Hirdetés
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
blueye
veterán
válasz
kisapa
üzenetére
Esetleg a telekom weboldalán megnézted?
"Szeretném lecserélni készülékem! Mi a teendőm?
Új készüléked aktiválásához szükséges QR-kódot a 1414-es számon hívható telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül, vagy személyesen üzletben tudsz igényelni!
SIM-kártya csere előtt győződj meg arról, hogy a SIM-kártyán tárolt adataidat (névjegykártyákat, üzeneteket stb.) lementetted készülékedre!Az új készüléken az előző aktiváláshoz hasonlóan a Mobilhálózatok menüpontban tudod beolvasni és aktiválni a kapott QR kóddal az előfizetésed.
Előfizetésed áthelyezésével nem módosul az előfizetői szerződésed!" -
4Grider
félisten
válasz
kisapa
üzenetére
Valószínűleg gyenge az N78-as 5G jele, ezért az 5G router N28-at használ (admin felületén ellenőrizhető). Ilyen helyen ki kell próbálni 4G-re állítva a routert, mert az N28-as (700 MHz-es) 5G-től sokszor az is jobb.
Egyébként pedig ha gyors 5G-re hajtasz, akkor yeti. Már ha van nálad... -
-
adika4444
addikt
válasz
kisapa
üzenetére
Lehet használni, de lehet gond a sebességgel illetve a NAT miatt elfogyhatnak a portok routerrel osztva, ilyenkor újra kell indítani.
Használható, de ha van alternatíva és nincs még megkötve, nem alapoznék erre, a konkurenseknél van olcsóbb és jellemzően jobb megoldás, már csak a lefedettség a kérdés.
De ha már megvan a kártya, nem szankcionálnak a routeres használatért. -
4Grider
félisten
válasz
kisapa
üzenetére
Nem az ár a lényeg, hanem hogy olyan csomagot használtál, amiben a korlátlanság csak adott irányokba érvényesült, azaz az adott csomaggal egy vagy több (nálad zenei) szolgáltató előnyben részesült a többiekhez képest. Ez nem tetszett az EU szabályozó hatóságainak, nem pedig az, hogy mennyiért lehetett ilyen opciókhoz hozzájutni.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
-
4Grider
félisten
válasz
kisapa
üzenetére
Rádiós átvitelnél nem lehet garantálni semmit, mert nem lehet előre megjósolni azt, hogy hányan és milyen intenzitással fognak egy adott bázisállomást mondjuk holnap használni. A bázisállomásokon pedig nincs olyan lehetőség, hogy föntebb tekerik a sávszélességet, mert az adott és az az adott sávszélesség oszlik meg a cellát egy időben használók között.
-
törölt tag
válasz
kisapa
üzenetére
Én is csak olyankor veszek készüléket a Telekomtól, amikor az aktuálisan kínált díjcsomaggal is elégedett vagyok. Az a 2019-es nekem megfelelt készülékkel, mostanival viszont nem vennék. Ha kellene, inkább máshol csak nekem maradjon meg a már kivezetett csomagom. Mert ott a bukta, ha újra váltasz már nincs visszaút.
-
törölt tag
válasz
kisapa
üzenetére
Szerintem ne csinálj semmit és marad minden ahogy eddig. Mert csak kivezetett csomag a 2019, nem megszűnt. (remélem nem is fog még sokáig) Ha váltasz újra, a régire már nem tudsz visszamenni. Nekem is egy 2019-es csomagom van és én is örülök a Spotify, Apple Music, chat appok adatforgalma nem számít. A most árult csomagokban csak a 15 GB van minden így, a kisebbekben nincs zene.
-
Kaba
veterán
válasz
kisapa
üzenetére
A részletek előre való kifizetése nem befolyásolja egy másik készülék megvásárlását,csak az esetleges mobilelőleg nagyságát befolyásolhatja.Vásárolni mindig vásárolhatsz,viszont készülékkedvezményt csak 3 hónappal a hűség lejárta előtt vehetsz újra igénybe,illetve ha magentás vagy akkor 6 havonta lesz lehetőséged csökkentett készülék kedvezményre
-
Teko001
őstag
válasz
kisapa
üzenetére
Erre gondolok, ez mindig is működött.
-
gerii
addikt
válasz
kisapa
üzenetére
Ha nem csinálsz semmit 15 napig akkor az is elfogadásnak minősül (ezzel "verik át" a figyelmetlen ügyfeleket).
Én úgy értelmezem, hogy még az aktív hűségidős tarifák is megváltoznak (erősen egyoldalú szerződésmódosítás szagú). Ha nem tetszik válthatsz kisebb csomagra (ahol drágábbak a percdíjak, hehe).
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Asztalos klub
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Építő/felújító topik
- Samsung kuponkunyeráló
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10750H 16/512 QUADRO T1000 4GB
- Boya BY M1/AV Jefe TCM-100 lavalier mikrofonok
- Mantona Luis Retro kamera hátizsák fekete
- 2db Sony 128GB Uhs-II/U3/V90 és 1db Kingston 256GB Uhs-II/C10/V90
- Apple iPhone SE 2020 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:82%
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U 16GB Refurbished
- Számlás vadiúj Tápegysègek! Kèszleten!
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

dptrsk