- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-=Szabi=-
tag
lesz újra blueprintes láda
-
Amur
addikt
Tunnel Trialsban az all acces pass azt jelentené hogy bármelyik főalkatrészhez farmolhatok?
Tudom jó kérdés, de nem bogarásztam a Reddit-et érte: a kocsik fixek amivel menni kell a rare,legendary stb.. alkatrészekért? Vajon más kell majd a motorhoz, kerékhez?
Itt nekem pl. (mai váltónál) a Viperrel lehet legendary-ért menni.(sajnos még van bőven erősebb járgányom, azt nemrég kezdtem húzni)
12 századmásodperccel le is maradtam a teljesítendő időről..(hardnak írta, azt még szoktam hozni..) -
Danny365
őstag
Ejnye, az update-tel kijavitottak a kiskapukat és nem tudok csalni többé.
Úgy tűnik innentől kezdve nekem is indul a szopóka. -
-=Szabi=-
tag
az szép, az ingyenes gold ládában zöld 2 csillagos street part volt... o.0
-
alfa20
senior tag
No le frissítettem és van videó nézésért 1 arany
viszont nem töltötte újra a benyát, most meg kell várnom... a többit majd meg látom. -
Danny365
őstag
Tyű, ez az új mód nagyon király, végre tudok az ecu-hoz legendary alkatrészt szerezni, mert egyébként több ezer (!) láda után is csak 2 olyat kaptam összesen. Mondjuk kár, hogy csak 2-t lehet egy nap.
-
csadi0011
őstag
Frissités utáni első indulásnál 150 Goldot és 50 VIP pontot emlegetett. De nem kaptam. Most az mi volt?
-
-=Szabi=-
tag
igényes megoldás, hogy a Car Series-eknél kiírja hogy replayable.. erre nem lehet vele semmit csinálni...
-
TheMarci
addikt
Kozben jott egy frissites, es ios-en is minden jo mar.
-
lacy86
addikt
Bakker en azt hittem hogy a BMW M4-bol jo lesz a Razor is az eventre
Modt nezem hogy nem 😂
Raadasul fel sincs oldva meg 😩 -
TheMarci
addikt
Illetve vannak azok a fejlesztesek, amihez eddig 2 alkatresz, es 8-25 doboz kellett, na ezekhez mostantol 8 alkatresz, es 3 lada kell. Node ha az alkatreszeket beszereltem, (korabban meg csak a 2-t) akkor most a 8-at irja ki, hogy beszereltem. Szoval a ladakat gyujtsetek, de a lada melletti alkatreszeket meg szereljetek be.
-
Amur
addikt
válasz
TheMarci #1956 üzenetére
Bugként írják a redditen hogy nem töltődik a benzin.
Én nagyban ráfeküdtem(androidos vagyok) a conversion kit farmolásra.
Megszámoltam 63db van most(szürke nincs, mind zöld és kék, lila motorra konvertálosból 19db van pl. mert hál istennek nem tudtam a mazdás eventen összegyüjteni annyi pénzt -269ezret-hogy átkonvertáljam, így az megmaradt meg már farmoltam is hozzá.
Elég megosztó újítások ezek, és nem feltétlen pozitív változás.
Reméljük a holnapi androidos frissitésben már nem lesz gond a fuel refill-el.
Azt is írják hogy a mustang-os eventet eltolják egy nappal(talán a bug fix-ek miatt)
Sőt csak 20 BP-t fog adni nem az előzetesen írt 25-öt
Ha BP-t farmolunk és már minden BP megvan az adott kocsihoz akkor mostmár nem lesz garantált főalkatrész amit jó pénzért eladhatsz,hanem gagyi alkatrészt is dobhat..
Valamint azt is írja srác hogy a goldos ládáknál sincs garantált jó cucc már..neki pl. a garázsból visszakapott pénzen vett ládákban csupa street cucc esett ráadásul az elsőben pl. uncommon volt..Légyeg: amennyi kit-et össze tudtok farmolni holnapig annyit farmoljatok! Inkább bővítsétek a garázst akinek nem maxos, úgyis visszaadják az aranyat mert holnaptól mindenkinek 275ös garázsa lesz.
A frissités előtt el kell használni minden benzint, kifarmolni a fontos BP-ket mert minden verseny resetelődik!
(IOS tapasztalat a fórumról)
Ja és aki hisz a goldos premium ládákban az még most vegyen párat, mert utána nem lesz azokban sem garantált jó cucc.. mi lesz ezekután a sima pénzes ládákban?!
A 3 óra 20 perces benzin fullra feltöltést kivették(tehát nem bug volt hanem szándékos eddig...)
Ja lettek reklámok.. ha megnézed kapsz 1 aranyat!
Még az amcsik is azt írták hogy az adatforgalom többe kerül amíg a reklámot nézed.......no comment! -
PcForCe
tag
Az új verzióba tényleg nem töltödik magától a tank? Csak 30aranyért?
-
-=Szabi=-
tag
továbbra se indul a játékom.. betöltésnél elkezd egy 113megás "frissítést" letölteni, de nem jut a végére.. már rengetegszer töröltem és próbáltam újra letölteni mindent.. :-/
viszont a support oldalon már van 1.2.6-os játékverziós hibajelentés is
-
alfa20
senior tag
jól értem, hogy akkor most ládákat kell farmolni, amennyit csak lehet a frissítés előtt.
Plusz lehet ölni az aranyat a raktárba mert azt úgy is 275-re emelik és a beleölt aranyat vissza adják? -
-=Szabi=-
tag
"Welcome to Tuner Trials! The one-stop shop for pumping your car parts up a notch!"
-
TheMarci
addikt
-
B********
aktív tag
Valaki letudná írni, hogy pontosan mi változott a frissítéssel? Vagy csak kevesebb alkatrész kell a fődarabokba és ennyi?
-
lacy86
addikt
Toltam egy farmolast ( most jelzett a jatek , hogy full a benzin )
Akkor aldozzuk ra a Mustangra.
Szepen fogalmazva eljatszottam mind a 10 egyseget de amiket szerettem volna meg be se forgatta!Nektek szokott ilyen lenni?
-
PcForCe
tag
Jah, akkor várok, köszi szépen!
-
PcForCe
tag
Nekem meg nem jelzett semmi frissitest...
-
-=Szabi=-
tag
infók a frissítésről
-
lacy86
addikt
Kiraly lett ez a frissites!!!
Ahogy secret kollega is irta , kevesebb nitro , stb ... pack kell , plusz materials szerzesi lehetoseg
Szerintem igy joval gyorsabb lesz a fejlesztes is 👍👌 -
-=Szabi=-
tag
reggel óta frissíteni akar a játék, többször újraraktam, de még mindig azt írja hogy frissíteni akar...
1.1.7 (a10105)jó móka, mert nem enged be a garázsba és nem enged versenyezni, de legalább a napi ládával 12-edjére is ugyanazt a háromcsillagos street motort kaptam.. (mindig újra letölti a mentést a felhőből)
-
TheMarci
addikt
Jött egy nagy update ios-re.
-
válasz
hjanos1 #1925 üzenetére
Jaaa, nem is feltételeztem volna, hogy ticket-ekre is lehet itt gondolni. Köszi!
Akkor fasza, kíváncsi vagyok mennyire fog nálam működni a dolog.Más:
Holnap-holnapután lejár a VIP-em és 11 nap még van a Monthly gold-omból.
Hiányozni fog kb 10 napig az a +2 egység a benzinből, remélem 11 nap múlva olcsóért lehet majd megint Monthly-t szerezni. -
Van reddit-en ez a Free fuell refill téma.
Az itt elhangzottak szerint elvileg minden nap (gondolom éjféltől számítva), a legelső aznap lejátszott versenyünktől számítva elindul a hátérben egy 3 óra 20 perces számláló és lejáratkor feltölti fullra a tankunkat.
Tehát ez azt jelenti, hogy a lejárat előtt kb 10 perccel érdemes felnézni a játékba és lejátszani az addig összegyűlt valamennyi benzinünket, mert pillanatokkal később elvileg fullra töltött tank fog visszakacsintani ránk "csak úgy".Írják, hogy "only for normal fuel". Ez mit jelenthet pontosan?
Arra gondolnak, hogy az egész csak a normál, 10-es korlátú tanknál működik és én nálam pl a 12-es tankommal nem lenne free refill?Mindenesetre éjszaka kipróbálom, éjszakás műszakban leszek.
-
alfa20
senior tag
-
Amur
addikt
válasz
kferenc22 #1917 üzenetére
Nekem mostanában folyamatosan ront a játék és nem csak easy drive-ban.(a több pénz miatt amúgy is én nyomom a tucatversenyeket is ha tudom)
Legutóbb egy ugratónál nitro nélkül is túlrepültem az egyik hídon, majd kiírta hogy wrecked..
ugyanezen a versenyen máskor nitroval átrepültem a hídon, kaptam egy szekér airbone bónuszt és nem volt wrecked... Lehet itt is van valami random faktor most már hogy adott számú hiba legyen már!
Nehogy annyira élvezd a játékot hogy ne akarj semmit venni hogy könnyebb legyen.
Én még szenvedek vele, de próbálom nem olyan vérkomolyan venni.
Ezt az eventet is már úgy fogom fel hogy az összegyüjtött pénzt megkapom(most is 140k-t konvertált át, nem vettem egyetlen ládát sem a mazdához).
Egyébként az ucsó chapterben már egész jó cuccokat dobált versenyjutalomnak is. Szinte végig kék és lila alkatrészeket kaptunk, így ha nem is tudtam már annyi pénzt összegyüjteni hogy lilásítsam a motort,turbot, és nem lett meg a megfelelő PR az ucsó versenyre, végignyomtam.A sors fintora hogy amit javasoltam(simán megéri a 7 ferrari BP-t a 350 aranyas skippelés), én meg elfelejtettem........
A "jó hír" hogy akinek ez a legjobb classic car(mivel most mindenki szinte maxra húzta) az a kövi tournamenten használhatja alig több mint egy nap múlva. -
kferenc22
tag
Nah, most nekem is elkezdte azt amit ti is írtatok, Nissan gtr r35 BP pályán a híd előtt ha nem nitrózok akkor kimegy a segge jobbra és farol mikor be van kapcsolva az automata! Másik hiba: mazdával 10dik pályán utolsó résznél indokolatlanul felkapta a "szél" az egyik kanyarba és repültem ki a pályáról.... Természetesen buktam.... Hátezmiez?!
-
Micsurin
nagyúr
válasz
jonnyjoker01 #1912 üzenetére
Rendben !
-
Mezcal
addikt
Na, én a legjobb megoldást választottam: letöröltem a játékot.
A többszázezres konvertálásnál telt be a pohár. Megyek vissza RR3-ba.
-
-
lacy86
addikt
Fordhoz mennyi PR! kell
-
ZsyfKo
senior tag
Nekem se lesz meg a megfelelő PR az utolsó versenyre, úgyhogy skip lesz, remélem jó sok aranyért. De tényleg ez a BP farmolás szörnyű.
-
válasz
Joccc07 #1899 üzenetére
Ezt úgy írod, mintha nem tudnád, hogy játszanak itt vérkockák is.
Természetesen meglesz nekem személy szerint.Előreláthatólag:
RX-7 --> pipa
Ford GT --> pipa
BMW M4 --> no wayHa 23 PR pontod hiányzik, akkor mai nap már csak feleslegesen stresszelnéd magad, szerintem tegyél le róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- UTOLSÓ!! 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest