- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Na én úgy döntöttem most farmolok egy darabig, tournamentben is levergődtem Tier 10-be.. most nem tudok versenyezni mert elver mind a 3.. meg tuningolni sem tudok a fostalicska fordra, szóval farm.
Valakinek megvan már a Supra?
-
-
Maxtreme
addikt
Én sem kaptam még 1x sem, pedig szintén 43-as vagyok.
-
Danny365
őstag
Hmm, pedig addig már kellett volna kapnotok ilyen ajándékot, legalábbis én kaptam. Fene se érti.
-
Danny365
őstag
Lehet ez a szponzor dolog akkor a szintekkel/szintlépéssel van összefüggésben és nem csak úgy random adogatja. Én is sokat játszom vele, szóval nem az lehet az oka, hogy nem.
-
Pistivi
tag
válasz
Dexxter182 #283 üzenetére
Ez nagyon jó.
-
Dexxter182
tag
Srácok valami tipp, apró trükk a játékkal kapcsolatban? Vagy csak annyi hogy nyomassam napi 12 órát?
Jelenleg lvl31 vagyok, minden autót párhuzamosan fejlesztek Porsche 911 (993)ig, szinte mindegyik lvl3-an van plusz a snoop Shelby 750-en.
Jelenlegi taktikám, minden napi gold begyüjtése plusz minden free doboz nyitása plusz egy 20k-s.
Alkatrészenként taktikusan autókat váltogatva nyomatom az újrajátszható pályákat. Ha Blue print van és 2v1 szituban pont azt az egy rosszat választom goldért lövöm az egyiket.
Valami jobb stratégia? -
Jaja, annyi aranyam ment el kb nekem egyik korábbi Tournament-re szintén a Golf-fal.
Akkor sikerült top50-be bekerülni.Leginkább a Supra tervrajzok hajtottak, de nem kell azért azzal annyira sietni, szóval elég ide a nyugisabb tempó is és jegyekre költeni esetleg az utolsó percekben fogok, ha látom, hogy azzal még éppen szépet tudnék előre lépni még.
Más: Veletek is gyakran előfordul, hogy az újrajátszható versenyeken sokszor elfelejti a játék kihúzni az első strigulát, miután elősör teljesítjük az adott versenyt?
Így ugye a normál 3 helyett 4x lehet újrapörgetni azt a versenyt egymás után. -
Nem tudom, hogy fel tuningoljam e a nissant most... szerintetek lesz bőven kék-lila cucc később is?
-
Nektek is van olyan, hogy egyszer csak beléptek a játékba és úgy vár titeket 5 db Tournament jegy, hogy előzőleg úgy léptetek ki, hogy nagyon nem kéne még összegyűlnie annyinak?
Ugye ezek a jegyek tudtommal óránként "töltődnek fel".
Kilépek a játékból úgy, hogy 1 vagy 2 db jegyem van még akkor. Legközelebb, mikor jelzést kapok a full benzinről (legrosszabb esetben 1 óra 40 perc alatt töltődik fel tudtommal), azonnal visszalépek és 5 db jegy fogad.
Sűrűbben előfordul és szeretnék valami logikai összefüggést találni (mert ugye kihasználni elég jó lenne), de persze lehet csak bug-ról van szó.Továbbá a Snoop Dogg-os Challenger-hez tegnap beáldoztam egy 600 aranyas láda nyitást, amiből lett egy 4 csillagos (+1 db bluebrint) járgányom.
Elég kíváncsi lennék mi sülne ki még egy 600 aranyas ládanyitásból.
Még lehet kipróbálom az este folyamán, csak azért mégiscsak ez összesen 1200 arany lenne 1 db autóra.
Bár amikor 3 benzinből 23 másodperc alatt teljesítek versenyt a GT500-al, olyankor mégis csak elgondolkozok, hogy mennyire akarom én komolyan venni a játékot. -
Maxtreme
addikt
No megvan a 39.5
Már csak 1 kicsi kell, és a karrier mód nem fog túl nagy nehézséget okozni -
Maxtreme
addikt
Na innentől jön a szenvedés és a farmolás áradat. 38-as vagyok (kb fél úton) és konkrétan sehol nem tudok menni.
Egyébkét a tournament ad rangot is? -
Vegyetek szifont.. én most akarok egy ipad air 2-t is talán azon kényelmesebb lesz játszani.
-
válasz
::Trunks:: #255 üzenetére
Az haggyán (jó, azért persze az se kutya), de olyat is tudnak, hogy 4x nagyobbat ugratnak, mint mi.
Többször előfordult már, hogy egyes pályákon, ahol a cél előtt ugratórámpa van, ott szabályosan felettem elrepülnek velem együtt a célba. -
::Trunks::
senior tag
Nagyon rajok ezek a rendőr terepjárók,hogy 280nál megelőznek...
-
Amúgy most nézem.. nyissátok meg a limited time dobozt.. kilépsz újra, van amikor csak 1-2-3 kártyát tudnál pörgetni van amikor 4-et... érdekes.
Azért nem mindegy, hogy 8x2 kártyát nyitsz vagy 8x5-öt.
-
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #248 üzenetére
Hopp most nézem csak jobban. (csak a recére figyeltem)
A tükröződés... -
Maxtreme
addikt
válasz
Adorjanksz #248 üzenetére
Aham, köszi. Hát ez rohadtul nem szebb
-
Maxtreme
addikt
detto kph
-
-
Maxtreme
addikt
...és még aszondják szifonon nem recés.. áhh.
Mondjuk maga a felbontás is érdekes. Vagy Te méretezted át a képet? -
::Trunks::
senior tag
Sikeresen elbuktam a mustangot, de nem vagyok olyan beteg,hogy felkeljek versenyezni. Én b@szom a játékot és nem ő b@sz engem
-
-
válasz
Maxtreme #233 üzenetére
Nekem összes széria ki van most fagyasztva, tuning érték kell mindegyikhez hogy tudjam tolni, ja meg a karrier is szóval most mustang szériákat tolom, meg rx7-hez farmolok még 1 blueprintet mert azzal lesz a következő tournament.
Tournamentet toljátok? Megéri a cuccokért. (tuning pontokért)
-
Maxtreme
addikt
válasz
-secret- #232 üzenetére
Bp-t még nem farmoltam hozzá. Egyelőre arra hajtok hogy érjem el a 40-es szintet hogy tudjam használni a "carrier" módba a mustangot. Most vagyok 35-nél.
Azóta lett egy Porsche 911-em is, szal még ott is van 1 teljes car event széria. (+ a mustanghoz is a Muscle Hustle) -
Maxtreme
addikt
650-em van, de el nem szórom rá.
Ráadásul nem is tetszikszerk: a Wild Stallion even 4/5-ös futama elég érdekes. A fullos (pr750) Snoop verdával megyek, és közöm nincs az ellenfélhez, holott easynek írja. (egy hunter futam egyébként) sok sok méterről látom hogy beér előttem a célba, pedig tökéletesen megyek végig a pályán, 60%ban nitrozva...
-
Danny365
őstag
Szerencsére nem kell pénzért megvenni a kocsit, mert limitált ideig ládákból is meg lehet nyitni ahogy látom.
-
Ne add el őket!
Lehet már persze későn írok ez ügyben, de a GT500 megkapásával egyidőben az ahhoz raktározott alkatrészeket átkonvertálja normál pénzre (nem kizárt, hogy így jobban jössz ki, mint ha egyenként adogatnád el őket).------------------------------
@Danny365: A montly gold IAP még belefért, de ez az exkluzív Challenger semmiképpen sem.
Ennyit természetesen nem ér. -
Danny365
őstag
Remélem ezt a másik Snoop Doggos kocsit is meg lehet majd szerezni valahogy, mert úgy kezdtem a játékot, hogy mindent megnyitok benne, de annyira nem néz ki jól, hogy ennyit fizessek érte...
-
alfa20
senior tag
Amiket a mustang-nál cserélek alkatrészeket motor, turbó, stb, azt érdemes megtartani, vagy nem kerül át event végén a raktárba és inkább érdemes eladni event alatt?
-
Danny365
őstag
Ha skippelem az adott versenyt, akkor azért még megkapom a győzelemért járó cuccokat, alkatrészt?
-
válasz
-secret- #206 üzenetére
Ha ezt előbb tudtam volna, hogy hozzácsapódik az a féle pénz a normálhoz, akkor most lehet nem nyitottam volna ki kb 10 db 5-ös láda csomagot, bár végülis az onnan kihúzott alkatrészek nagy részét fel tudtam használni és bőven durván elég erős a hátra lévő versenykhez az autó.
A raktárban összegyűjtött prototype cuccok (alkatrészek, minták) átkonvertálódnak normál alkatrészekké vagy azok elvesznek?
10 euró az rengeteg egy szintén izomautóért egy mobilos játékba!
Még más, erősebb kategóriában is sok pénz lenne. -
echte
csendes tag
Elfeledkeztem a Snoop Dogg eventről, chapter 4/5. versenynél vagyok. van még esély végigvinni?
-
csadi0011
őstag
És a Challenger SRT8 Snoop Dogg kocsival mi a helyzet? Car Series-ben bent van, szóval valahogy azt is meg lehet szerezni, nem? (East vs West series)
-
Tehát akkor akik még nem nyomták le a Shelby-s eventeket, azoknak érdemes lehet az utolsó pillanatokban befejezni az utolsó versenyt és addig csak farmolni az alkatrészeket, mert így még zárásig nem benzin ellenében kell gyúrni csak erre az autóra és végül ugye az aktuális tuningjával kapjuk meg a járgányt.
Ja meg a brutál turbó felszerelése előtt, ha van gyengébb turbónk, érdemes lesz azt visszaszerelni és úgy arra rá az újat az olcsóbb, csere eljárással. Így megmarad az erősebb turbónk, ami hátha későbbre jól fog még jönni.
Ja meg az itteni pénzeket is el lehet szórni ládákra, de azért valami persze maradjon, hogy a késibb kihúzott alkatrészekhez még legyen lóvé azokat beszerelni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Elite: Dangerous
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Ízléses lett a Drop kompakt, vezeték nélküli klaviatúrja
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- OLED TV topic
- Hardcore café
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3180
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest