Hirdetés
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Én és a számítógép
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomPack
őstag
válasz
losangeles #145198 üzenetére
Köszi szépen, majd rászánom az időt és megnézem az Etelét, vagy az Allét! A vicc az, amit írtál is; nyomulni kell!
Egyáltalán miért nem lehet az ilyesmit online elintézni?
-
losangeles
csendes tag
válasz
TomPack #143078 üzenetére
tldr: számhordozás one-tól telekomhoz dominoba
másfél hete szerettem volna elhozni one-tól egy feltöltőkártyás számot domino csomagba, bementem Budapesten a Westendben lévő boltba és ott azt mondta az egyik ügyintéző, hogy új rendszerük van és megakad a folyamat, nem lehet ezt megcsinálni. átmentem az Etele Pláza boltba, ott egy másik ügyintéző 10p alatt lezavarta, szombati megrendeléshez képest következő kedd esti számhordozásos időablakot kaptam. meg is történt a hordozás rendben.
a sim, amit kaptam 2g netet és 40p beszélgetést tartalmaz és 1 évig érvényes, mindez 0 ft-ért. nem a reklám miatt írom, hanem, hogy ha akartok ilyet, akkor érdemes nyomulni. a számlán ez szerepel:
Domino Számhord SIM only HalfID NEW23 / PP234FFV4DFE/MNP/2GB/40/366 -
válasz
4Grider #145196 üzenetére
Igen, ilyen opciók is vannak, de ezzel a saját időd és energiád megy.
Szerintem egyszerűbb annyit mondani, hogy töröljék a számodat az adatbázisból és viszont hallásra. Egy rövid mondattal le van rendezve.Persze ha ki akarod nyomozni, hogy honnan van meg a számod, akkor bele teheted az időt és energiát, de szerintem a mai világban bárhol rányomhattál valahol egy véletlen pipára egy random regisztráció során, hogy kiadhatják az adataid marketing megkeresésre. Ha meg is kapod a választ, akkor valószínűleg egy ismeretlen marketinges cégnevet kapsz, mert valószínűleg ők is vették valahonnan az adatokat. Általában ez szokott lenni. Van, ahol el sem lehet kerülni regisztráció során. A fenti egyszerű mondat azonban mindig rövidre zárja az ügyet. Ha biztosra akarsz menni, akkor hozzáteheted, hogy ha ezt nem teszik meg, akkor feljelentést teszel, de szerintem enélkül is működik. Legalábbis nekem amikor meghallják a fenti mondatot, akkor hirtelen nagyon gyorsan nyugtázzák és elköszönnek, többet nem hívnak.
-
4Grider
félisten
-
Rison77
senior tag
válasz
zelikocc #145194 üzenetére
Lehet, hogy valami ilyesmi lehet, mert most pl. hétvégén egyáltalán nem hívtak. De volt ,hogy este 8-kor csörgött az egyik szám.. A következőt felveszem meglátom mi lesz. Kb 4-5 éve volt már egy ilyen, hogy valami biztosítót akartak ajánlani, akkor megkérdeztem hogy honnan szedték a számomat, mivel ez privát szám, és a szolgáltatónak se engedélyeztem, hogy kiadják 3. félnek. Ő ezt nem mondhatja meg milyen adatbázisból dolgoznak..
-
válasz
Rison77 #145178 üzenetére
Én azt tanácsolom, hogy vedd fel mindegyik hívást és mindegyiknél csak annyit mondj, hogy nem érdekel és töröljék a számodat az adatbázisból.
Onnantól nem fognak hívogatni, mert ezt kötelesek megtenni (személyes adat, GDPR stb..)Anno még nekem is voltak ilyen hívogatások és valahol olvastam, hogy ezt kell mondani nekik. Elkezdtem ezt mondani, azóta teljesen megszűntek a hívások. Évente 1-2x még előfordul, de akkor megint mondom azt amit fentebb írtam és akkor megint nem hívnak többé.
Ezeknek a hívogatóknak van egy nagy telefonszám adatbázisuk amiből dolgoznak és soha nem veszed fel, attól még ott maradsz az adatbázisban... -
tomy86
addikt
válasz
martongunar #145188 üzenetére
Budán az Etele és az Allee T-pontokról biztosan tudom, hogy saját és nem partner. Campona partner és annak is a legalja.
-
peetyy
őstag
válasz
martongunar #145186 üzenetére
Szia!
Én is bajban voltam most, hogy hová menjek, melyik a partner, melyik a nem.
De időpontfoglalásnál látni hogy partnerüzlet, vagy nem.
Nekem így sajnos Balassagyarmat nem jó.
Oké, Vác, nem jó.
Oké, Dunakeszi, nem jó.
Fasza.
Westend jó.
(Bocs a nagy képekért)
-
thomas77
senior tag
Nem lehet egyből domino esimre hordozni? Akkor nem lehetne kifogás, hogy éppen nincs raktáron.
Persze akkor is lehet azt mondani, hogy lehalt a rendszer... -
martongunar
tag
-
dzf007
senior tag
válasz
kovacsmi_74 #145157 üzenetére
Akkor ha 2 kártyám van 13-14, 20-21, 27-28 korlátlan Tré...
-
TomPack
őstag
válasz
martongunar #145176 üzenetére
Amikor munkaidőben mentem, akkor hordozós Domino SIM nem volt.
Bármikor mentem, valami miatt mindig meghiúsult, így kénytelen voltam beletörődni!
Pedig van itthoni vezetékes szolgáltatásom (Optikai NET + vezetékes telefon), és sosem volt számlatartozásom. -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Kb 20 éve megvan a jelenlegi domino-s számom, mindig igyekeztem privát számnak megtartani. Nem tudom másnál van-e ilyen ,de az utóbbi 2 hétben olyan szinten szarcunami zúdul rám, hogy kb ötletem nincs mit lehet tenni, azon kívül, hogy megválok a telefonszámtól.. Napi 3-4 hívás folyamatosan, feltételezett kéretlen szám ugye.. és hiába tiltom, az utolsó 4 számjegy mindig 1-el nagyobb mint ami előzőleg hívott. A tegnapi naptól meg már full más szám a hívó mint az eddigiek, de ugyanaz a metódus 1-el növekszik mindig az utolsó számjegy.. Valami propaganda lehet? Nyilván nem vagyok hajlandó felvenni, nem tudom, hogy valami propaganda lehet? Az ilyen keresős oldalakon nem találtam bejegyzést róla, de más is keresett már rá ezekre a számokra. Van valakinek ötlete? Be lehet ezt jelenteni a telekomnak, már ha van értelme egyáltalán. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz
TomPack #145175 üzenetére
Igen, valóban kell egy kis szerencse is hozzá, illetve normálisan hozzáálló ügyintéző.
Igaz, 2019-ben volt, de nekem elsőre sikerült kettő számot is visszaváltani Dominora (Győr Plaza).
Mondjuk elsőre azt hitte az ügyintéző, hogy majd másik munkáltatói flottába vinném át őket, de mondtam, hogy maradnak a Telekomnál, csak mint Domino előfizetés.Szerk.:
Nem is kellett semmi mellébeszélés, elmondtam mit szeretnék, már hozták is a csere kártyákat, és semmi hiba nem is volt a váltással. -
TomPack
őstag
válasz
kovacsmi_74 #145174 üzenetére
Olyankor jön a "hibára futott a hordozás a rendszerben", jöjjön vissza másnap mert ilyenkor már nincsenek bent a technikus kollégák...
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
TomPack #145172 üzenetére
Valaki korábban azt javasolta itt, hogy azzal kell kezdeni, hibás a Domino sim, cserélni szeretném.
Ha pedig előhozták a nyers Domino sim-et a cseréhez, akkor elmondani a havidíjasról váltást. Persze, hogy ez mennyire életképes, nem tudom. Értem azt alatta, hogy előbb elkérik a telefonszámot, és látszik a rendszerben, hogy nem is Domino.
Az pedig valóban ajánlott, hogy ne partner üzlet legyen.Itt időpontfoglalást is írnak, de nem vittem végig, nem tudom megadható-e a konkrét dolog (Domino-ra váltás).
-
Joker88
őstag
a hölgy az életemben , be van zsongva ezért az 'új' tphone 2pro 5G telefonért.. látta is élőben üzletben is ,meg egy kolléganőjénél .. a kérdésem csupán az, hogy nekem flottás előfizum van, és online nem tudom módosítani a weboldaluk szerint, ha esetleg átmegyek más előfizura akkor remélhetőelg ingyen ki tudok hozni egyet?
/használttól irtózik a drága/
-
TomPack
őstag
válasz
peetyy #145166 üzenetére
Nekem például nem jött össze a Domino-ra váltás, igy a fő számomat a One-hoz kellett vinnem, és DualSim-üzemmódban használok egy új Domino kártyát. Igaz, az Alle-ban nem próbálkoztam.
Ezt az öszvér megoldást sem csípem, szóval majd újra nekifutok és megpróbálom Domino-ra hordozni a fő számom!
Majd írd meg, hogy melyik üzletben sikerült!Úgy emlékszem;
-a Shopmakban először nem volt hordozós Domino SIM, majd hétfőn kapnak árut
-azután hétfőn nem kaptak árut, mindig is kedden jön az áru hozzájuk
-elmentem a KöKi-be, ott meg hibára futott a processz, sajnálják, nem jó valami, technikust nem érik el... -
martongunar
tag
válasz
peetyy #145166 üzenetére
Ez egy sima díjcsomag váltás. A havidíjas csomagon hűségnek nem szabad lennie, vagy azt rendezni kell a váltás előtt. Hogy nekik ehhez új SIM kártyát kell adniuk még mindig, az az ő bajuk. És jobb egy nagy T-hez bemenni, nem valami kis üzletbe, mert ott mindenféle baromsággal elhajtanak, ahogy mások is írták. Én az Allee-ben csináltam ilyet, ha jól emlékszem, de az sok éve volt. Akkor és ott semmit sem problémáztak.
-
AnonymusX
őstag
válasz
peetyy #145166 üzenetére
Online rendelt Domino SIM esetén mindenképpen új számot kapsz.
Dominóval nem szeretnek foglalkozni, mert nincs belőle pénze az üzletnek. Tehát a nem Telekom által üzemeltetett boltokban a legnagyobb az ellenállás ilyenkor. Érdemes Telekom által üzemeltetett pontba menni, ha van rá lehetőséged, mert ott nagyobb az esély a sikerre.
-
AMD Power
titán
A múlt hónap mikor fog lenullázòdni az alkalmazásban?
-
peetyy
őstag
Rendben
Bár nemtudom miért jó ez nekik, ha nem akarnak dominót adni.
Ott is fizetném havonta, vagy ahogy fogy.
Ha hepciáskodnak, akkor lehet megszűntetem az egészet, aztàn semmi pénzt nem kapnak.Bàr a T oldalàn látok dominót 990 ft-ért.
Itt tudok venni, csak számot nem engednek átvinni rá?
Vagy mi ez az ellenállás?
Mert akkor megveszem ezt, aztàn legfeljeb új számom lesz.
-
peetyy
őstag
Sziasztok Telekom-guruk!
Mobilelőfizetés megszűntetésekor át lehet vinni a számot domino-ra?
Vagy csak fordítva működik?
Köszönöm szépen előre is a segítséget -
mzso
veterán
Helló!
Ez valami Telekom specialitás, hogy miután bekapcsolom a SIM-et cseszik működni?
Kapcsoltam repülőgép módot, újra is indítottam, de nem volt hajlandó hívást indítani... -
kovacsmi_74
senior tag
Sziasztok!
Egy kis előzetes infó... -
válasz
tutitibi #145155 üzenetére
Szia!
Nem tudom mit értesz egyedi IPTV szolgáltatás alatt, de a kérdésed ide tartozik:
Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon) -
válasz
Nikaré #145150 üzenetére
Kicsit én is, most meg sokan felpattantak, olyan ez, mint amikor víz alól végre felbukkansz és kapkodod a levegőt!
Manó csípje meg, kemény hét volt ez PH-függőknek. Viszont FB csoportban az is kiderült, hogy rengeteg superprofessional szerverszakértő és pro IT-s van! No meg igen sok seggfej is, akik azt hitték, ha bactatják a PH-s fiúkat, akkor sokkal gördülékenyebbbé válik a visszatérés... (picit reménykedtem, ha már sok adat kampeca lett, legalább a sok büntim nyoma is eltűnik, de nem...)
-
-
wwenigma
Jómunkásember
Samsung Galaxy A25 5G, gyakran csinál olyat mikor otthon vagyunk wifin hogy csak SMS érkezik nem fogadott hívásról... próbáltam már mindkét SIM slotban a kártyát ami amúgy pár hónapos Telekom domino SIM. 5G/4G preferált hálózati beállításokat is néztem, teljesen random. Wifi hívás ki bekapcs se változtat semmin, nem is látom igazából hogy aktiválódna.
Érdekes lehet hogy alapból a térerő 1-2 pálcika de bejövő hívás esetén felugrik maxra. Bárkinek ötlet mizújs lehet vagy mit lehet ezzel csinálni? Legutolsó szoftver van a telón, minden frissítve.
-
Nikaré
őstag
Sziasztok!
Domino Day
40 percEgy kicsit sovány, de mégis valami.
-
AMD Power
titán
10-èn jövünk Kretáròl. Utána azonnal elkezdem a számhordozást! 23 év után viszlát Vodafone.
-
Zuglói
tag
Hiányzott!
-
Nikaré
őstag
válasz
Intruder2k5 #145139 üzenetére
Üdv!
Aludni azért sikerült!
És ismét itt. -
-
Tomikaa.
tag
Üdv újra itt!
-
TomPack
őstag
válasz
headhunter #145130 üzenetére
Igen, én már többször megrendeltem, és lemondtam!
30.-nap leteltével fog megszűnni, nem a lemondás időpontjával.
Utána pár nap múlva újra megjelenik majd az appban a kiegészitő szolgáltatásoknál! -
headhunter
addikt
válasz
kovacsmi_74 #145134 üzenetére
-
válasz
fabiant_05 #145129 üzenetére
Mobil Flották topikba írd be a kérdést.
-
V.Stryker
nagyúr
Most nézem, hogy faszán beújjították a díjcsomagokat. 15 gigás csomag már nincs, de legalább, minden kétszer drágább.
Készüléket meg természetesen nem vásárolhatsz, csak ha váltassz az új csomagokra, amivel sokkal drágábbra jössz ki. Mintha a környező országokhoz képest így is nem lenne jóval drágább itthon.
Kezd igazi rohadék cég lenni ez a telekom is. -
donjohnson
addikt
válasz
#145105 üzenetére
ha itt nincs, akkor letöltöd a Netmonster-t Google Play-ből. jobb alul 3 pötty aztán Phone Info.
Preferált hálózattípus beállítása pedig legyen 2G Only vagy GSM only.
ott lennie kell, mert ez egy rejtett menüt hoz elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Milyen videókártyát?
- Háztartási gépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2980
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest