- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jani1885
újonc
Sziasztok!
A frissítés óta nekem is romlott a grafika, videók alapján sikerült ezen javítani, viszont így akad néhol.
Elkezdtem módosítani a graphicsSettings.json fájlban (sima frissítés utáni gagyi grafikán) De akármit állítok nem változik semmi, esetleg aki ezen módosított már meg tudná mondani, hogy a verseny közbeni grafika (kocsi + pálya) melyik opció módosításával állítható, mint mondtam, olvasgattam fórumot, és a módosítások leírását is átnyálaztam, de nálam semmi.
Köszi!
-
Olipapa
tag
A sima GT500 már nagyon rég benne van a játékban, csak még nem oldották fel. Xtem a következő frissítéssel fogják. És lenne rá egy 10-esem, h a classic sprot és muscle autók is kapnak majd egy csillagot... Végül a street autók is, mert ez így értelmetlen.
-
alfa20
senior tag
válasz
Elmicsi #3688 üzenetére
nekem a 41 autó nem jön ki, csak a 40:
Fiesta ST, BRZ, 86, GTI, M3,
Charger R/T, 180SX, RX-7, WRX, Silvia,
Evo VI, 911 (993), Supra, SRT8, BNR32,
SRT8 Snoop Dogg, BNR34, Mustang GT, Hoonicorn, 911 (911)
GT500, M4, Diablo SV, M4 Razor, F40
F-Type, AMG, R35, GT, Viper,
458, Huracan, 650S, Aventador, Hurayra,
CCX, LaFerrari,
Ez 37, plusz a három pénzes, Fiesta, Razor GT, AMG.mit hagytam ki?
-
jojokka
tag
válasz
Elmicsi #3688 üzenetére
Igen, talán kicsit túltolták a speed-et a fiúk odaát... Egyszerűen hülyeség, hogy a Classic és a Muscle 6 csillagos, a sport meg mellette 8 csillagot tud max...
Az, hogy újra farmolhatom ki a már fullos kocsikat, hát egyenesen a sírógörcsbe kerget. /991, AMG, R-35, Viper.../ Igen, mániákus vagyok, de amikor már lefutottál 200 kört az indy 500-on, és szólnak, hogy bocsi, még betoldunk 150 kört, mert túl jól haladsz... Bekaphatják...
Viszont tolom tovább, mert még nem sokalltam be...
-
Praetorianus
aktív tag
válasz
Alert89 #3681 üzenetére
Szintén zenész... Időrabló szemét, cserébe meg nem nyújt semmit, csak a birtoklás örömét. Biztos meg van a maga pszichológiája, hogy ez miért szippantja be az embert, de én úgy döntöttem, hogy keresek valami olyan játékot, ami tényleg az autóversenyről szól, mert ez közel sem...
-
Elmicsi
csendes tag
válasz
Dzsuri89 #3687 üzenetére
Ha jól emlékszem, akkor 5 csillaggal fejezhető be és a car serieshez az is elég lesz. Én 780 PR-el vittem végig.
Közben megszámoltam a kocsikat, mert anno felmerült hány darab is van a játékban. Hivatalosan 41 db van most plusz 2 jön az új eventekkel (Ford Mustang Boss 302 és Camaro Z/28).
Ezzel a plusz csillagozással meg még használhatatlanabbá tették a classic sport és izom osztályú kocsikat. Így is max tournamenteknél vettük elő, de lassan már a hyper kocsik dupla PR-el fognak futkosni ezekhez képest.... pedig a valóságban simán láthatnánk egy futamban pl Skyline R34-et, M4-et, Shelbyt, McLarent és nem biztos, hogy a merci nyerne...... na de nagyon elkanyarodtam. Az új frissítésekkel nagyon rontanak ezen a játékon. Arról nem is beszélve, hogy amiket betesznek eventre kocsikat (5-6 csillagos de még a kategóriájukban is gyengék) azokért nem éri meg szenvedni már. -
Dzsuri89
őstag
Akinek meg van már a Shelby, ami a következő eventben lesz, legyen szíves leírni nekem, hogy az x csillagból hány csillagos és hogy a hozzá tartozó Car Seriest meg lehet vele csinálni, anélkül hogy vennék hozzá aranyért BP-t.
Köszi -
alfa20
senior tag
Azt tudja valaki, hogy a SPONSORSHIP DEAL mi fán terem?
-
Alert89
tag
válasz
Joccc07 #3676 üzenetére
De igen! Megtörtént a történelmi pillanat!
Majdnem 1 évi napi szintű játék után fájdalmas búcsút vettünk én és a No Limits. Egyébként is tervben volt, de ez egy jó nagy lapáttal rátett, hogy 1 évi gyűjtögetés után vannak olyan pofátlanok, hogy lefokozzák a legjobb autóm és még újabb legalább 2 hónap míg visszanyeri eredeti PR-jét. Bár a 8. csillaggal nagyobb lenne minden, nem hogy lefele megy .... Szégyen EA!
Én ebben többet nem veszek részt! Eddig sem vettem semmit pénzért benne, ezután még úgy sem fogok.....
További kellemes játékot, de talán még jobban jártok ha ti is letörlitek az egészet a fr@ncba s kész.
Több szabadidő, kevesebb idegeskedés és több ép idegsejt!
-
plejik
addikt
Az új frissítéssel eszméletlen gagyi a grafika... Van valami amivel lehet javítani mert fura hogy snapi820 on ennyire gyenge a grafika...
-
Alert89
tag
Tudjátok mi az ultragáz? Hogy a 950 vagy hány PR-os, maxos McLaren 650S-em PR-je lement a frissítéssel 933 PR-ra. Besz@rok..... Komolyan gondolkodom, hogy letörlöm az egész játékot a fr@ncba ....
-
Dzsuri89
őstag
válasz
hattrickuser #3673 üzenetére
Van már kampány alatt is F40 BP a 12-ik fejezetnél is újrajátszható verseny formájában.
-
hattrickuser
aktív tag
Megjelent egy új "Missions", amivel 3 Ferrari F40 Blueprints-et lehet nyerni. Nekem még 2 hiányzik, ami pár nap múlva biztosan meglesz, de felgyorsítanám a folyamatot...
Meg tudja mondani valaki, hogy egész pontosan mit kell érte csinálni, mert nem igazán értem. -
Joccc07
addikt
válasz
Olipapa #3665 üzenetére
De jó megint lehet farmolni a Bp-ket.
Várom már mikor lesz már valami tényleg komoly frissítés mert ez így ultragáz, hogy két havonta változtatnak mindig valamit ami nem is olyan rossz, de hamar unalomba fullad.
Android fronton a grafikán is alkothatnának valamit mert ez a vulkan api nem hozott valami nagy változást.
Szépek az effektek de ez mit sem ér ha a kocsi élei recések. -
ZsyfKo
senior tag
Nekem ettől a frissítéstől undorítóan pixeles lett a játék. (S7 edge)
-
Olipapa
tag
válasz
Joccc07 #3664 üzenetére
A sport és hyper autók is 8 csillagosak lettek. A Blackridge rivalsból most már annyit mehetsz amennyit akarsz, nincs korlát, de lehet vele szerezni napi 3 bónuszt (pénzt), ez bekerült a missionok közé is. Lesz camaro és boss mustang event, meg snoop-dog újrajátszás. Nagyjából ennyi ami számottevő. Jaa a tuner trialst is átszervezték kicsit, ahogy látom.
-
Joccc07
addikt
Most mi is jött a frissítéssel pontosan?
Délután tudok updatelni csak.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Elmicsi #3661 üzenetére
Ez a plusz egy csillag egy nagy buziság, már bocsánat...
Eddig legalább ha szerencsém volt kaptam normális Chop Shophoz való pontokat, immemtől ezt is elfelejthetem... Mondjuk ma mákos voltam, ingyenes arany ládában volt 4 pagani BP, 203080 pont. 😀😀😀 Jelenleg ez az egyedüli maxos autóm. 😂 -
Elmicsi
csendes tag
Király ez az új frissítés.... szerintem a kövivel a maradék kocsiknak is berakják a +1 csillagot
Értem én, hogy le kell kötni az embert, de így?? A sima kocsiknak nem lesz nehész kigyűjteni a 8. csillagot, viszont az eventeseknek... gg EA most jöhet újabb 1 év farmolás!
-
!drop
tag
Lehet már tudni mi lesz a következő event?
-
Dzsuri89
őstag
Van a Ford GT, sajnos csak 5 csillaggal szereztem meg a kocsit, viszont az lenne a kérdésem, amíg a csillagok száma engedi a fejlesztést (arany cuccokkal) hány PR pontot lehet kihozni belőle?
Kérdezhetném úgy is, hogy a Car Series-ér végig lehet vinni ezekkel az adatokkal? -
Dzsuri89
őstag
Lancer patent lett.
Én ezt hoztam ki belőle:(#3650) alfa20
Faszán áll neki a fehér szín, sose jutott volna eszembe ennek a kocsinak ilyen színt adjak.(#3651) Olipapa
Pont ez az izomautó nincs meg nekem, pedig iszonyat nívós a kinézete. (Épp az event ideje alatt nyaraltam...)
---------------------------------
Én ma elköltöttem 900 GOLD-ot igen hasznos kis csomagra. Ahol lehet aranyat venni, abban a Store-ban lehetett venni az előbb említett arany mennyiségért 3 darab arany szintű Hyper cuccot meg 100.000 zsetont. Úgy voltam vele, hogy ez egy jó befektetés annak céljából, hogy haladjak a fejlesztéssel. Chop Shop pontban sok idő lett volna mire összegyűjtőm, mert a játék riktig nem abból a BP-ből ad x számút, amelyik kocsi ki van maxolva és még sokat is ér értékre (McLaren, Pagani és társai)...
-
jasohn
tag
Szerintetek a Chapter 13-ás futamokat milyen kocsival fussam, vagyis mit fejlesszék rá, mert most a legjobb autóm a Silvia 683PR-el. Most vettem egy Porsche 911(991)-et, az a második legjobb 609PR-el. Szerintetek mit érdemes húzni?
-
mg1992mg
őstag
Nincs nekem se bajom vele, de elfért volna egy hozzászólásban
a topic pörgésének én is örülök -
!drop
tag
Egyébként ti a FREE REWARDS-ot szoktátok tolni? és ha igen mit kértek belőle?
-
Dzsuri89
őstag
Full feleslegesen költöd a goldot abban az esetben, mikor mind a három kártya alatt BP van és az összeset kinyitod.
Türelem BP-t terem, Sylvia esetében én is csak 4x250 Goldot költöttem BP-re, majd az újrajátszható eseményeken meg Ferrari event alatt lazán összegyűltek a maradék csillaghoz tartozó BP-k.
-
mg1992mg
őstag
Értem én, hogy ez tök izgalmas, meg minden, de ne "fossuk" már tele a topicot
-
joe007
tag
Itt pedig egy kis kép anyagot küldök a most befejezett Mitsu Lancer EVO VI-ról!
és végül milyen kártyákat kapok a 2-ik etapban, amikor újrajátszási lehetőség van BP-ért és csak 66 goldom van?
(New BP Rewards on Replayable Races)
Hát persze hogy vennem kellett goldot, mert ezt a lehetőséget nem hagyom ki!
-
joe007
tag
Itt pedig már téptem a hajamat, amikor a mostani küldetés alatt megduplázták a tankolást, azaz 15 helyett 30-al mehettem neki a Chapter18-nál a 8-ik Fast Track (Rush Hour) feladatnak, ahol az én Koenigsegg-em a 909PR-el csak a második volt mert az első 910PR-es volt Ford Mustang GT-vel és mindig 48:10-es időket ment!
Erre sikerült nagy szerencsésen még a verseny fél távjánál kiütni két kocsit, amit még nem tudtam 1x se megcsinálni a 9-ik verseny próbálkozásra erre így kikapni bázzzz
De a 11-ik versenyre meglett a győzelem és senki se lett DNF! -
joe007
tag
No most gyorsan számoltam egyet és nálam 38 van! Az alábbi 2 hiányzik (Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg) és a Mercedes-AMG GT (Lunar New Year)!) és így 40! Akkor hol a kérdéses 16 még?
Szeretem, amikor ilyen lapokat oszt le a program, de nem akkor amikor küldetés van és minden Gold aranyat ér mert kell! Ezen képen látható 3BP 120goldomba került!
-
joe007
tag
válasz
Elmicsi #3627 üzenetére
Igen közben én is találtam egy másik videó-t, ahol 56-ot említ, de én még sose számoltam meg és nekem sincs meg az összes! Pl a Merci GT ázsiai festéssel nagyon szép, de nekem nincs rá 8-9 ropim! Ill. a Ford Shelby GT500 (Snoop Dogg)-ot se láttam még, pedig már egy bő 1éve játszok ezzel és minden nap fent vagyok a játékban! Annak külön örülök, hogy megnézted a videót és egyetértek veled jól érti a dolgát!
!drop-nak üzenem én már kb. fél éve 100-ason vagyok és még mindig nem értem el az utolsó Campaign részt, mert a Koenigsegg-em csak 909PR-es! A LaFerrari meg még ennyi sincs nagyon drága a fejlesztése!
Más: Itt egy kép a régi gyűjteményem egyik darabjáról és a hozzátartozó leírással! Sajnos a hátán lévő venti már nem pörög, mert a pöcök amit a kerék forgatott eltört és mivel öntve van két szegeccsel rögzítve a kasztni így megjavítani se fogom tudni ha csak nem megfúrom a szegecset, de az már barbár módszer!
-
Elmicsi
csendes tag
56 kocsi van nem pedig 40. Ez a srác pedig, aki ezeket a videókat készíti, tuti, hogy valamilyen fejlesztő vagy nagy hacker lehet. Márcsak a hangtorzítás miatt is. Az addig szép és jó, hogy hackel, viszont az elég gyanús, hogy tudja milyen kódokkal rendelkeznek az adott kocsik. Van ahol a benzint, pénzt, reput stb is megváltoztatta. Ez mind szép és jó de tuti bant fog kapni, főleg, hogy ő már a boss 302-es mustangot is betette magának
Arra viszont jó a videó, hogy lássák a nem túl régi játékosok, hogy mennyi és milyen kocsi kvannak a játékban. Viszont tény, hogy nagyon érti a dolgát, pedig sok hasonló videót láttam már.
-
!drop
tag
Hát ízlések és pofopnok
Gyerekorom óta érdekel ez a tuningőrület úgyhogy nekem hasznos időtöltés xD Bár az teljesen igaz hogy mára a tuningipar átment inkább ilyen letisztultabb formába. Én megmaradtam a kettő között félúton valahol
.
Ami az autókat illeti így gondolkodva igazad van. Elférne a játékban vagy 3x ennyi kocsi... könnyen beszéltem én 50es szinttel hisz még nincs meg az összes -
joe007
tag
Meg mondom a frankót én szeretem az igényes szép tuning autókat!
A Te szín választásod is szép meg a feltett cuccok is, de én nem szoktam tuningolni mert ez már 'csak' csicsásítás, de persze van egy két darab amin kipróbáltam, de ez nálam csak felesleges időtöltés!
A másik meg igen ez olyan mint a Matchbox gyűjtés (az is van nekem még '75-ös is!), de ez legalább elfér a telefonomban (virtuális gyűjtés) és nem kell 'helyet' fent tartani, mert egy gyűjtő számára mindig a hely lesz a legkisebb ahol él!
-
joe007
tag
Ebben teljesen igazad van és egyetértek csak annyi kivétellel, hogy az én kocsimat nem viszem 1/4 mérföldesre
Az EVO fejlesztéssel kapcsolatban lévő NFO-kat mindenkinek köszönöm!
Én most nem bíztam a szerencsémre az elkövetkezendő napokban a BP gyűjtőgetést és Lutri gold láda bontást, hanem megvettem a 20BP-et az EVO event alatt (4x250gold!), így nálam már 5*-os az EVO lila cuccokkal még nem fullosan 661PR-en állok! -
mg1992mg
őstag
4 csillag, lila C. Sport alkatrészekkel egyelőre 621-es a kis Evo
-
!drop
tag
válasz
Dzsuri89 #3617 üzenetére
Engem speciel mint "autóőrültet" nem zavar.. sőt pont ez tetszik a játékban, hogy szinte 90%ot a garázsban töltesz tuningolod díszíted a kocsidat... foglalkozol vele
Mint a való életben több éven át építesz egy kocsit hogy aztán kivihesd néha negyedmérföldes versenyekre
-
-=Szabi=-
tag
Lancer után várhatóan Mustang jön
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Alert89 #3612 üzenetére
Legutóbbi frissítés óta a Hyper autókat még egy extra csilaggal lehet kimaxolni és a Paganis Tuner Trailsben pedig az utolsó csillaghoz szükséges alkatrészt szerzed meg. Felesleges azt a részt játszani, majd max ha már az összes csillag meg van hozzá. Utolsó résznél 70BP kell....
-
Alert89
tag
Szia,
mindig annak a résznek a fejlesztése ad a legtöbb PR-t, amelyik a leggyengébb adott autóban. A Lancer Evonak a Top Speed a gyengéje, ezért az Engine és a Turbo fejlesztés ad a legtöbb PR-t.
Most a kocsim 4 csillag és 431 PR-on áll (vettem 10 BP-t aranyért a Fastlane Store-ban).
Kérdés: a Tuner Trials eventekben a Viper után van verseny a Pagani Huayra-val. Az mit ad, ill. mennyi PR kell a teljesítéséhez? Csak most szereztem meg a Paganit és tudni akarom, van-e értelme erre a versenyre fejleszteni, ill. mennyi kell neki, hogy meg is nyerhessem vele a versenyt.
-
joe007
tag
válasz
Elmicsi #3610 üzenetére
Gondoltam azoknak írom, akik nem rég ismerkedtek meg a játékkal!
A zöld Lambo Huracan Accademia Event, amit elbuktam idén karácsonykor ismét lesz, tehát akinek még nincs meg érdemes gyűjteni rá a goldot, mert máskor nem fogja tudni begyűjteni/kicsillagozni!
Engem az zavar, hogy miért nem adnak esélyt a pénzért vett vagy nyert speciális kocsikhoz BP gyűjtési/vásárlási lehetőséget a Chop Shop ill. a Tournament Market-ben???
Tökre unalmas nézni hogy 19000 kupám van és csak tolom a versenyt, de értelme nem sok, mert sose kerülök be az 1-25-be se!
-
Elmicsi
csendes tag
Mint az összes többi eventen, mivel ugyan azok a pályák és fejlesztés van........... szerintem mindenki kivülről tudja már mikor, mit kap majd..... semmi nem változott több mint 1 éve.
Amúgy nem tudom mit akar ezzel elérni az EA, de semmi értelme minden hulladék (ez még most tűrhető is) kocsit kiadni eventben, hogy utána a garázsban álljon 2-4 csillaggal 20db kocsi. Reménykedtem, hogy előveszik az 1 évvel ezelőtti kocsikat és újra beteszik eventbe vagy lehet farmolni BP-ket. De látom tesznek rá mi volna jó ás értelmes ebben a játékban.
-
joe007
tag
FastLane Mitsu mission info:
A Chapter 2/5-nél kaptok 2 upgrade ládát: 1db Engine és 1db Ecu-t!
A Chapter 3/5-nél kaptok 4 upgrade ládát: 1db Gearbox, 1db Wheel, 1db Nitro és 1db Turbo-t!Észrevételem szerint ahogy a Szilvánál is a Turbo-ra érdemes hajtani, mert ott +3PR egységet tudsz alkatrészenként fejlődni!
Ki hogy áll a fejlesztésével a kocsinak? Én 378PR-en állok.
-
jojokka
tag
Automatikusan.
Ha nem költesz goldot, akkor a legmagasabb szint az 6 kék főalkatrész, 4csillag, ami kijöhet. Itt a kékekbe csak annyi alkatrészt pazarolj, ami ahhoz kell, hogy meglegyen az autó, mert "kopaszon" kapod meg, újra rakhatod bele a cuccokat. Én a Silviával úgy csináltam, hogy amint meglett, kapott 6 lila főalkatrészt, és azt maxoltam ki, a kékre nem költöttem. /Scrap-ből megvettem, nem volt vészes/ -
!drop
tag
Event végén a megmaradt alkatrészeket automatikusan át fogja konvertálni kártyává amiből ugye $-lesz vagy azt még majd előtte csináljam meg én?
-
Dzsuri89
őstag
Azoknak ajánlom az 5x Blueprintet 250 Gold-ért az Evo eventben, akik szeretnék kimaxolni max csillagra a kocsijukat. Előző eventben 1000 Goldot költöttem a 4x5 BP-ért, majd az újrajátszható versenyekkel összeszedtem az utolsó csillagot is.
-
joe007
tag
Vki talált megoldást a 3 kártya 1x-re való felfordítására mert igen idegesítő, hogy látom merre visszi azt a kártyát ami nekem kell erre tuti, hogy a helyén marad!
-
joe007
tag
Egyébként vki tudja mennyi autó van most összesen a játékban?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest