- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Ázsia Expressz 5
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
#05304832 #2699 üzenetére
A Skyline kimaxolva 768 a Supra 766 PR de én azt tapasztaltam, hogy a Skyline jobban gyorsul, viszont a suprával jobban lehet driftelni. Amúgy idővel mindegyik kocsit fel fogod húzni
szóval ha türelmes vagy mindegy a sorrend, bár én mindig kiválasztottam minden típusból a legerősebbet és csak utána fulloztam ki a többit. Undergroundnál meg amint jött az erősebb kocsi, arra álltam rá. Szerencsés voltam mert a razor M4-el vittem sokáig (addig Subaru BRZ volt) és utána McLaren 650S végül LaFerrari.
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
#05304832 #2693 üzenetére
Igen a tournament versenyeken a különböző típusoknál ezek a kocsik a legerősebbek:
Subaru Impreza, Snoop Dog-os mustang vagy Mustang Hoonicorn és a 2 Skyline. Bár a gyengébb Skyline helyett a Supra is lehet, az erősebb helyett pedig az M4. Sokan azért dicsérik a razoros M4-et mert könnyű volt megszerezni, event végére full lila cuccok voltak benne és jól indul. Emellett kimaxolva 875 PR. Bár és a 2 Skyline-t szeretem, igaz mind a fent említett 6 kocsit kimaxoltam már.
Trial-os versenyekre viszont a Supra és Viper kell a 2 legnehezebb fokozathoz. -
Amur
addikt
válasz
#05304832 #2693 üzenetére
Boss versenyeken kell végigdriftelni. Lehetőleg ahol rendőrkordonok is vannak már.
Eleve szép pénz jár a versenyért, ha ügyes vagy 3-4 ezer, plusz a kártyákból is elég gyakori a nem ritkán 5 számjegyes lové.
Ja és persze vasárnaponként a tuner trials 2x75ezres versenye. Garantált 150k ha van egy éppenhogy fejlesztett Viper-ed. -
-=Szabi=-
tag
"The wait is almost over!"
és még mindig csak ígérgetnek...
-
alfa20
senior tag
Tudja valaki, hogy a LaFerrari-nak mi a PR-je max 3*-osan?
-
Elmicsi
csendes tag
Egyet értek veletek. Én is ezt tapasztaltam. Volt amikor resettől a tournament végéig folyamatosan nyomtam és még úgy is csak a 2. szint közepéig jutottam. Pedig abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy tényleg nem volt elfecsérelt idő, mivel mind a 48 órában folyamatosan tudtam versenyezni. A 24 órás verzió még enné is nevetségesebb, hiába kezdünk 10-es szintről. Viszont fullos kocsival még a rank 1-es kocsik is lazán verhetők, ami meg unalmas. Igaz régen meg ultra brutál volt még akkor is ha nekem volt 40-50 PR-el több.
A pénz nálam is nagyon lassítő tényező és én is már lila alkatrészeket adok el folyamatosan mert tele az inventory.
A visual ponttal is kezdhetnének valamit (pl át lehessen váltani pénzre vagy valami) mert lassan 900k van pedig kínomban már mindent megveszek ami kicsit is tetszik. és olyan gyakran dobja a játék, ahelyett hogy az értelmes matikat dobálná.Eltérve a tárgytól. Tudja valaki mikor lesz megint havi gold akció? Illetve meg fog ismétlődni valaha a Snoop Dog-os event? Mert azokról a kocsikról lemaradtam, de gondolom más nak is vannak hiányzó eventes kocsik.
-
Nekem annyira van limitált láda, hogy reggel még 50xx aranyam volt, most meg 3xx aranyam van, elherdáltam mindet a 3x3 BP-kre.
De legalább lett cserébe 5 csillagos CCX-em (3 csillagos volt).Rossz taktika lehetett ez ma tőlem, mert így ennyi arany elszórásával már nem fog jutni egy esetleges ugyanilyesmi alkalomra, csak Event autós BP-kkel, de szerencsére kellően nem foglalkoztat már annyira a játék, hogy ez érdekeljen.
A Tournament nevetséges lett a szememben.
Egyszerűen nincs elég idő arra, hogy a Hard ellenfelek szívózhassanak, mert mire olyan rang-ra gyúrnánk fel magunkat, hogy keményítenének, már rég egy új Tournament indul, ahol ugyanez kezdődik elölről.Tuner Trials-t én lenyomom minden nap, már csak az érte járó kis napi challenge aranyért is, na meg én már nem bánom, hogy 3 benzint esznek ott a versenyek, még inkább örülök is neki.
Kinézem először, hogy mi az, amiből épp kevesebb van (kék-lila-legendary cumó) és az alapján nyomom le az aktuális TT versenyeket.
Közben feltűnt, hogy nagyon nem érdekel, hogy nincs Access Pass, bőven van idő mindent összegyűjteni így, hogy a fejlesztések lassabban haladnak a folyamatos pénzhiány miatt. -
Amur
addikt
Nekem sincs limitált láda. Egész jól elgyüjtögetem(ném) az alkatrészeket, de a 276-os limit nagyon idegesítő, folyamat törölnöm kell a gyakoribb alkatrészeket, ami majd később ha a többi még kimaradt járgányt is fel akarom húzni jól fog jönni de most megy a levesbe..
A tournamentekre annyi energiát fordítok hogy 25ezret azért kapjak, nem éri meg minden ticketet lejátszani hogy mondjuk 55ezret kapjak..
a tuner trialst is már csak akkor nyomom le ha kell konkrétan valamelyik alkatrész.
Event kicsit majd feldobja a monoton farmolást(remélem), addig húzom tovább az M4-et.
Lassan minden alkatrész arany, de itt már elég lassú, mert folyton elköltöm az összes pénzem, és 100k feletti összegeket csak vasárnap tudok könnyen összehozni.(tuner trials) -
válasz
szilva01 #2682 üzenetére
Nekem az elmúlt napokban olyat csinált, hogy függetlenül attól, hogy mobilneten vagy Wi-Fi-n játszottam, képes volt olykor látszólag végtelen ideig "connecting to server"-ezni, mire feladatkezelőből kilövögettem a játékot és utána újraindítva meg mindenféle extra várakozás nélkül belépett a játékba.
---------------------------
@Danny365: Miért nem lepődök meg?
Többször bebizonyosodott már ennél a játéknál, hogy mindenki kb eltérő kiadású változattal játszik. -
szilva01
őstag
Jol kibaszott velem a jatek, nem tolti a frissitest a munkahelyi wifin pedig reggel szepen haladtam a bajnoksagban is.
-
Közben csak játszogatok még a játékkal, főleg hogy egyre többször tudok már nyerni a Marcus elleni versenyen.
Igazából a most aktuális limitált ládák miatt írok, hogy ezek most tök jók, mert csak is BP-ket tudnak adni (csak alap autókhoz), semmi egyéb felesleges cuccot, pl zöld utcai alkatrészt.
Veszem is szorgosan a 3x3 BP-ket adó ládákat, főleg, hogy közeli eséllyel kapok már Köenigsegg BP-ket is, mivel azon kívül már csak az Aventador-hoz és a Pagani-hoz tudok gyűjteni.
Ojee... -
-=Szabi=-
tag
jött valamilyen frissítés, de nem tudni mi változott, talán hétfőn indul a Boss Mustang-os event
-
szilva01
őstag
Koszonom a tanacsokat, ezek jol jottek (es meg idoben
) Gondolom az imprezara gondoltal subarubol, nem a BRZ-re.
Szerk.: Igazabol kellemesen csalodtam a jatekban, mikor megjelent lattam ahogy jatszik vele a haverom es a 30 masodpercek versenyek elvettek a kedvem. De a gyujtogetni szeretek, az autokat meg imadom ugyhogy megis kiprobaltam es (sajnos vagy nem) beszippantott.
-
Amur
addikt
válasz
szilva01 #2671 üzenetére
Ha lesz fullos Subarud akkor nem ad majd plusz-os autókat.(a street smartban)
704-es talán a maxos Subaru és 670nél erősebbet ritkán ad be.
Ez a többi tournamentnél is igaz.
Ha még két napja kezdted akkor messze vagy bármilyen fullos autótól.
Street autók közül a subarut érdemes húzni ahogy megvan, addig esetleg a Golf.
Classicból a Skyline lesz a legerősebb.
Utána meg érdemes majd az M4re ráfeküdni, azt ha legend szintre felnyomod 850-es lesz, azzal elég sokáig eleszel(azzal is hogy fullra nyomd-ez még nálam is csak folyamatban van.)
Utána én is csak mások tanácsaiból tudom hogy jöhet a Mclaren,és azzal kijátszható a játék underground része.
Persze ahhoz hogy a komolyabb fejlesztésekhez beszerezd a packokat muszáj a tunnel trials-os autókat is megszerezni, és valamennyire fejleszteni(fiesta,bmw m3?,supra, porsche 911-az új-,viper)
suprát csak tournament pontokért vásárolt BP-kből tudod összepakolni. -
Amur
addikt
válasz
szilva01 #2668 üzenetére
nálam autó kérdése is. azaz bajnokságé.
Hoonicornnal +50-eseket is gyalázok ha kanyargós a pálya, és elég előnyt szerzek rövid driftek+nitro kombókkal.(hosszú drift kerülendő mert nagyon lelassít)
de pl. classic versenyeken a skyline-nal örülök ha a gyengébbeket letolom.. -
szilva01
őstag
Sziasztok!
Bajnoksagban mennyivel erosebb autot lehet szerintetek meg megverni? -
kferenc22
tag
[Ken Block]
Ezt mennyi időbe telt öszszevágni?! -
ADAM1337
nagyúr
Kész kínszenvedés mostanában BP-t farmolni alig dob valamit, M4-et akarok felhúzni de borzalom napi 1 matrica és társai.
-
Én lehet szüneteltetni fogom a játékot (letörlöm egy időre), mióta feltettem pár napja a telefonomra az épp aktuális CyanogenMod 13 ROM kiadást, "teljesítmény" módban is gyatrábban fut a játék a régebbi, szintén CM 13 kiadáshoz képest.
Annyiban is kijön ez, hogy kevesebb eséllyel tudom összehozni a perfect startokat, mint eddig és ez az én szintemen már nem pálya, egyébként is idegesít, hogy totál fullos 650S-el is nagyon nagy szerencse kell, hogy egyáltalán le tudjam győzni többedjére is Marcus-t, nem beszélve arról, hogy onnantól is nagy szerencse kell, hogy CCX Bp-t sikerüljön húzni.Innentől már végképp nem éri meg a kínlódás, lehet be is fejezem végleg a játékot.
Örülök is, hogy rosszabbul a fut a játék (minden egyéb téren a CM13 felé billen amúgy a mérleg, szóval csak ezért biztos nem fogom lecserélni). -
Elmicsi
csendes tag
válasz
SylarHUN #2653 üzenetére
Nekem is volt ilyen. Ez azért van mert a kevesebb csillagos alkatrész nagyobb értékkel bír, mint az új, felfejlesztett de még üres. Nyugi, ez minden kocsinál és alkatrész típusnál így van. Amint elkezded bepakolgatni a cuccokat, nagyobb lóerőt fogsz kapni.
Eltérve a tárgytól, nem tudom kinek mi a tapasztalata, meglátása de látom megint régi a loot rating. Az elmúlt 1 -1,5 hónapban megörültem, hogy 3 körből x1 tuti esett a keresett material. Most meg van, hogy 5-7 körből sem esik.
Az pozitívum, hogy tournamentnél már könnyebb verni az ellenfelet, viszont jóval lassabban tölti a ticketet vissza, illetve emiatt kevesebb verseny játszható, ezáltal szinte lehetetlen arany felhasználás és/vagy vip nélkül elérni az 1-es szintet.
A visual pont bezzeg nagyon sűrűn esik, amivel meg nem tudok már mihez kezdeni (ferrarik és eventes kocsik nem nagyon alakíthatók, a többi meg mint kész). Minden kocsi csillog-villog, de még így is van fölös ~650k pontom. Jó volna ha be lehetne váltani pl pénzre.
A free boxok nyitogatása is kicsit vicces. Október óta egyetlen 1 arany ecu esett, de lilából is max vagy 4-5. Nem tudom más mennyivel szerencsésebb.
A töltés, lagolás mint ha javult volna az elmúlt napokban, viszont még mindig tetű lassú a game....Illetve szerintem tök jó volna ha a régebbi eventes kocsikat meg lehetne szerezni. Biztos sokan lemaradtunk párról.
-
SylarHUN
senior tag
Jártatok már úgy, hogy negatív tuningot tettetek valamelyik autóra?
A guta megütött mikor a Razor BMW-re rátettem az öt csillaghoz kellő tuning alkatrészeket 150.000 körül és a 762-es autó 760-ra csökkent, majd megvettem az 5 csillaghoz kellő rebuild-et 104.000-ért és maradt az autó 760. -
Melafoto
senior tag
Ma már a második 71MB-os frissítés jött az alkalmazáson belül, de nem tudom mi.
Valakinek infó? -
kferenc22
tag
Ki tudja, van most akció a monthlyra?
-
válasz
Danny365 #2638 üzenetére
Köszi a visszajelzést!
Csak is olyan ládák fognak érdekelni a későbbiekben, mint amik korábban a Snoop Challenger-hez is voltak, hogy csak is BP-ket tartalmazhattak a ládák. Lehet hiába várom már az olyat és végül is így sem tudom mire költeni az 51xx valamennyi aranyamat.
-
-=Szabi=-
tag
remélhetőleg a Razor Mustang doboz letelte után jön hétfőn a Boss Mustang event
szerintem nem érdemes ládát venni, rengeteg goldot kéne hozzá költeni, hogy használható legyen
-
-
kferenc22
tag
Mi ez a nagy pangás erre fele?
-
-
ZsyfKo
senior tag
Mclaren 650S Bp-t csak boss versenyen lehet gyűjteni? Amúgy vicc hogy mennyivel könnyebb mint a Viper verseny ott még normálon is szívok ezt meg simán 100m+ al viszem
-
Amur
addikt
Most is jött nekem frissítés(droid), utánanéztem mi volt,de nem találtam redditen meg a hivatalos oldalon sem.
-
-=Szabi=-
tag
nekem első körben a festhető GT500 is elég lenne, imádom Snoop-ot, de ez a zöld-kék dizájn nagyon nem tetszik..
decemberben kerültek a játékba, előbb-utóbb meg is kapjuk őket..
-
válasz
-=Szabi=- #2612 üzenetére
Voooo, John Wick-es Mustang (szerintem remek akciófilm egyébként)!
Ez a Mustang már csak a film miatt is érdekelni fog.
Bár elvileg van már jó néhány egyéb, korábbakról "kifecsegett" autó, amik még mindig nem kerültek be, gondolok itt a pl a decemberi Lamborghini Diablo-ra... -
Amur
addikt
válasz
B******** #2613 üzenetére
Az optimalizáltság tényleg romlott, de én nem játék közben veszem észre, hanem a menükben lépkedve!
Azért az durva hogy több másodpercet kell várni hogy belépjek a blackmarketre, undergroundra, a tournamentről, mikor rögtön szervercsatlakozás van, nem is beszélve(bár az nem csak a kódoláson múlik). -
-=Szabi=-
tag
úgy tűnik jön a Boss is
-
Danny365
őstag
Elvileg még ebben a hónapban most már tényleg jön egy update, amiben lehet majd matricázni a kocsikat, illetve lesz Aston Martin, valamint eventes Mazda rx7 is, meg bekerul a scrap yard.
-
Na, kiderült, hogy az nem újrajátszható verseny, szóval nem tudom megnézni neked.
Egyébként elég hülye dolog, hogy a karrier végigjátszása után, ha főmenüből belépünk a karrier versenyekbe, akkor a Chapter 1-re rak minket és akkor lapozhatunk súlyos másodperceket, hogy rangosabb versenyeket játszhassunk...
Nem tudom miért nem lehet alapból a legutolsó elérhető Chapter képernyőjéről indulni, onnan sokkal kevesebbet kell visszalapozni a korábbi versenyekért. -
válasz
kferenc22 #2607 üzenetére
Nem tudom, nem akadtam fönn rajta, nem is nézegettem tegnap, mikor belelendültem a hátralévő versenyek falásába, hogy épp mit nyomok, csak nyomtam őket szorgosan egymás után.
Valószínűleg ezen az általad problémás versenyen is sikerült elsőnek nyerni.
Ha újrajátszós, akkor kipróbálom, amint legközelebb rezegteti az órámat a full benzin és megnézem neked, mégis milyen verseny ez. -
válasz
Melafoto #2605 üzenetére
Köszi!
Mondjuk saját Koenigsegg-től még fényévekre vagyok és tegnap este úgy látom nagy szerencsém is volt, hogy elsőre nyerni tudtam (az is nagy szerepet játszhatott, hogy összetörte magát az utolsó 3/4-ben), mert ma már újrapróbálva BP-kért nem akar sikerülni nyerni...
Szóval tápolgatom tovább a 650S-t, hogy könnyebb legyen vele farmolni BP-ket a puccosabb kocsikhoz.
Ahogy gondolom, Car Series szempontból skip-elhető az Aventador és a Huayra. Egyiknek sincs saját event-je.
Előbbinél a Ferrari Italia-val is lehet talán boldogulni és annál is inkább vonzóbb ez az autó az Aventador-ral szemben, mert "csak" supersport kategória és így haladósabb a tuningolása.
Ahol meg lehet menni Huayra-val, ott Koenigsegg-el is és mivel Koenigsegg-nek ráadásul saját eventje is van, így ki is esik a Huayra. -
Hohó!
Végigjátszottam a játékot full legálisan!
Épp az imént győztem le Marcust a PR 924-es 650S-sel!Persze mindettől még messze bőven van mit csinálni a játékban, de innentől már sokkal kisebb erőbedobást fogok rá áldozni.
Pl nem fogok becsábulni semmi esetre se, hogy full áron vegyek Monthly-t, nem fog érdekelni, ha lejár a VIP bónusz, a maradék Car Series-ek már ráérnek.További jó játékot mindenkinek!
Maradok ezektől függetlenül még azért itt a topikban. -
csadi0011
őstag
Nem akar fuel-t adni a játék. 20 percet vártam az üzemanyagra, de nem jött. Megnéztem mennyi van hátra. Visszafelé megy az idő.
Csináltam videót: [link] -
szupermacs
veterán
válasz
Melafoto #2599 üzenetére
Ezt én is észrevettem, de nem szívesen adok ki telefonért még 65-70K-t sem. Nem is fogok, hogy pontosabban kifejezzem magam. De most szinte személyes tapasztalatból láttam, hogy mennyire használhatatlan lett barátnőm telefonja, biztos kihagyom a komoly költekezést.
Minden adata és képe rajta maradt a telefonon, amit nem tud 3 hete bekapcsolni. Nekem ez nyomós érv, hogy meggyőzzön.
Új hozzászólás Aktív témák
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- GoPro HERO12 Black + kiegészítők
- Asus ROG Zephyrus G14 GA402XV AMD Ryzen 9 7940HS/RTX 4060/32GB RAM/1TB SSD eladó RITKASÁG!!!
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -40% Ryzen 7 7735U 16/512 2,2K 680M 2GB
- PHILIPS 279M1RV/00 - 4K, USB-C, 144Hz
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest