- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Az normális, hogy az SMSC csupa számokból álló azonosítójában szerepel egy kérdőjel? Nem tudok SMS-t küldeni, ez az egyik tippem, hogy valamiért hibás konfigot kap a telefonom. -
gabro0
őstag
válasz
Nikaré #127505 üzenetére
&kovacsmi_74 Köszi a tippeket.
Az a helyzet, hogy Androidos telefonom van és a Névjegyek alkalmazás aktuális verziója valamiért nem tud számrészletre keresni. Merthogy lusta voltam és csak három számjegyet írtam be, így nem dobta ki, ami amúgy... fateromé
Pár éve új száma van, a régit tudom, az újat még nem.
További érdekesség, hogy ezt írja az SMS:
"(...) Elérkezett az éves, kötelező adategyeztetés ideje a 3630xxxxxxx telefonszámod megtartásához. (...)"
Rejtély hogy lett az én számom, a fiókomban nincs hozzárendelve, soha nem is volt. Tavaly ilyenkor megcsináltam neki az adategyeztetést, de emlékeim szerint nem írtam be értesítéshez az enyém és a régi SMS-ek közt se látok erre utaló nyomot.Lehet írok a Telekomnak ezt miért, a Google pedig már megkapta a hibajelentést.
-
gabro0
őstag
Járt itt valaki úgy mostanában, hogy a saját telefonszámára kiküldött adategyeztetésre figyelmeztető SMS-ben nem a saját száma van?
Két szám van hozzárendelve a fiókomhoz, de ez valaki másé, még a lejárat se stimmel -
gabro0
őstag
Rokonnak rendeltem 4G képes kártyát a régi ki tudja hány G-s helyett, ami ma meg is jött. Ő nem ért hozzá, így rám marad, viszont nem tudom mikor találkozunk. Van ennek valami limitideje amin belül aktiválni kell, különben elévül?
-
-
gabro0
őstag
válasz
Teodor52 #121271 üzenetére
Nekem is jött nemrég üzenet Pixel 2 XL-re, de semmi nyoma a beállításokban a VoLTE-nek. A telefon fórumába bemásoltam korábban, ezt írták.
Nekem a te telefonodon azt jelenti, hogy pontosan azon a készüléken, amire az SMS jött. Tudom, hogy a Pixel széria ilyen szolgáltatói support terén elég problémás és csak hack-el megy, de akkor ne írjanak ilyet
-
gabro0
őstag
Megvan a megoldás. Nem kell odaírni a település mögé, hogy (Magyarország)... Eszem áll meg, pedig világosan leírták, hogy ugyanúgy kell megadni. Az eredeti megoldást itt találtam
SMS persze azóta se jött és ugyanúgy 4 nap múlva lejár. Kész öröm ez az adategyeztetés
Szerk2: megjött az üzenet is laza 20 perc után.
-
gabro0
őstag
Az adategyeztető form megint nem működik, van ötletetek miért? Tavaly ugyanez volt a problémám, 5x próbáltam itthonról, feladtam, bementem a Telekomhoz és ott se tudták megcsinálni csak 4. próbálkozásra a belső rendszerből.
-
gabro0
őstag
Akinek rootolt telefonja van, ne rakja fel a legújabb 15.3.1-es verziójú Telekom appot, nem fog működni
-
gabro0
őstag
Sziasztok!
Tavaly vettem egy Domino kártyát, járt hozzá 80 lebeszélhető perc és 1GB mobilnet. Netből 800MB, a hanghívasból 41 perc maradt. Elvileg 2 nap múlva lejár. Ha feltöltöm a kártyát addig, akkor ezek meghosszabítódnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hihetetlenül jónak tűnik a TSMC 2 nm-es node-jának kihozatala
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hálózati / IP kamera
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch 7 45MM Nike Edition + sok tartozék
- Lenovo 13"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Magyar Világító billentyűzet,nVmeSSD,jó akku
- Lenovo Legion 5 Gamer Laptop gyönyörű állapotban, dobozával. (RTX 3060)
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - két akku, mágneses csíptető, 64GB SD
- Asus játékra is,core i5 ,Geforce GT940M 2/4GB videokártya,8-20GB RAM,SSD+HDD,nagyon szép állapot,W11
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged