- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
jojokka
tag
Üdv!
Most találtam egy extra fejlesztési lehetőséget. A már kigyűjtött BP-s pályákon ha megyek, akkor a BP helyett egy szinttel alacsonyabb "parts"-ok jönnek fel. Egy relay-t akartam a Chapter 8 zárófutamán, és nyertem egy street turbo-t. A Golf-om pont sehol nem volt, így viszont nagyjából 40 óra alatt 442-ről 573-ra ugrott.
Az lenne a kérdésem, hogy aki muscle vagy super autók BP-it már kigyűjtötte, az ha megy egy kört újra a BP-s pályán, akkor melyik partot hozza fel a rendszer?
Hopp, és ha nem kell, eladva a zöld 3000, a kék 5000....
-
mg1992mg
őstag
iPhone SE-re váltanék, Androidos telefonról. Az lenne a kérdésem, hogy a Need for Speed No Limits mentésemet át tudnám valahogy hozni?
-
Amur
addikt
Addig még lesz 3-4 tournament is, és ugye a porsche és a challenger BP-k is megvásárolhatóak a tournament store-ban, így párhuzamosan lehet a tournamentben és az undergroundban is gyüjtögetni őket.
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #2888 üzenetére
nem tudom nekem nincs még meg a König, de LaFerrari igen, és szerintem, ha más nem hát szépen végig lehet vinni vele a játékot, bár nekem az irányítására nincs gondom, de nincs viszonyítási alapom a König-hez.
Azt hogy a Ferrarikat nem lehet módolni nem az EA érdeme inkább maga a Ferrari-é, gondolom így adták a licencet.
#2887: szerintem ha más nem azért érdemes tolni a kocsikat, hogy az event végigvihető legyen.
nekem az előzőt nem sikerült végig vinni és nem volt plusz 1000 aranyam hogy befejezzem, ezért csak 3*-os a LaFerrari-m és nem 4, amit azért bánok. -
Elmicsi
csendes tag
válasz
szilva01 #2887 üzenetére
Nem tudom, én személy szerint jobb eventre számítottam. Nem csak azért mert már 7 csillagos a szükséges 3 kocsi és unalmasan könnyű lesz végig vinni fullos kocsikkal, hanem a König sokkal jobban kezelhető járgány mint a LaFerrari, hiába több 5PR-el. Szerencsére ebből nem lesz 2 a garázsban mert 1 is sok, kár volt kifulloznom.
Na meg tiszta parasztvakítás ez a ferrari. 2 event (de lehet 3) kell hozzá, ami egyenként hetekig tartanak, hogy a végén legyen egy kocsink, amit vizuálisan nem is tuningolható, és mint már írtam a könig jobban kezelhető.
Se limited se gold akció, komolyan már azt a múltkori 260 ft-os beruházást is sajnálom a játéktól.... -
alfa20
senior tag
Eventes autót nem lehet használni, ebben az eventben.
Máshol lehet, ezért írtam, hogy azt nyomattam a sima helyet, meg akkor volt aranyam mikor meg lehetett venni 7*-hoz a BP-ket.
Az előző LaFerrari eventett nem tudtam befejezni, a BMW miatt, most viszont egész jól álok indulásra:
Golf: 631RP
993: 697RP
Challenger: 678RPés még van 9 nap az indulásig a Golf-al, a másik kettő meg utána jön, szóval idő van még rá.
nem tudom ki hogy játszik, de nekem az a taktikám, hogy annyit haladok csak előre Undergroundban, hogy 2-3 autóhoz kelljen csak BP-t farmolni, hogy délelőtt és délután is végig tudjak menni 3-3x azokon a pályákon amik BP-t adnak. ez 12-18 benzin de és du, (sokszor csak Easydrive-al futtatom végig, ha nem nagyon van idő játszani.) így napi 1-2 BP mindig van mind két/három autóhoz, és jó pár hát alatt meg is van a 7* 2-3 autóhoz. fejleszteni gyorsabb mint BP-t szerezni.
#2885: event alatt ugyan úgy ad pénzt (de most nem eventes pénz), plusz alkatrészt, amit bármelyik autóba tehetsz, vagy ha nem kell eladod
-
szilva01
őstag
Es itt is lehet majd event alatt eventes kessbol fejleszteni a verdat vagy az eventig fel kene huzni oket megfelelo pontra?
-
Nem lennék meggyőződve, hogy event-es autóval lehet indulni, előző LaFerrari event-en sem lehetett.
Nálam azért is kiesik a Snoop-os Challenger, mert hiába vannak benne jóval izmosabb főalkatrészek nálam is, maga az autó jelenleg csak 4 csillagos nekem, ami egy kritikus hátráltató tényező ahhoz, hogy 722 PR-esre fejleszthessem.
Így még ilyen komolyabb tuningszinten is alig van eltérés PR értékben a sima Challenger-emhez képest. Jóhogy a sima Challenger tuningolására fogok koncentrálni. Főleg, hogy aranyam is 6xx körül van csak, amiből akkor sem tudnék további BP-ket szerezni a Snoop Challenger-hez, ha lehetne végül használni és adódna lehetőség BP ládákat venni hozzá. -
alfa20
senior tag
A Challenger-el nekem (gondolom másoknál is) jobban megérte a SnoopDog-os Challenger-t fejleszteni, mert eddig ahol jó volt a sima oda jó volt a SD is. Viszont azért öröm az ürümben, hogy az az utolsó eventes autó így lesz idő fejleszteni, főleg, hogy amiket előtte autókhoz ad alkatrészeket, azokat a Challenger vagy a 993-ra is lehet tenni.
-
válasz
-=Szabi=- #2877 üzenetére
Elég szerencsés helyzetben vagyok, hogy alapból is szeretem a Golf-ot és a régi Porsche-t, szóval azok már most olyan PR szinten állnak nálam, hogy azokkal nem kell foglalkoznom.
Persze tesz a játék arról, hogy ne legyen könnyű dolgunk és olyan autót is bedobjon, ami eddig Car Series szempontból szükségtelen, tehát így bedobja végül a Challenger-t, ami így sokaknál tuningolatlanul áll a garázsban.
Ugyanez a szituáció volt az előző LaFerrari eventnél az M4 esetében is.
Az sem kell Car Series-hez és ezért sokak később orrvérzés tempóban tuningolhatták, hogy tartani tudják az Event tempóját (köztük én is így voltam).Azóta bölcsebb voltam és úgy játszottam ugye, hogy elsődlegesen azokat a versenyeket játszottam mindig a játékban, amik BP-ket tudnak adni, bármelyik autóról is legyen szó.
Ennek köszönhetően full csillagos most nálam a Challenger (623 PR-es, 3 kék és 3 szürke főalkatrésszel), szóval legalább a Boss versenyekkel már nem kell stresszelnem magam a tuningolása folyamán.Ha már jön az Event, különösen gondolhatnának egy Monthly akcióra, mintha teljesen megfeledkeztek volna róla.
-
Olipapa
tag
Ma reggel ajándékot kaptam a support team-től
Még Razor event előtt írtam nekik, h én miért nem látom az eventet? Utólag kiderült, h azért mert már megvolt az autó. Gondolom mostanra jutottak el oda, h elolvasták és küldtek 35BP-t a Razor BMW-hez, így már megvan a 7 csillag
-
-=Szabi=-
tag
9nap és 18óra és indul a LaFerka event.. ha jól értelmezem, a Golf-al 20bp-t kapunk, nekem még 30bp kéne az 5. csillaghoz.. ehh..
-
válasz
#05304832 #2865 üzenetére
Én is azért vennék még esetleg olcsósított Monthly-t, hogy a VIP szintem miatt végre megint 13-as benzintartályom legyen az alap helyett és így ritkábban kéne indítgatni a játékot.
Egyéb dologra nem költök, ahogyan eddig sem nagyon tettem és már úgyis lassan halálba unom a játékot végleg. -
kferenc22
tag
Háát a mai élményemet meg kell osztanom veletek... Sony z3 compact, decemberben írtam, hogy volt szervizben, mert eltört a hátlap magától, megcsinálták garira nem is volt semmi gond, ma reggel látom, hogy a teteje felől rendesen leválik az egész előlap úgy ahogy van... Kifogtam az egyetlen full hibás telefont, vagy csak túlságosan vigyázok rá??? A f***nak adják a "prémium" kategóriás telefont, ha ennyit ér?... :-( el sem hiszem...
-
válasz
szilva01 #2852 üzenetére
Továbbra se jelenik meg a listában. Párszor vettem már gold card-ot, de soha nem volt még gond, és vásárlás rögtön megjelent a listában az első 50 arany. Most valami rendesen elcsesződött. Refund-ot fogok kérni.
Mondjuk az is érdekes, hogy a VIP pontokat meg jóváírta, szóval ez egyértelműen játék bug (van egy pár sajnos). -
válasz
szilva01 #2852 üzenetére
Továbbra se jelenik meg a listában. Párszor vettem már gold card-ot, de soha nem volt még gond, és vásárlás után rögtön megjelent a listában az első 50 arany. Most valami rendesen elcsesződött. Refund-ot fogok kérni.
Mondjuk az is érdekes, hogy a VIP pontokat meg jóváírta, szóval ez egyértelműen játék bug (van egy pár sajnos), -
szilva01
őstag
válasz
szabogabor10 #2851 üzenetére
Majd naponta a napi questeknel tudod 'atvenni'. Hajnali 2-3 korul szokott megjelenni.
-
Sziasztok!
Kb. fél órája vettem egy monthly gold card-ot, de csak a 450 VIP pontot kaptam meg, aranyat még nem. A Store-ban a card-ot nem aktívnak írja, és engedné újra megvenni. Más is járt így? Mi a teendő? Refund lehetőség? Az App Store zárolta az 1,98 eurót a kártya ellenőrzésére. Játék újraindítás többszörösen megvolt.
-
alfa20
senior tag
Nekem az a tapasztalatom, hogy ha egyszer célba érek elsőként akkor utána már Easydrive-al csak nitrozva be fog érni elsőként. A viper-nek jó sok BP-t így gyüjtöttem be mire sikerült a Razor BMW-t olyan színrte húzni, hogy kényelmesen nyerjek.
Huracan-ra kíváncsi lennék menny PR-es 5*-osan.
-
válasz
Melafoto #2847 üzenetére
Hm, köszi!
Tehát annyi PR-rel már elvileg lehetne teljesíteni ott a legutolsó versenyt, csak gyakorlatilag nem.Egyedül ez és a Huracán szál hiányozna és versenyek szempontjából abszolút 100% lesz a játék nálam. Még a Huracán lesz vicces, mert hónapok lesznek még, mire azt is felnyomom kellő szintre...
-
Tudja valaki, hogy minimum milyen PR számú CCX kell, hogy a hozzá kötődő Car Series szálat végig lehessen nyomni?
-
alfa20
senior tag
Hát ideje, hogy legyen valami, de gondolom megint egy Ford lesz a nyeremény autó...
Háromból kettőt kell csak fejleszetenem, de itt is csak 60-70PR kell. Csak sajnos napi állandó nálam a pénz hiány. -
-=Szabi=-
tag
elméletileg jön új event ahol három saját autóval indulhatunk és 6 csillagos autót kaphatunk, a hetedik csillagot meg gold-al lehet csak megkapni
- Volkswagen Golf - 593PR
- Porsche 993 (Classic) - 713PR
- Dodge Challenger - 722PR -
Olipapa
tag
Androidon neketek nem lépked ki verseny közben? Már tele van vele a ...
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #2832 üzenetére
Hát a felsoroltak közül kevés hiányzik
WRX ki van maxolva
Supra 3 *-os: 602PR,
R32: 6 *-os: 741 PR,Tournament-hez eddig elég volt, arany nélkül nem adott nehéz ellenfelet, aranyat meg nem költök
Hoonocorn: 5 *-os: 741PR van még mit fejleszteni de hanyagolom, mert csak 5 *-os
Viper: 5 *-os 714PR, a legend alkatrészekhez már elég, a BP-let farmolom hozzá egyenlőre
Shelby GT 500: 5 *-os maxolva 829 PR, Chapter 14-ig jó volt de a Razor BMW C15-től jobb.
Razor M4: 6 *-os 825PR, már csak a nitrot kell maxolni de az is meglesz vasárnapra (sima M4 7 *-os 707PR)
R35: 7 *-os 761PR, bőven van mit fejleszteni
AMG-GT: 6 *-os 653PR (ez nem fogott meg ki farmolom a 7 *-ot azt jól van)
Huracan: 5 *-os 777PR itt van még mit fejleszteni, de ez a legdrágább mind közül így hanyagolom egyenlőre.
Iitalia: 3 *-os 689PR - 921PR a max ezért is gondoltam Undergrundra
LaFerrari: 3 *-os 815PR
az összes többi autó max *-os, és most járok C16-ban.mondanám alkotói válságban vagyok, nem tudom melyiket fejlesszem...
-
Elmicsi
csendes tag
A repu miatt tuti csinálnod kell a car series-eket is ha tovább akarsz haladni az undergroundban.
Az ott kapott, gold, alkatrészek és pénz is jól jön persze.
Az Italiát teljesen felesleges fejleszteni (még) mivel se tournamenten, se trials versenyeken nem használható és van jobb kocsi is abban a kategóriában, amit több helyen fogsz/tudsz használni.Amiket szinte kötelező fejleszteni: impreza wrz, supra és/vagy nissan R32, viper, Mustang "Hoonicorn" vagy Shelby GT 500, M4 és/vagy R35, Mclaren, könig és persze a legerősebb kocsi a LaFerrari
Mivel ezeket a kocsikat tudjuk és kell használni a fentebb említett 3 területen, így ezeket célszerű legelsőnek kimaxolni. -
alfa20
senior tag
Ki hogy játszik, mi a véleménye, melyiket a jobb "stratégia"?
Végig nyomni minnél elöbb az undergrund-ot, aztán jöhet a Car series,
vagy tolni az udergrund-ot és mellette a Car series-t?Eddig hanyagoltam a Car series-t, most el kezdtem fejleszteni a 458 italiat, és elgondolkodtam , hogy közben toljam a Car series-t.
-
Igazán megszánhatták volna a népet így ünnepek alkalmával (még ha a világon csak is a magyaroknál van húsvétozás
) egy -80%-os Montly-val megint, elég hosszú ideje már nem akciózták le.
A Tournament-ek elfogyásán is meglepődtem picit legutóbb, de valahol sejtettem, hogy átmeneti dolog lesz csak, azért sok újabb játékos anyázna, ha nem tudna honnan farmolni Supra-ra meg F40-re BP-ket.
Nekem sem maxosak még azok az autók, de én örültem volna egyébként, ha végleg vége lett volna a Tournament-ezéseknek, kevesebb időt lehetne szánni a játékra. -
Elmicsi
csendes tag
válasz
-=Szabi=- #2824 üzenetére
Én is láttam olyat, sőt haverom is úgy csinálta magának. De az véget ér amint kilép és mikor újra belép minden az eredeti áron van. Ez meg másabb, mert mint mondtam se hack, se rootolás nincs
decemberben lépett be az accountommal haverom a saját telóján és ennyi.
Mindegy új patch után megint jó lesz mint januárban (remélem) addig meg marad a szerencsejáték feeling
+/-/0Remélem Snoop Dogos event lesz a kövi
-
ADAM1337
nagyúr
Kár, hogy nincs joy support, tudom felesleges, de azért eltudnám viselni ha menne.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Elmicsi #2820 üzenetére
láttam olyan videót, hogy az eladási összeget írta át, szóval a 3000 dolcsi helyet 5 millát kapott egy alkatrész eladásánál, úgy nem hülyül meg elméletileg a játék
mondjuk utána már tényleg semmi értelme a játéknak, most gyakorlatilag csak a pénzért szenvedek, mert alkatrész mindig van bőven, csak nem tudom beszerelni..
-
-=Szabi=-
tag
reggel jött egy félmegás pecs amivel újra van tournament
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
nitro16 #2810 üzenetére
Azért van mert ha pl. 4 csillagos ecu,engi stb van a kocsiban, benne 3 alkatrész beépítve, akkor az átkonvertálás után az eltűnik és marad üresen 4 csillagos. Ilyenkor ha látom, hogy nem tudom befejezni a fejlesztést, el sem kezdem, hanem olyanba pakolom, ahol el tudom érni az 5 csillagot. Érdemes taktikázni fejlesztésnél, sok időt, pénzt spórolhatunk meg vele a későbbi fejlesztéseknél mikor már megnyertük a kocsit.
-
Elmicsi
csendes tag
Vissza térve a bug vagy hack kérdéshez. A képeken látottakat inkább nevezném bugnak, mivel hack program használata nélkül (főleg nem rootolt telón) nehéz bármit is produkálni.
Monjuk így sokkal izgalmasabb a játék, hogy a megszokott reward helyett lehet, hogy 0 visual/dollár jön, lehet, hogy az alap (amit eredetileg kéne adnia), vagy 13 millió, de lehet hogy -x milliót kapok mivel 16,5 felett lefele vonja a pénzt
Még nem sikerült lefotóznom mikor a x30.000.000.000 dolláros rewardot mutatja, mivel most nem akarok mínuszba kerülni anyagilag -
ADAM1337
nagyúr
Ezek az eventeket már nem értem, most a wrx-el tuti benne leszek az első 25-be, de néha meg 1500 körül vagyok, és nem tolom többet.
Pontilag is hasonlókat érek el, -
ADAM1337
nagyúr
2db razorod lett ?
-
-=Szabi=-
tag
~300 gold, ~500.000 pénz, egy 735-ös bmw.. összességében nem volt ez rossz event, csak nem tudom mit csinálok két ugyanolyan bmw-vel, már az előzőt se használtam soha
viszont kíváncsian várom, hogy hogyan tovább.. nincs special event, nincs tournament, nincs frissítés, matricák még sehol..
-
nitro16
senior tag
Akkor is gáz, végig viszed utolsóba csak aranyat ad meg kocsit, (csillagot persze, hogy nem nehogy meglegyen az összes), utolsó versenyre 756 volt a kocsi erre megnézem miután megkaptam, garázsba ott meg lerakta 740-re.
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
#05304832 #2807 üzenetére
Oda is van írva, hogy on loan azaz kölcsönbe kaptad. Csak akkor lesz véglegesen a tiéd ha megnyered, azaz végig nyomod az eventet.
Kivételesen nem a készítők a hibásokmás játékban is meg kell dolgozni a nyereményért. De még van pár órád, van időd befejezni. Vagy goldért ugord át azt a pályát
-
-=Szabi=-
tag
viszont úgy néz ki, hogyha egyszer már megvolt, de most újra tudod játszani, akkor 2x lesz a garázsban
-
Elmicsi
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Dacia topic
- Hardcore café
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Battlefield 2042
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Dell 7400 Intel Core i7-8665U
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Utolsó 4 darab - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest