Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• laci laci

addikt

Üdvözlet mindenkinek. A történetem röviden.Van/volt egy honor 7 telom ami makulátlan van/volt. A kijelző foltos lett, bevittem a szervizbe, javítani nem tudták (nincs alkatrész), na innen jön az érdekesség.. Kaptam egy kártyát /jegyet és azzal menjek el a t-mobile-ba és le tudom vásárolni, szomorú vagyok/voltam /leszek, mert nagyon szerettem a készüléket. Másod kézből van és nincs a nevemen. Elmentem az üzletbe, meg nézem mit adnak helyette, erre azt mondják, hogy már nincs honor 7, igy nem tudnak másikat, DE mivel nincs a nevemen, nem adnak és nem is tudok rá fizetéssel másikat kihozni, de hab a tortán, hogy egy alcatel-reegy j6-ra is rá kellene fizetnem. A telefont 67.000-be számolják. A p10-re majdnem 100.000-et kellene fizetnem. Vagyis nincs se régi, se új, se egyáltalán semmilyen telefonom. De ha akarnám se tudnám mert dominós árban számolnak. Bocsánat, hogy ilyen hosszú lett a mondani valóm.Mit csináljak?

Új hozzászólás Aktív témák