- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Dinter #124600 üzenetére
Én ma néztem az appot feltöltősként. És van továbbra is 30 napos korlátlan, csak másik menüben. Asszem egyszer, vagy megújuló... már nem tudom...
Viszont itt vki említette korábban, hogy van 2000 összeg, és 1 éves futamidő (366 nap egyenlegfelhasználási idő). Amit viszont nem találtam... Vagy csak app-on keresztül nem lehet? De terminálnál, üzletben igen?
-
MadMancs
veterán
válasz
Dinter #118414 üzenetére
Át lehet irányítani úgy is hogy sim fiókban van. De nem éri meg, átirányítást mindegyik szolgáltató drágán méri. Inkább hordozás. De ez megint érdekes, hisz mindkettő telekom. Blue ből telekom sima márkaváltással megoldható, ez lenne neked a legegyszerűbb. Azt onnantól arra veszed a netet. Persze ha nem sajnálod hogy mostani telekomos számod nem lesz használatban.
-
anadroid
senior tag
válasz
Dinter #109505 üzenetére
Ez a 6 GB már a dupla adat.
Sajnos egy vagy humán vagy robot "ünneprontó" szétbarmolta a linket, pedig nem reflink. Most berakom szövegként, aztán vagy jön értem hajnalban a fekete autó, és nem láttok többé, vagy megmarad.
Szóval a Note9 kedvezményes Telekom oldala:
https://www.telekom.hu/shop/termek/Samsung+Galaxy+Note+9+Dual+SIM--SAM+GAL+NOTE+9+DS+128GB++BK?sku=jsku1754626173&contractType=newPostpaid&paymentType=INSTALLMENT&preselectedTariffplanBundleSkuId=sku2910132
-
8
senior tag
válasz
Dinter #99899 üzenetére
Blue mobile-nál nincs 4G. ÁSZF szerint max HSDPA van, ami kb 3.5G.
Mit írták előttem próbáld meg sima 3G-re tenni és kísérletezz.
Lehet, hogy ez ott olyan, de lehet, hogy valami hibás beállítás/eszköz van a dolgoban - egy techinkai hibát bejelenthetsz és remélhetőleg valamennyire foglalkoznak vele. -
4Grider
félisten
válasz
Dinter #99899 üzenetére
Eleve az a gond, hogy 4G-n senki nem tud telefonálni a blue hálózatán. Ezért beérkező híváskor levált a telefon 3G-re vagy 2G-re. A leváltást pedig így kezeli a telefonod (és/vagy a hálózat). Javaslom ezért, hogy maradjon 3G only-n a telefonod, a bluenál ui. nincs sok értelme 4G-n hagyni a telefont a kicsi adatcsomagok miatt.
-
válasz
Dinter #28506 üzenetére
Igen. Dominóhoz csak személyi kell. Nem választhatod ki soha hogy mikor kéred, amikor oda ér a futár akkor kapod meg. Tervezett útvonaluk van, nem figyelik kinek mikor jó.
De azért minimálisan rugalmasak.(#28508) Dinter
Nem. Csak Te veheted át. (Papíron) Ettől is eltérhetnek, de 90%-ban el szokták kérni a személyit, ha pedig elkérik, akkor az már nem játszik, hogy más írja alá.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Elemlámpa, zseblámpa
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Helldivers 2 (PC, PS5)
- Milyen processzort vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Szétveri a kritikus gondolkodás képességét a ChatGPT
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest