Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezcal
addikt
És aztán kit érdekel, hogy te mit hiszel el? Mert neked csak arannyal ment, más nem lehet okosabb vagy szerencsésebb? Nekem háromszor töltődött fel az 5 kártya úgy, hogy 1 feltöltésre vártam. Értsd, 15 perc volt az első kártyáig, erre beadott 5-öt. Franc tudja, hogy miért van, de jól jött. Pénzem volt elég mindig annyi, hogy tudjak venni egy-két fontos alkatrészt, de arra is volt egy ezresem, hogy újra frissítsem a marketet egy jobb alkatrészért. Goldos alkatrészt nem tettem bele, nem is volt elég goldom, ha csak azzal ment volna, akkor bukom az egészet. Lazán, röhögve el lehet érni, persze kell hozzá szerencse is a bugos újratöltéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest