húzott már el nitrozva a levegőben melettem az utolsó méteren.. -
lacy86
addikt
iOS-ra meg nem jott frissites 😓😓😓
-
-
B********
aktív tag
Basszus, irigykedem kicsit. Van még valaki rajtam kívül akinek nem frissült?
-
Danny365
őstag
válasz
-=Szabi=- #1302 üzenetére
Miért, nálad eddig milyen volt, kopasz pályán mentél mindenféle akadály nélkül?
Nálam is így néz ki amúgy, de nekem a kocsi továbbra is fura, olyan mintha kicsit el lenne mosva vagy ilyesmi. A rece továbbra is megvan (mondjuk nem olyan mértékben), csak el vannak nyalva.Amúgy a pályán a fények is sokat változtak minden felé, tök jól néz ki.
Láttam egy screenshoton, hogy lesz 2 újfajta mód is, legalábbis a térképen látható volt 2 plusz valami.
-
Joccc07
addikt
Sokkal szebb lett nálam is.
Végre van füst drift közben. -
-=Szabi=-
tag
-
válasz
-=Szabi=- #1299 üzenetére
Csak is Monthly Gold-al van értelme összerakni a permanens 14-es tankos VIP-et, úgy viszont már megérheti. Közben kiszámolgattam magam is a dolgokat a korábbi videó alapján.
Eddig van két Monthly Gold vásárlásom.
Nagyon jó volna tudni, hogy ezeket beszámítja-e vagy pedig mostantól számolna mindent csak.Na meg, hogy a megszerzett VIP pontok örökök-e vagy pedig idővel tudnak-e fogyni.
Csak mert ha mindent egyszerre kéne összevásárolni a permanens-hez szükséges mennyiséghez, akkor ugye a Monthly Gold módszer kiesik ---> nem érné meg a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- TP-LINK routerek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest