- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Elsőnek melóhelyen nem akart leesni ez a "Nitró vs Chapter 3" dolog, de így már teljesen értem és valóban működik! Köszi!
Meg is csináltam gyorsan az első 5 versenyt belőle és közben tapasztaltam magam is, hogy adnak a versenyek is olykor conversion kit-et (bár farmolni továbbra sem lehet őket majd szerintem, szóval figyelni kell majd mindenképpen az XRC Market-et majd értük).Aranyat én nem tervezek még költeni, esetleg majd az utolsó napon további BP-ekre.
Tök jó lenne kirakni max csillagosra ezt a Hoonicorn-t, egy darabig tuti meg lehetne oldani vele az Underground-os előrejutásunkat. -
Melafoto
senior tag
@-secret-
@air
Köszi.... Akkor csak Én vagyok ilyen hülye... -
Melafoto
senior tag
Ti mennyi aranyat nyomtatok már el erre az eventre?
-
válasz
-secret- #1081 üzenetére
Értem.
Na és találkoztál a hamadik fejezetben olyan újrajátszós versennyel, ami conversion kit-et ad bármihez is?
Csak mert ha nem, akkor inkább most költök ilyenekre olcsóbbért minél előbb (bár elég gyorsan frissülget a piac szerencsére), mintsem később a drága aranyas kék/lila főalkatrészekre. -
válasz
Melafoto #1079 üzenetére
Milyen farmolás? Jelenleg nekem mindkét fejezetben áll mind az össz 4 db újrajátszós verseny, mert legközelebb holnap lehet újrajátszani őket.
Pontosan hogyan érted azt, hogy "3. rész kell"?----------------------------
@-secret-: Áhh, te ha jól értelmezem akkor tekered az időt és már az utolsó fejezetnél jársz.
Van olyan újrajátszós verseny valamelyik fejezetben az 5 közül, ami conversion kit-et tud adni?Valamiért úgy érzem, hogy azokat mindenképp csak XRC market-ből lehet beszerezni.
-
válasz
Melafoto #1068 üzenetére
Event után, ha meglesz az autó, akkor a továbbiakban ugyanazokkal az alkatrészekkel lehet majd fejleszteni, mint általánosságban, szóval semmi prototípus hülyeség gyűjtögetés, meg ilyesmi.
Legalábbis az előző Event-es autóknál így ment a dolog, szóval abból indulok ki.
Ti egyébként, akik már a holnapi fejezetet nyomatjátok, gondolom időt tekertetek. Ugye?
-
air
nagyúr
Már játszom a 3. fejezetet.
A Nitro egyik alkatrészénél ch 3. event 1 volt a választható verseny, amit szépen lehet is tolni.
Meg tovább is az egész chaptert. -
air
nagyúr
.
-
Na, nekem 395-ről 215-re ment vissza a raktár, úgy hogy előtte meg 190 volt.
-
Én azért holnapig még várok, mielőtt még elkezdeném szórni az aranyakat a Hoonicorn-ra.
Ha holnap nem fogunk kapni a chapter játszása folyamán semmi BP-t sem és kék alkatrészt sem, akkor fogok csak költekezni, de akkor is majd csak visszafogottabban. -
-=Szabi=-
tag
se ajándék, se mustang-os event, de legalább az app küldi az üzeneteket, hogy hé' lépjek be mert megy a mustangos event..
eközben a tűzesmajmoknál kép
(inkább csak linkben, mert szép magas) -
lacy86
addikt
Nah a store kapacitas 315-rol visszament 125-re
-
Melafoto
senior tag
Szerintetek a 4 csillagos lila alkatrésznél lesz nagyobb is a marketben?
-
Maxtreme
addikt
Addig töröljétek Ti is amíg nem kaptok agyvérzést....
-
-=Szabi=-
tag
nocsak, válaszoltak
nincs mentésük a mentésekről (omg..) , adnak ajándékcsomagot elméletileg néhány órán belül, razor bmw-t nem adnak, viszont azt ígérik hogy hamarosan lesz lehetőség újra snoop és razor járgányokat szerezni
-
Melafoto
senior tag
Kicsit fura, hogy az első chaptert 10 perc alatt kivégeztem és 16 órát kell várni a következőre....
-
csadi0011
őstag
Jó lenne tudni, hogy kapunk-e fődarabot a chapterekben.
Ettől a spec. eventtől most én is félek. -
Melafoto
senior tag
Az tudja valaki, hogy ez a Ford Mustang használható lesz másra is? (pl. Underground, Car series)
Tehát érdemes-e költeni a kicsikére? -
bostone
addikt
Másnak is visszatöpörödött a raktár?
-
bostone
addikt
Bakker...
Nem lehet farmolni...
Három futam után 6 napos eltiltás...
Az eventben is...
Jó drága leszen ez a mustang...
Remélem megéri...
Picit korán van, talán ezért morzsolja az ingerküszöböm az update vagy minek nevezzem...
Nem vagyok biztos benne, hogy ettől még jobban el lehetett volna intézni az élményt...
Írtam már, hogy nem lehet farmolni? -
Na ha jól értelmezem 2 chapter megcsinálása után már odaadja a mustangot az új event.
-
air
nagyúr
Google Play akció: napi 50 arany egy hónapig 537Ft-ért.
-
-=Szabi=-
tag
elméletileg megnövelték 455-re a max helyet, illetve megnövelték az alapot is, csak nem szeretnek changelist-et írni a frissítésekhez..
ja és a 6napos küldi időket is sokan írják
-
válasz
TheMarci #1009 üzenetére
Igen, nálam is ez van most, hogy ha lejátszom bármelyik újrajátszhatós versenyt a 3 alkalommal, szintén több, mint 6 napot ír újranyitásra.
Ez elég durva, viszont amúgy örülök is neki.Valszeg a Ken Block-os Event miatt variáltak ebbe bele most.
----------------------------------------
@Danny365: Ezekből a gyorsulásos játékokból nekem elég volt egy életre.
Meg egyébként sem férne már el a szabadidőmbe mégegy komolyabb játék emellett az NFS mellett. -
Na 395 férőhely.
-
-=Szabi=-
tag
válasz
Danny365 #1007 üzenetére
egyenesen menni nem nagy kihívás, a CSR és retro CSR is hamar megunható volt, itt viszont legalább lehetett egy keveset kanyarogni is
viszont azt továbbra se értem, hogy a mai játékokba miért csinálják meg ilyen gagyin a mentést, Racing Fever, Real Drift Car Racing, NFSMW, Pocket Rally stb. mind-mind zseniális játékok, de egyikbe sincs online mentésre lehetőség.. és elég bosszantó ezt utólag észrevenni amikor elszáll a mentés :-/
-
Danny365
őstag
No felraktam én is a CSR Racing 2-t, tényleg elég állatul néz ki. Nektek nincs kedvetek vele játszani? Csinálhatnánk egy saját crew-t, ha azt is legalább olyan elszántan tolnánk, mint az NFS-t, biztos kemények lennénk.
Azért is nem az androidos játékok topikba írtam, mert ez a kemény mag.
-
-=Szabi=-
tag
mielőtt írtam ide már végigpróbálgattam amit írtatok, előtte is sokszor felejtette el a mentésem, de szerencsére mindig helyre tudta állítani, most úgy tűnik buktam a BMW-t, meg már úgy tűnik, hogy a Mustangot is.. szóval részemről ha nem történik valami csoda akkor eddig tartott a játék
11kor írtam nekik, de csak az azonnali automata válasz jött, biztos nagyon elfoglaltak..
az előbb rákérdeztem, hogy van-e bármi esély arra hogy visszakapom a mentésem.. vagy ha veszek pl. 100 euróért aranyat, akkor az szerintük normális-e hogy bármelyik percben elbukhatom mert nem képesek legalább naponta 2x mentést csinálni a profilokról aztán hetente törölgetni..
-
Danny365
őstag
Nekem 455 lett a raktár férőhely. Nájsz.
Meg van monthly Gold akció.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-12700KF 12-Core 2.7GHz LGA1700 Box (25M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor
- Intel Core i9-12900K 16-Core 3.2GHz LGA1700 (30M Cache, up to 5.20 GHz) Processzor!
- ZBook Fury 15 G7 15.6" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5290 2-in-1 12.3" FHD IPS érintő i5-8250U 8GB 256GB ujjlolv vilbill gar
- ASRock X570 Phantom Gaming 4 Alaplap
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest