- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- stefi68: AnySoft Keyboard (magyarul)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
Grat mindenkinek! Ismét egy jó kis kocsival lettünk gazdagabbak vagy szegényebbek?
-
Na meglett! Vettem 5 jegyet 90 aranyért aztán sikerült is.
-
Amur
addikt
Még egy info, mert valószínüleg nem csak én vagyok 65ös szint alatt(jelenleg 46-os vagyok),
a kocsi undergroundban csak 65 szint után használható, addig csak car series+ gondolom tournamentek.
Legutóbb a hoonicornal voltam így, várnom kellett vagy 10 szintet mire használhattam. -
Amur
addikt
Nekem semmi aranyam nem volt, ezért azt csináltam hogy a car seriesben befejeztem pár chaptert amit tudtam, és a kapott aranyakból+pont egy szintlépés is sikerült, összehoztam 90 aranyat és vettem egy csomag ticket-et. Így most 720-as a Lambo, megyek az ucsó versenyre, nem farmolok már tovább.
Hardnak írja egyébként 720-al.. azért nem parázok.Nem is kellett! Csont sima liba volt!
Három másodpercet vertem az öreg mikulásra.Konvertálás után egyébként 720ból 741-es lett!
-
mg1992mg
őstag
Kicsikém
Igaz, csak 741-es, de nagyon örvendek neki, ez eddig a legkomolyabb autóm ebben a játékban. Jó hogy pont karácsonykor jött ez az event, betegre játszottam magam vele
-
SybenX
őstag
Hát van egy olyan érzésem nekem nem lesz meg a lambó...Még 14 PR kell és 0 jegyem van
-
Amur
addikt
legutóbbi betöltéskor feldobott egy reklámot valami starter packról ahol 3 autó volt(golf,br6-os toyota meg a kisebbik BMW) azt írta ajándék 1000 arany jár mellé. Ráböktem de a menüt töltötte be, utána meg nem láttam a storeban az ajánlatott, ár sem volt írva.
-
Darkkoi
tag
válasz
-secret- #1569 üzenetére
Vissza, de nem szabályos. Ahogy írtam fogod lemented vásárlás előtt a teljes játékot az android data mappából és ha nem tetszik vissza rakod és újra veszed. Eddig ment én pont tegnap raktam vissza egy 2 napos mentés és még adott 5000 creditet is mert régen látott
. De ezt nem tudni meddig lehet csinálni.
-
válasz
-secret- #1585 üzenetére
Azért 700 aranyat majdcsak nem fogsz elszórni, csak mert 2 PR hiányzik és nem akarsz már 9 után játszani.
Persze én magamból indulok ki, mert brutálélettelen kocka vagyok, helyedben, ha 9-kor lefeküdnék, éjszaka 2-ig minimum 1x biztos állítanék be ébresztőt közben, hogy lejátszak ismét 5 db versenyt.
Annyiból már azért össze lehet annyit farmolni bőven. -
air
nagyúr
válasz
-secret- #1579 üzenetére
706-nál járok, 2 verseny van vissza, 4 alkatrész hiányzik, hogy minden 6 csillagos legyen. Több mint 600 aranyam ment rá, egyszer sem töltött vissza a torna alatt.
Ez így k-ra gáz, hogy másoknak napjában többször is visszatöltődik, és arany nélkül viszik 744-ig.
Hogy a rossebbe van ez? -
Mezcal
addikt
Nálam nem fagy ki és nem dobál le android 6.0.1-en.
-
lacy86
addikt
válasz
-secret- #1579 üzenetére
Megvartam , hogy toltotjon vissza oszt nyomtam neki!
kb. 3-4x fordult elo , hogy elcsesztem egy palyat!Viszont most nyomtam egy farmolast , erre az utolso palyanal lefagyott a jatek , ipad is lefagyott es teljes ujraindult!
Eddig nem volt program ami megfogja a kicsiketSzerintem ujra fogom telepiteni a game-t!
A naponta min. 2x kilepett csak ugy , most meg ez!!! -
lacy86
addikt
En nem vartam tovabb!
Uccso palyat is megcsinaltam , 744PR lett a vege!
1db aranyat sem hasznaltam fel.Oszinten megmondva a vege mar uncsi volt!
-
válasz
Melafoto #1565 üzenetére
Sárgává nem is tudod fejleszteni főalkatrészeket?
Mindegyik főalkatrészed ebben az állapotában "Maxed"-et ír?Ha így van, akkor konvertálás után gondolom mindegyik lila főalkatrészt üresen kapsz majd meg, tátongó sárga alkatrész slot-okkal.
Szerk: Akkor Event alatt lilák tudnak csak lenni maximum a főalkatrészek.
A 7 csillagot meg ne sajnáld, mert azt csak akkor fogod tudni kihasználni, ha van legalább 1 féle alkatrészedből 2 db, lila conversion kit-eket ugyanígy fel tudsz gyűjteni és használni a későbbiekben, mert lila főalkatrészből először még csak 6 csillagos sárga lesz. -
Amur
addikt
válasz
-secret- #1569 üzenetére
Sztem ne trükközz, ha már költöttél a játékra rosszul esne egy végleges ban..
Sokszor én is káromkodom a játék miatt, de nem akarnám elveszíteni amit eddig megszereztem.
Rengeteg időt öltem bele, az talán nagyobb érték mint a pénzbeli része!Azt lehet tudni hogy a turbo vagy a gearbox fejlesztése ad több PR-t? valszeg nem lesz időm mindkettőt feltolni..
-
Elmentem a játékot bevásárlok és teszem fel nem jön be a cuccos vissza tudom tölteni még a mentést a vásárlás előttről?
-
válasz
-=Szabi=- #1544 üzenetére
Jaa, így értem. Nem is tudtam, hogy fut még beta verzió a játékból.
Én is 6 csillagosig felhúztam, emellett már csak egy főalkatrészt kell felhúzni lilára és akkor szépen tovább tuningolhatom majd a hétköznapokban anélkül, hogy conversion kit-eket kéne majd bármihez is farmolnom.
Jól is fog jönni, mert ma szereztem meg a Viper-hez a legutolsó csillagot és így is csak 822 PR-es lett az autó, amivel nem fogok túl sok új karrier versenyt lenyomni pluszban, szóval a Huracán lesz valszeg az új ászom.
Nem is tudom pontosan mennyi aranyam van eddig a Huracán-ban, vettem hozzá 2000 arannyi bp-t ugye, egy kék turbót 250 aranyért és 2x (max 3x) vettem ticket-eket 90 aranyért.
Aranyért semmiképp sem látom értelmét venni a bp-n kívül venni bármit is a Market-ben, mert arányokat nézve olcsóbban kijön ticket vásárlással az ember, bőven jut nap végéig farmolni való mára már. -
Mezcal
addikt
Arany nélkül megvan a verda.
-
Amur
addikt
Nekem sokadszor fagyott szénné a töltőképernyőnél ma.
Én az ucsó versenyre várok, illetve arra hogy 718-as legyen a járgyány és lejátszhassam végre.
Már két alkatrészt toltam át lilára. Lehet még a maradék 8-9órában felhuzok párat lilára mielőtt lejátszom az ucsót, amúgy is muszáj lesz farmolnom még a 718as PR miatt.Amúgy nekem is 713mas,de a váltó pont rebuild előtt van, csak nem volt már lové rá.
Azzal talán megint nyerek 1-2 pontot. -
Melafoto
senior tag
Két alkatrész kellene és fullos lenne, de a szemét tudja a mi kell és nem adja. Marketben pedig csak aranyért van. Most, hogy nincs már aranyam.
-
16:09-kor töltött fullra.
Elértem az utolsó versenyhez, 709 PR és még nem költöttem aranyat.
-
Amur
addikt
Nekem most töltött mindent fullra, még az event ticket-eket is!
Más infó: a kék 5 csillagos rebuild után lila 4 csillagos lesz! Így még van esély elérni a 718 PR-t arany nélkül!
Így már 711-es a járgány! Alakul, és még mindig nem költöttem aranyat! -
Amur
addikt
kerestem de nem találtam olyan listát hogy általában, vagy kocsira lebontva egy adott alkatrész fejlesztéséhez milyen materialok kellenek adott csillaghoz.
Sokszor járok úgy hogy helyhiány miatt eladom a feleslegesnek tartott materialokat, aztán a kövi szinten pont azokból kell 5-8 darabot berakni és farmolhatom őket össze.. -
Amur
addikt
válasz
Melafoto #1548 üzenetére
Vennék aranyat, de a 25 blueprint ugye 2000 arany..1630 gold a store-ban 13.486 ft!! Az anyjuk pi...@&#
2ezer forintot simán költenék rá, pedig azért ugye jó címeket lehet már venni akcióban a steam-en pc-re, kiadnám egy autóért egy mobilos játékban, de 13ezret.. Ahogy egy klasszikus mondta:
hülye azért nem vagyok.. -
Melafoto
senior tag
Hajnal kettő óta nyomom Én is és 12:30-ig nekem 2x töltötte 5 ticketre. Ti is észre vettétek?
(arany nélkül szivatós tényleg, nekem még 4 alkatrész kell és 6 csillaggal fullos. 811PR) -
-=Szabi=-
tag
nem, van belsős béta, ami a játékkal párhuzamosan tart, onnan szivárognak ki az infók.. azért lehet néhány dolgot előre tudni
igen
naja, nincs sok értelme hetesig felhúzni, ha nem raksz bele arany cuccokat akkor nem ér túl sokat :-/
az én járgányom jelenleg igy néz ki 5/10nél, ebből már nem lesz fullos lila járgány :-(
-
Amur
addikt
Én sem költöttem aranyat, de farmoltam ezerrel, és szisztematikusan olyat vettem csak az event store-ból pénzért(!) amit nem, vagy nehezen lehet farmolni, amit könnyen, azt inkább farmoltam(úgy is óránként frissül a store választék,lehet válogatni!) Ma reggel óta féktárcsára várok, az előbbi frissitésnél be is adta 6ezerért!
Nekem most 704-es a Lambo és még a váltó, gumi ami nem 5 csillagos(nincs 2000 aranyom blueprintekre, így 5 csillagos is marad). Össz három alkatrész hiányzik még összesen hogy ezek is 5 csillagosak legyenek, azzal a farmolás oldala nálam be is fejezve.
Nekem az utolsó versenynél ír PR limitet, méghozzá 718-at..
Ha arany nélkül nem lehet elérni akkor az jókora szívatás, mert ugye amíg idáig el nem érsz nem is látod a végső limitet.. én inkább emiatt aggódom, mert elég sok időt rászántam pont az ünnepek alatt...
hajnalban is kelltem 2x hogy lejátszak minden ticketet..
Ha nem lehet elérni simán farmolással szerintem le is rakom a játékot.. -
air
nagyúr
Az 5/10-es versenyhez legalább 700-as autó kell.
Most 691-es az enyém pedig farmoltam, és aranyat is dobtam rá.
Elmennek az anyukájuk bánatos p*-ba! -
Amur
addikt
Vajon ha 6 csillagosra összepakolom az event végéig az alkatrészeket a lambon, de nem veszek blueprintet hogy a kocsi is 6 csillagos legyen, és így nem fogom tudni rebuildelni őket, átváltáskor ilyen állapotban kapom meg? (vagyis ha event után szerzek blueprinteket és fejlesztem fel,akkor is csak rebuild fog hiányozni, vagy cseszik rá a játék és gyüjthetem a materiálokat újra?)
Gondolom a felhasznált, már beépített materiálok nem fognak elveszni?
Azért kérdezem mert event alatt jóval kevesebb material kell a fejlesztéshez, érdemes kifarmolnom még ha megmarad, sok időt megtakarítok vele sztem. Viszont goldot nem tudok most költeni mert az elment korábban a viper blueprintekre.. -
válasz
-=Szabi=- #1536 üzenetére
Már szeptember előtt, a béta verzióban tudni lehetett, hogy majd év végén ez az autó lesz majd Event autóként?
Ha így van, akkor gondolom tudod azt is, hogy a későbbi Event-ek milyen új autókat hoznak (persze nem akarom előre tudni őket, szeretem a meglepiket).Úgy érted tegnap vetted meg a -80% monthly gold-ot, viszont az előző monthly gold-odra nem adott VIP pontokat?
Lambot 6 csillagra én is felhúzom mindenképp, már csak a hozzá kötődő Car Series miatt is, remélem elég lesz az utolsó versenyhez a 6 csillagos autó.
Hetes csillag szintet már csak arany hiány miatt sem kap, na meg úgysem tudnék sárga alkatrészeket összehozni, amikkel ki tudnám használni a 7 csillagot.
Na meg úgyis vannak egyéb autók is, amiket tápolgatni kell ugye. -
-=Szabi=-
tag
bétába még annyi volt, mire kitolták publikusba már megdrágították.. ehh..
havi ~270ft-ot megér a játék, bár így még túl messze a VIP4.. a tegnapi csomagra megadta a pontokat, de az elözöre nem kaptam semmit.. :S
6 csillagig feltoltam én is a Lambo-t, de szerintem 7csillagos partok úgyse lesznek benne, annyira nem lesz ez jó autó, így arra már nem költök..
-
Amur
addikt
Én eddig meg bírtam állni hogy aranyat nyomjak az eventre. Most 685ös a Lambo, és még hajnalig jópár benzin fog jönni gold feltöltés nélkül is. Holnap meg feltolom amig lehet.
Alapból event alatt könnyebb és gyorsabb feltolni a járgányt mint utána, ezt a hoonicorn-nal is megszívtam, így addig maxolom amíg lehet,de az aranyat továbbra is a viper-be tolom.A Diablo mellé szerintem kell hogy adjanak VIP pontot, csúnya lenne ha nem!
-
lacy86
addikt
Sok farmolas utan a Subaru Impreza Wrx Sti fullos lett 👍
Illetve egy kis segitseggel uj kocsim lett: Nissan GT-R35 ☺️ -
válasz
Melafoto #1527 üzenetére
Ó ez hasznos kép, köszi!
Tehát bp-kért nem is 4000 aranyat lehetne költeni az autóra, hanem 4400-at.Én aranyat innentől már csak bp-kre és ticket-ekre fogok költeni ezt az autót illetően (eddig is aranyért csak kék turbót vettem bele).
Ticket-ekre mondjuk jócskán lehet még itt költeni, mert 45 percenként töltődnek csak újra és jópár versenyt újra lehet játszani, utóbbiakat ráadásul 4x is újra lehet nyomni.Majd meglátom még nálam hol áll meg holnap ez az autó aranyilag és főalkatrészek szintjét illetően.
--------------------------------------------------
@Darkkoi: Szerencsére pont ezért nem is gondolkodtam másodpercet sem ilyen limited ládákon.
Túl értékes az arany a játékban a zsákbamacskázáshoz.Egyedól a -80%-os monthly gold pakk mondható "ajándékként" a játékban.
--------------------------------------------------
@csadi0011: Hol írja, hogy beruház valamire 4-es VIP-ért?
-
Tournament-et nem is azért szabad játszani, hogy minél toplistásabbak legyünk.
Én például a ranglépésekért járó jutalmakért játszom inkább, pl legutóbb 3-as rangba lépve 100ezret adott mellékesként.Legtöbb komolyabb játékhoz léteznek csalások, mindenféle platformon, ezt eddig is tudtuk.
Más:
Ugye a mai nap utolsó versenyével 5 csillagosra tápolhattuk a Huracán-t, innentől csak aranyért lehet további bp-ket szerezni.
Itt van az, hogy nem értek egy korábbi hozzászólás részletet innen a topikból:"300 arany lesz 5bp, és 1800 arany lesz a 7-es csillagot összevásárolni :-/"
Ott kezdem, hogy nálam 400 aranyért van 5 bp és ha 7. csillag is 25 bp-t kívánna, akkor aranyért összesen 50 bp-t kéne összeszerezni, ami így ugye 4000 arany kiadás lenne, ami elég durva...
Nem mintha izgatna a 7. csillag, hiszen főalkatrészekkel úgysem tudnám kihasználni legendary cuccok hiányában, szóval szerintem én ma vagy holnap költök 2000 aranyat a 6 csillagos Huracán érdekében és kész.Nagyon kíváncsi vagyok, ha majd rendes formában megkapjuk az autót, azt végül milyen PR szintre lehetne feltápolni legendary cuccok felhasználása nélkül.
Azt sejtem, hogy hiperautó lesz, szóval sokat várok tőle.De talán legkíváncsibb a Diablo SV-re leszek, hogy milyen kategóriás lesz és milyen főalkatrészekkel adnák alapból, hány csillaggal. na meg hogy járna-e a vásárlása mellé VIP pont-e vagy nem.
-
Darkkoi
tag
Azért elég szépen bannolják is őket, pont a redditen volt erről egy poszt hogy a srác poénból csinált egy accot megpróbálni hogy a tournamenten csal és kb 1 héten belül törölték az accját.
Másik dolog a most akciós limited cratet nem ajánlatos megvenni :
Ha olyan kocsi volna benne esetleg ami már neked megvan akkor kék / zöld olcsó alkatrészeket add, ami elég nagy lehúzás ennyi aranyért ..
Valahogy nekem kicsit nagyon lehúzósnak sikerült ez a karácsony no limitben... minden drágább minden előtte pár héttel és khm a "télapó" közli veled hogy menj bevásárolni fiacskám .... :/
-
Mezcal
addikt
[link]
Na az ilyenek miatt nincs értelme a tournamenteknek, ezek vannak az első helyeken. -
Ebben a mostani Event-ben nem annyira lehet tápolni a Lambót, bár szerencsére nem is várják el még a versenyek.
Pl 4 főalkatrész nálam még mindig zöld és conversion kit-eket sem annyira adogatnak a versenyek.
Ebből következően érdemes minden játékbelépéskor ránézni az Event-es áruházra, bár legtöbbször sajnos aranyért vannak csak a konversion kit-ek, okosan kell majd költekezni.Viper-hez nekem még 6 bp kell... és megkapja az utolsó csillagot.
Várom is már, mert egyébként legendary alkatrészek híján minden alkatrész a lehető legfullosabb, így jelenleg 810 PR-es a Viper és nem tudok ezzel még eljutni a Mclaren-es boss-ig még.Azzal egyetértek, hogy rengeteg alkatrész kell a főalkatrészekbe ilyen szinten már, de szerencsére ahogy fejlődnek az főalkatrészek, kevesebb minden kell a további fejlesztésekhez.
Ja és Kellemes Ünnepeket mindenkinek!
-
-
Darkkoi
tag
Békés Karácsonyt mindenkinek és talán kicsit több havat
-
Joccc07
addikt
Mindenkinek kellemes, békés karácsonyt kivánok!
-
lacy86
addikt
Bekes , Boldog Karacsonyt Kivanok Mindenkinek!
-
Amur
addikt
válasz
csadi0011 #1500 üzenetére
Nekem is volt még hátra 16 óra a legutóbbi mothly goldból, mégis engedte megvenni, és felfedeztem egy előnyét hogy nem vártam meg hogy lejárt a régi: a VIP bónuszok összeadodtak, így kapásból 2-es lettem.
Ha már lejár, akkor ugye az nem permanent..
Ja és azt írja 20 napra szól a vip2 szint, vagyis 16 óra múlva nem ugrik vissza vip1-re. -
Amur
addikt
nem csak tournament hanem event és sima benzin is fullra töltődött időnként, de ez nem csak mostanában, régebben is megfigyeltem, én azt hittem szándékos volt..
Eventben maxolok mindent, gyüjtőm a pénzt is mert gyakran bedob az event store-ba pénzért is jó dolgokat amit nem lehet könnyen kifarmolni.
Megépítettem a vipert végre(black marketről folyamatosan megvettem a tervrajzokat ha adott), de valami végtelen idő kell majd amíg ezekből az alkatrészekből 7-13 stb darabokat összefarmolok..irtózat lassan haladós.. kezd piszok laposan unalmas lenni, még jó hogy a tournamentek és eventek néha feldobják, mert amúgy már régen abbahagytam volna...
Szeretem a gyüjtögetős játékokat, de akkor ha van is sikerélmény benne, és nem 10ből 1 versenyen adja be farmoláskor amiért mentem.. hihetetlen "berage-el" ez a része.. -
Mai nap nekem sem töltődött újra már se délután, se este. :/
Úgy tűnik ez nem fícsör volt, hanem bug és van közülünk valaki EA-s alkalmazott, mert gyanús, hogy tegnap írtam és mára befoltozták a dolgot a játékban.
Pedig tök jól elterveztem, hogy ma este még rangot fogok lépni arany költés nélkül (ticket-re kell majd), de muszáj leszek majd plusz ticket-eket lejátszani, mert a 100ezres ranglépés jutalom azért kecsegtető.Bele se merek gondolni am ranglépés után (most 4-es rangú vagyok) milyen ellenfeleket dobna be a játék, már most is csak a legkönnyebbek ellen merek kiállni és azok is minimum 87x PR-es autókkal nyomulnak.
Ha ranglépés után valamelyik ellenfélnél négy számjegyű PR értéket fogok látni, azt screenshot-olni fogom. Szerintem megeshet majd, hogy bedob olyanokat. Viccből majd nyomok is egyik ellen versenyt, ha maradni fog ticket-em. -
lacy86
addikt
Ma masodjara tortent meg hogy jatek kozben kilep!
-
Darkkoi
tag
Hmm ezt kicsit bánom hogy nem tudtam hamarabb :
"Go to "Android/data" and copy folder named "com.ea.game.nfs14_row" to anywhere to save your savegame."
Ha fogod a játék mappáját lemented és megveszed mondjuk 10 arany dobozt és nem tetszik ami benne van, fogod visszarakod a játékot a telora felülír mindent és visszakapod az aranyad próbálhatód újra .
Kicsit bánom már hogy lambóra áldoztam 800 :/ mert így simán lehetett volna másik autót kivenni mivel kevesebb mind 20 hiányzik a maradék 4 kocsiból :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- OLED TV topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Az iPhone hajthatatlanságán gúnyolódik a Samsung
- Akciókamerák
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H410M i3 10100F 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman ZM-T7 400W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3304
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest