- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
- 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Arany nélkül? Aha.
Ugye nincs harag, ha én azt mondom, hogy ezt nem hiszem el.
Mert ehhez a harmadik naptól kezdve, napi min. 18-20 órát nyomtad a folyamatos farmolást, napjában min. 2x újratöltődött a jegyed, és minden farmoláskor olyan szerencsés voltál, hogy azt az alkatrészt fordítottad meg, amire éppen szükséged volt, ugye?
Nekem legalább 8-10 alkalommal be sem tette a megfordítható kártyák közé azt az alkatrészt, amit meg akartam szerezni. Hiába volt a pályánál a megszerezhető jutalmak között, a három kártyára nem adta ki.
Mi ez, ha nem kib*ott csalás?
Több mint ezer aranyam ment rá, hogy a végén éppenhogy meglegyen a szükséges PR. Két fődarabom (wheels, nitro) 4-ről 5 csillagra történő fejlesztésénél 0 PR-t emelt.
Más meg 0 arannyal tudná megcsinálni az egészet?
Ezért mondom, hogy nem hiszem el.
Szerintem vagyunk páran, akinek a 0 arannyal való megoldás a "science-fiction" kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Eladó Karcmentes állapotban levő Samsung A40 4/64GB / 12 hó jótállás
- Update 08.27. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest