- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
Befejeztem ezt a heti event-et, sajnos kellett hozzá 90 aranyat áldoznom ticket-ekre, mert napközben nem mindig tudtam akkor lejátszani őket, amikor szerettem volna, így nekem a mai nap totál mindegy volt az is, hogy újra lehet játszani event versenyelet, mert örültem, hogy az imént a végére értem mindennek.
Végül semmi event-es ládát sem nyitogattam, hanem hagyzam átkonvertálódni az összegyűlt 160ezres event pénzt, 1:1 váltott át sima pénzre.
Ládákat nyitogatni majd csak a BMW hetében fogok, ahhoz az autóhoz jócskán jól fog jönni a BP, csak is ez érdekel az event-es ládákból, mivel azok gondolom sárga alkatrészt nem tudnak adni a sima ládákkal szemben (azok is sajnos csak durva ritkán adnak ugye)
Az RX-7 és a Ford sima ügy lesz nálam vélhetőleg, szóval elvileg a 3 csillagos LaFerrari akkor is meg lesz nekem, ha egyáltalán bele se kezdek a BMW-be.
Más kérdés továbbá, hogy 4 csillagos LaFerrari-t is hova tudnék én használni, mikor jelenleg 822 PR-es Viper-rel játszogatok?
Talán még a Huracán PR szintjét sem fogja megütni, ami szintén garázsban való rohadásra van nálam ítélve.Akik jobban benne vannak a játékban, azoknak már nem tudnak ász autókat adni. Persze nem is akarnak...
-
-=Szabi=-
tag
az alkatrész szerzés még a könnyebbik fele, de pl. az RX-7be a lilásító csomag beszerelése 280ezer... két csomagot beszenvedtem, kettő beszerlésre vár és a maradék kettő is majdnem kész van már, de hogy mikor lesz elég pénzem beszerelni... addig viszont nem tudok újat se szerezni, mert nincs elég alkatrész helyem...
-
ZsyfKo
senior tag
Most az event miatt folyamatosan farmolom az alkatrészeket, bár gondolom mindenki. A lényeg hogy most jöttem rá hogy mennyire idegesítő ez a sorsolásos rendszer, néha már úgy érzem ketté törném a telefont, pl kb fel órája mentem 3x egy versenyt mindegyik körben 3-ból 2 a kívánt alkatrész volt de egyszer sem azt nyitottam, és ma folyamatosan ezt csinálta, vagy nem adta be a lehetőségek közé vagy nem azt nyitottam ami kellett. Arról nem is beszélve hogy számtalanszor kifagy verseny közben és már újra raktam. Idegesítő játék, de nem adom fel.
-
Mezcal
addikt
Nagyon sima volt a Toyotás rész, nekem az összesre easy-t írt, csak 1 meccs volt, amit harmadszorra csináltam meg a hülye forgalom miatt, mert totálkár lett az autó. PR583-as Toyotával csináltam meg.
Jöhet a Mazda, de az keményebb lesz csak PR511-nél vagyok és még kell 15 BP az utolsó csillaghoz.
-
TheMarci
addikt
A következő rész, a Mazdás holnap kezdődik, vagy a mostani kezdetétől számított 1 hét múlva?
-
Amur
addikt
én úgy vagyok vele hogy sikerül amennyi sikerül, annyi BP is BP a ferrarihoz. Minden kocsival megpróbálom majd.
-
csadi0011
őstag
Szerintem ne tegyél le róla. Jobban állsz mint én. Nekem délben még a Toyota 475 PR-en állt. Most 532. Várom a fuel-t meg a ticketet. Még hátravan 7 verseny. Car series-ben, meg underground-ban szedem az alkatrészeket. 559 PR nem tudom, hogy hogy lesz meg, de remélem nem kell 5 csillag hozzá, mert nekem 0 BP-m van és 4 csillagos a kocsi.
-
lacy86
addikt
Akkor en le is tettem a ferka megszerzesrol!
Meg 4 chapter hianyzik a Toyotabol de nem lenne idom a PR-t fejleszteni.
Utana jon a Mazda , most hiaba kezdem el ezt is megint a vegere nem lesz eleg a PR
Esetleg ha most meg a Ford-ot elkezdem akkor talan ez meg lesz!
BMW se fullos! ( 22 PR hianyzik ott is )Sajnos meg a BP se tudok fellepni mert az is "veges"
-
Danny365
őstag
-
Van akinek újratöltötte az összes jegyét? Most kivételesen nem fordult elő velem.
-
Danny365
őstag
Azt hiszem 1:1 arányban váltotta, igaz, nekem csak valami 1700 pénz maradt a végére.
Amúgy nem tudom, miért írjátok, hogy nem ad értelmes cuccot, mert azok a ládák csak olyan dolgokat, adnak, amik kellenek a Toyotához. (meg a többi street (?) kocsihoz)Én legalábbis simán kimaxoltam a Toyotát ezekkel a ládákkal, és alig maradt a nyakamon felesleges cucc.
-
válasz
Danny365 #1759 üzenetére
Hmm, határozottan csinoska... és itt nem feltétlen csak a LaFerkára gondolok.
A pénz konvertálás arányát véletlenül nem tudod-e, hogy pl 50ezer event pénzt kevesebb vagy több normál pénzre konvertál vajon?
Csak mert ha több normál pénzre konvertálódna, akkor én event-es ládákhoz nem nyúlok úgy, hogy értékes cuccokat azokból nem is lehetme húzni. -
Micsurin
nagyúr
Nekem még mindig stabil N9-en , kopp kopp kopp!
-
lacy86
addikt
Nah megvolt a reinstall! ( ipad )
Kivancsi leszek hasznalt-e valamitHa nem akkor valami komoly szoveget kitalalok az EA-nek es adjanak karpotlast!
Mondjuk a LaFerkat -
Danny365
őstag
Az eventes pénzt a végén atvaltja rendes pénzzé, szóval nem viszi tovább következő hétre, így aki akarja tuningolni a jelenlegi kocsit, az nyugodtan szórja el az eventes ládákra.
-
lacy86
addikt
Holnap lesz a napja , hogy reinstall lesz!
2 hetig szabin voltam , midennap min. 3x kilepett a jatekbol ( random )
Eddig mondtatok , hogy lehet az unnepek alatt sokan vannak es azert.
De ma is , sot most is kilepett 2x egymas utan.
Remelem sikerul a mentes ( ha nem akkor remelem az EA megkegyelmez)
-
csadi0011
őstag
Amúgy most akkor nem 1 hetes lesz? Mert 1d8h van még hátra az eventből.(ja már írtátok) És 8 óra mulva kapunk 1 napra 22 versenyt. Ha van elég PR-em, hogy megcsináljam az összes versenyt és egyet sem rontok el, szerintem akkor is reggeltől estig tolnom kell, hogy ne kelljen újratölteni a ticketeket. -
lacy86
addikt
Most ugy van eselye barkinek is ha mindegyik kocsija ki van maxolva.
De kinek van erre ideje bakker , hogy 0-24 ezt tolja!
Azt nem is emlitve , hogy mikor farmolni akarsz akkor rohadtul nem azokat adja amik kellenek!Perszen nem mindenki olyan fuggo mint egyesek ( Melanoma
)
-
Ezt ügyesen kell megoldania majd EA-nek, különben rengeteg játékost maguk ellen haragítanak.
Jelenleg úgy tűnik azoknak van leginkább csak esélyük a LaFerrari-ra, akik a kezdetektől fogva játszanak és lehetőleg minden nap szorgosan, ahogy tudnak, farmolnak.
Viszont ugye indulhat a LaFerrari-ért tudtommal bárki és sokan vannak, akik azért nem teljesen elvakult kockák, de azért játszogatnak a játékkal. Őket eléggé kiábrándíthatná, hogy pár héten keresztül játsszák az event-es versenyeket, aztán hirtelen átszakíthatatlan korlátba ütköznének és bukniuk kell a LaFerrari-t.EA szerintem tudja, hogy ezzel most nagyon fura helyzetben lehet, nagyon kíváncsi leszek mi lesz ebből.
---------------------------------------------
@Melanoma: Nálam az M4 BMW lesz nagyon necces, azzal egyáltalán nem foglalkoztam az eddigiekben, abban se kék, se lila alkatrészem nincsen.
-
válasz
Melafoto #1748 üzenetére
Az volna még hasznos infó, hogy a következő autóknál szükséges lenne-e minimum néhány főalkatrésznek lilának lennie vagy pedig elég kék is.
Mert pl egyből a soron következő RX-7 is már az a kategória, hogy tudnak benne lenni lila alkatrészek is.Annak egyébként nem tudom mi értelme van, hogy sok event verseny ad szürke conversion kit-eket...
Illetve akik az egész játékot esetleg ma kezdték, azoknak biztos hasznos szürke főalkatrészek továbbfejlesztéséhez, de azért kevés lehet az ilyen játékos.
Szerintem ezt inknább benézték az előző event rendszeréből, ahol elég volt minden főalkatrész továbbfejlesztéséhez szürke conversion kit és figyelmetlenségből megmaradt itt is ez a szisztéma, ami ugye itt nem igazán működhet. -
Most, hogy van ez? Ezen a héten Toyota jövő héten más kocsi aztán megint más..?
-
PcForCe
tag
fery02;
Hát igen, nekem is most sikerült először... szerencsém volt nagyon
Amikor 3at ad be egyszerre az azért van, mert előtte sokszor nem találtad el az adott tárgyat így "probál" kompenzálni a játék, ilyen már elég sokszor volt nekem is...
-
válasz
PcForCe #1720 üzenetére
Ezzel meg is cáfoltad akkor a föntebbi állításomat.
Úgy gondoltam, hogy lehetetlen 3 körből mindháromszor blueprint-et húzni.Akkor tényleg durva szerencséd volt, én még nem jártam így az tuti. Viszont úgy már igen, hogy verseny végén mindhárom kártyalap ugyanazokat rejtette, ilyen viszont nem egyszer előfordult már.
LaFerrari eventhez:
Tök jó, hogy akármennyiszer lehet event-es versenyeket újrajátszani és az is nagyon jó, hogy az ott farmolt cuccokat a közös raktárba pakolja és nem pedig ilyen "prototípusos bohóckodós és egyéb autókban nem felhasználhatós" módon van megoldva.Arra vagyok kíváncsi, hogy az event kassza végig gyarapítható lesz-e vagy pedig pl ha autóváltás lesz RX-7-re, akkor nullázódik-e majd.
Csak mert akkor úgy veszegetnék ládákat, hogy lehetőleg okosan.Még valami:
Valaki van már itt VIP 3-as?
Az az extrája érdekelne konkrétan, amivel adott versenyt egyszerre 3x helyett 6x lehet újrajátszani.
Az érdekelne, hogy ez pontosan hogyan működik és hányszor lehet pl egy 0-24 időintervallumban elsütni. -
Amur
addikt
Egyébként a garázsban megjelenik az event közben megszerzett ferrari blueprint, tehát ha valaki nem tudja végigcsinálni mindhárom kocsival akkor is össze lehet szedni 40-50 blueprintet, legfeljebb nem 4 csillagost, hanem csak 3 csillagost szerez, és nem rögtön az event után lesz meg..
-
Mezcal
addikt
Na így azért jó lesz ez, lehet fejleszteni dögivel. Meglesz az a ferka.
-
Amur
addikt
Mellette rendesen is fejlesztgetem ezt meg a mazdát, meg gyüjtöm a bmw blueprinteket mert az még meg sincs. Aztán vagy sikerült vagy nem. Azt mondjuk meg sem néztem hogy a már megnyert ferrari blueprinteket rögtön megkaptam, vagy majd az event végén válthatom csak be ha összegyüjtöttem mindet a 4 csillagos ferrarihoz.. Én sem hiszem hogy arany nélkül végigvihető, de feszegetem a határokat, aztán ha felidegesít majd abbahagyom én is.
-
Amur
addikt
Én eddig nem foglalkoztam a toyotával, 341-es a PR-je, de így is simán 8-10 mp-el nyertem az első 3 futamot.
Bőven lesz lehetőség felhúzni a járgányt csak az eventből, úgy érzem, lehet előkészülni a többi kocsival addig a sima benzines versenyeken.A nyert alkatrészek beépítése és a rebuild "saját" pénzből megy! (nem az event "kasszából")
-
Melafoto
senior tag
Amint látom úgy oldották meg, hogy lehessen rendesen fejleszteni az adott eventben szereplő kocsit. Az aranyért vásárolható ládában is csak olyan alkatrészek vannak ami kell. És annyit farmolsz alkatrészér amennyit csak akarsz.
Remélem így majd a BMW -hez is vehetek BP-t. -
Melafoto
senior tag
Ez az első rész 3 napig tart (6 chapter és 42 futam) és 20 BP-t ad. A futamok végén normál alkatrészeket ad amivel lehet fejleszteni. Mivel fullos a kocsi nem tudom melyik pénzből lehet fejleszteni. A két utolsó rész lesz az érdekes, mert a BMW-m még nagyon gyerek cipőben jár. No, de ezért is jó ez a játék.
-
Joccc07
addikt
Siker!!!!!!!
Visszatudtam állítani a mentésem mert volt egy data mentésem tegnapról!
Felraktam és jó lett!!!
-
lacy86
addikt
BUEK sracok!
-
-=Szabi=-
tag
40.004 pont, 200. hely, tier 2 és mára ennyi, remélem bent maradok a 250-ben, de legalább az 500-ban.. BUÉK
mondjuk az szomorú hogy esélytelen a napközbeni 4 óránkénti versenyzéssel a tier 1, még így 6 ticket-el is... de annyit meg nem ér a játék hogy este kétszer emiatt felkeljek.. még 10.086 pont kéne a tier 1-hez úgy hogy csak a legtöbb pontos versenyeket mentem és egy versenyt rontottam csak el a fullos autóval... :-/
-
Ejj, ez a játék aztán megkönnyíti a dolgomat:
Mondom lejátszom a 3-szori M4 BMW-s versenyt és egyetlen egyszer sem adott még be a kártyák közé sem BMW-s BP-t...
...LaFerrari!!! Here I come!Ja és tőlem is BÚÉK!
Remélem jövőre itt már nem találkozok senkivel sem. -
Melafoto
senior tag
BÚÉK!
-
Mezcal
addikt
500-as a Toyota, szal ezzel kezdem, hátha ad majd alkatrészeket, akkor meglehet.
-
Joccc07
addikt
Ezeket mindet próbáltam de sajnos teljesen eredménytelenül.
Frissítésnél nekem is volt ilyen, hogy elölről kellet kezdenem de mindig visszatudtam állítani.
Mindegy, írtam a supportnak. Most várok.
Remélem gyorsan megy a dolog mert nem szeretnék lemaradni az eventről.lacy86: Igen, én is ebben reménykedek!!!
-
Korábban is megfigyeltem már, de még csak most említem meg:
Ha valaki csak is BP-ért játszogat újra egy adott versenyt és ha 2 verseny alatt sikerült mindkétszer BP-et húznia, akkor harmadjára már felesleges lejátszani azt a versenyt, mert a játék beleavatkozik(!), hogy esélyed se legyen esetleg harmadjára is BP-t húzni.
Tényleg nem csak a véletlenen múlik, soha sem volt olyan még, hogy 3x ugyanazt sikerült volna kihúznom, márpedig matematikailag már legalább egyszer szerintem találkoznom kellett volna olyannal is, amennyiszer forgattam már kártyákat.De egyébként is beleavatkozik a játék, túlságosan gyanúsan "balanszosak" a kártyahúzásaim. Egymáshoz képest kb egyenlő mértékben szoktam húzni VP-t, pénzt, alkatrészt és BP-ket.
Mióta fullosan "kicsillagoztam" a Viper-t, pár versenyt játszogattam még a Viper boss-os versenyen és csalódnom kellett.
Kb 5x játszottam újra és ugyanúgy street főalkatrészeket lehet csak húzni, pedig vártam volna, hogy mivel már komolyabb verseny, esetleg verseny kategóriás főalkatrészeket is adogat majd, de túl szép lenne...Ez a McLaren boss-os verseny meg egyébként nevetséges.
Sokkal könnyebb, mint a korábbi Viper verseny, szinte semmi odafigyelést sem igényel. Pálya is 25 másodperces kb, lazán 100 méterre szoktam hagyni és akkor nem is arra megyek, hogy minél jobban lehagyjam, hanem igyekszek folyamatosan driftelve menni végig.Tournament-en jelenleg 70. vagyok, amin csodálkozom, mert nem játszom másabb ütemtervben, mint ahogyan szoktam és gondolom nem csak nekem van 703 PR-es WRX-em és ünnepek miatti szabadidőm.
-----------------------------------------
@Joccc07: Én inkább összetenném a kezem, hogy végre megszabadulok ettől a játéktól.
Na jó, viccen kívül én ilyenkor azt szoktam, hogy megpróbálok játékon belül egy Data download-ot és ha nem segít, kilépek a játékból, recents-ből is kihúzom és újraindítva vissza szokott állni a mentésem. Max nyomok még egy Download-ot.
Ilyen mondjuk nálam legutóbb az utóbbi frissítések előtt volt, szóval lehet ez a menet már nem lenne mostanság aktuális.Ha semmi sem segít, EA-vel felveszed a kapcsolatot, mást nem nagyon tudsz tenni.
-
Joccc07
addikt
Ezt nem hiszem el!
Elszállt a mentésem!
Most ilyenkor mi van? -
-=Szabi=-
tag
300-400 között ugrálok
a LaFerkát meg remélem úgy kapjuk, hogy első héten megkapjuk az alap 3 csillagos autót, aztán hetente plusz egy csillag.. így a végére akár meglehetne a hatodik csillag a hétből és utána még úgy is 60 vagy annál több blueprint a 7-es csillag..
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-P35-DS4 LGA 775 alaplap, + Quad Core Xeon E5420 proci
- HP VICTUS 15-FA0054NS i5-12450H / 16GB ram / 512GB / RTX 3050
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB 2027.január 22-ig garis
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- PlayStation Network (PSN) ajándékkártyák, feltöltőkártyák áron alul!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest