Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapasz
tag
Ezt vajon hogy kell érteni? Május 31-ig lehet bekapcsolni, vagy az a 30 nap lejárata?
"Az aktiválástól 30 napig érvényes +10 GB Telekom alkalmazásban elérhető extra adatmennyiség május 31-ig érhető el." -
törölt tag
válasz
kovacsmi_74
üzenetére
Köszi az infót.
Ebben az esetben sajnos marad a telenor korlátlan.
-
kovacsmi_74
senior tag
válasz
Tompika777
üzenetére
A honlapon a Maraton csomagoknál ír 30 Mbps-ot, de a Domino korlátlan internetnél már max. 300 Mbps van.
-
czegee
csendes tag
Sziasztok!
Tmobil problémám lenne és kiszeretném kérni a véleményeteket hogy érdemes vele foglalkoznom vagy sem, illetve tudok tenni ellene vagy sem, a helyzet a következő:
- Adott egy falu ahol régen csak edge volt, a 3G teljesen kimaradt, majd jött a 4G.
A probléma ott kezdődik, hogy amikor bevezették még szuper térerő volt az "utcánkban" szuper 4G sebességgel mindenki happy volt.
Aztán egy idő után már csak "2-es" térerővel lehetett elérni a 4G hálózatot, ami elég lenne ha nem azt jelentené hogy annak ellenére hogy szerinte 2-es a térerő, net az nuku, ha a hívást arról indítottam volt hogy fél percig nem hallottak a vonal másik végén. Rendben, Volte kikapcs. Most hogy homeoffice-ra vagyok/unk ítélve egy ideje hívás közben 1-es térerő van edge hálózaton (edge mivel 3g nincs, a 4g meg alapból szar volt ugye), és ha nem állok az ablakba konkrétan sem én sem a vonal túl oldalán nem hallanak.
Jeleztem ezeket a dolgokat a tombil ügyfélszolgálaton és a vicces rész most jön!Egyszerre kettő hivatalos levelet dobott be a postás a tmboiltól, az egyikben az állt hogy letesztelték szerintük semmi gond nincs a 4g-vel.
A másikban pedig közölték hogy nálunk csak kültéren biztosított a 4g (WTF?)
Azt még hozzá tenném hogy nem készülék hiba mivel a túloldalon lévő cégnél dolgozom, és ott mindenkinek ugyanezek a tapasztalatai, illetve itthon is van több 4G user és nekik is ugyanezt produkálja.
Ha ezt elolvasta bárki aki érdemben hozzá tudna szólni a dologhoz ne kíméljen. Előre is köszönöm!
ui: ez nem csak a korona helyzet óta van, hanem lassan 1 éve
-
anglergab
addikt
válasz
Tompika777
üzenetére
Igen. Most a nagyobb terhelés miatt valószínűleg nem korlátozzák.
-
MadMancs
veterán
válasz
mályva
üzenetére
Elkéred számlát. Ha 24 hónapon belül lett vásárolva akkor van hozzá elofizu, ha nincs akkor nem.
Hogy tiltják e kérdéses. Anyumnak jött sms év elején hogy fizesse be számlát mert 30 napon belül készülék tiltás és elofizu felfüggesztés lesz, pedig akkor már 5 hónapja ki volt fizetve telefon (11 hónap részlet). Van aki pedig azt mondja hogy nem tiltják ilyenkor telefont. -
mályva
aktív tag
Olyan kérdésem lenne hogy egy számlás telenornál vett egy összegben mobilról hogyan lehetne nekem lekérdezni hogy előfizetés társul e a mobilhoz? mert akkor is le lehet tiltani nemcsak ha nem egy összegben vásárolt. ( Használtan venném)
Van e lehetőségem lekérdezni vagy bármi?Köszönöm
-
törölt tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Akkor ezek szerint olcsóbb ez a korlátlan, mint előfizuban. Köszi a válaszokat!
-
törölt tag
És azt esetleg megtudjátok mondani hogy hotspotnál csak egy eszközre tudom megosztani vagy esetleg többre is?
-
kisspall
aktív tag
Nem kB? 250 kb/s az már tényleg igen karcsú.
-
MadMancs
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Egész pontosan 250kb/s és nem csak a torrent hanem.a teljes p2p forgalom lassításra kerül.
-
törölt tag
válasz
Tompika777
üzenetére
Szóval a torrentet letiltja?
-
törölt tag
Sziasztok!
Telekomnál az 5000 ft-os korlátlan kiegészítő net sem hotspotra, sem torrentezésre nem használható? Az oldalon erről nem találtam semmit.
Köszönöm!
-
zzola
titán
Kösz.
-
zzola
titán
Üdv!
Tegnap aktiváltam egy Domino kártyát. Itt azt olvastam, hogy a VoLTE-t automata aktiválják, a VoWIFI-t meg kérni kell. Nos előbbi nincsen bekapcsolva a kártyára. Várni kell valamennyit, vagy kérjem az ügyfélszolgálatot?
Kösz. -
-
kisspall
aktív tag
A frissítés után működik nálam az app egy olyan készüléken, amin előtte nem volt hajlandó, mert rootolt eszköznek érzékelte. (amúgyis hamisan) Érdemes tenni egy próbát, akinek ilyen problémája van.
-
zannor
tag
Sziasztok!
Tudnátok segíteni az alábbiban:
Egy Domino kártyán szeretném végleg kikapcsolni a PIN kódot (riasztóban szeretném használni a kártyát). Hogy tudom megszűntetni a PIN kódot? Korábban mintha lett volna erre valami számsor, de sehol sem találom sajnos.
-
Top cat
addikt
válasz
karl_fischer
üzenetére
A honlapon is már csak 2 opció van az eddigi 3-ból. Örüljünk, hogy eddig volt.
Valószínűleg szép lassan megszűnik. -
MadMancs
veterán
válasz
joelke HU
üzenetére
A kínálat mindig mindenhol változik.
SZVSZ tökmindegy hogy mit és mennyit ad INGYEN, a szolgáltató. Örüljön aki él vele és használja ami van. Lassan eljutunk oda hogy azért lázonganak az emberek hogy miért nincs 10000000perc ingyen havidíj nélkül csak úgy cukiságból. Egyébként ha valaki olyan sokat beszél hálón belül ott a Domino Mobil S 2990Ft ért és annyit beszél egész hónapban amennyit csak bír szusszal. 9900ért már bárhová EU-n belül. -
joelke HU
őstag
válasz
MadMancs
üzenetére
Nem kerül neki semmibe, de mégis 100 perc helyett 30-at ad? Aham... 😂
Egyébként eddig is három opció volt. 100 perc vagy 1 giga net illetve ez a hibrid 300 mega net meg 30 perc hívás.
Ez kb pont olyan, mint amikor bő fél éve még volt neki 7 napra 300 perc 600 Ft-ért. Erre azt is elcseszték. Ma 7 napra 450 Ft 70 perc... Magyarán a percdíjat megemelték. De gondolom ez is azért van, mert kevesen használták és úgy voltak vele, ha drágábban adják akkor többen ráugranak. Meg gondolom a Most opcióval való játék is az ügyfelekért van... -
SV21
tag
Telekom honlapján sincs már fent a domino day 100 perc, ahogyan az smsben rendelhető, Telekom vezetékes irányba is lebeszélhető 60 perc sem..
Nagy kár mert családon belül ezeket használtuk, de akkor marad a 30 perces verzió.. -
MadMancs
veterán
-
Littoral
aktív tag
válasz
Tompika777
üzenetére
10 GB egyszeri extra net mutatkozik nekem egyedül. Különféle kártyákat kezelek nyomógombos telefonokhoz, ahol a beszéd lenne a lényeges. No mindegy.
-
Littoral
aktív tag
Nem követem a Telekom híreit, ezért itt kérdezem: véget ért az örök élet, ingyen sör, szerdai Domino-kedvezmények? Vagy csak az új alkalmazás nem hozza elő?
-
bopeti98
őstag
Nálatok számolja rendesen a Telekom az adatforgalmat?
Nekem már 3 napja 4,9 GB-on áll, pedig használom. Tegnap közel 1 órán át youtubeoztam, de meg sem mozdult az adategyenleg.
Vajon tényleg "befagyott" vagy csak rosszul mutatja? -
lacib
tag
válasz
MasterMark
üzenetére
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem megy.
-
válasz
MasterMark
üzenetére
Nekem megy.(Budapest)
-
MasterMark
titán
Másnak se megy hívás 4G VoLTE-n?
-
válasz
Tompika777
üzenetére
Semmi nem tiltja, hogy a helyiekkel összefogj és megkeressétek a szolgáltatókat, hogy szeretnétek vezetékes internetet, ti vállaljátok a kiépítés költségének egy részét és azt, hogy előfizettek a szolgáltatásra, ha a szolgáltató is beletesz valamit. Ha van több esélyes, akkor mindet megkereshetitek.
Nehéz lesz erre rávenni a többi lakost? Igen, baromira
Sokáig fog tartani? Igen, több hónap vagy év
Miért csináld? Mert utána lesz rendes vezetékes net a településen, az ingatlanod értékét is növeli. -
anglergab
addikt
válasz
viktorhu
üzenetére
A torrent rövid időre is gond mobilneten, mint ahogy minden ami maximálisan használja a sávszélességet (pl. Speedtest, nagy fájl letöltése). Persze a rövid idő relatív. Illetve a Speedtest, nagy fájl letöltése annyiban jobb, hogy nem használ sok portot és mindkét irányt egyszerre.
-
viktorhu
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Nem a költözést értettem szociális kérdés alatt, hanem hogy azért kellene szerinted fizikát változtatni, mert az embereknek a környéken nincs jó vezetékes elérésük. Egy-két ember számára meg lehet oldani, hogy a mobilnet pótolja a vezetékest, de akkor az nem lesz olcsóbb, mint a költözés. Egész lakótelep számára viszont jelenleg nincs ilyen megoldás.
Abban nem látok semmi félrevezetőt, hogy az ember a telefonjáról bárhonnan használhatja a netet, de ez nem fogja az otthoni netet kiváltani.
A torrent pedig igenis speciális abban, hogy állandó hálózati terhelést okoz, és a feltöltést is bedugítja, míg pl. egy netflixen csak letöltesz, és csak addig, amíg nézed a filmet, utána pedig le is állítod, ráadásul csak a szükséges szávszélességet foglalja, nem a lehetséges maximumot. Ha a torrentezés azt jelenti, hogy 5 perc alatt letöltesz egy filmet, aztán ki is kapcsolod, senki nem fog érte szólni.
Ahhoz viszont, hogy mindenkinek működjön a környéken a mobilnet, muszáj valahogyan menedzselni a hálózatot, és az extrém felhasználást korlátozni.
-
Tompika777
senior tag
válasz
viktorhu
üzenetére
Nem hiszem, hogy az szociális kérdés, ha 30-40-50milliós költözéstől tennénk függővé egy hálózati elérést...
Az volna a szociális probléma, ha valaki a havidíjat nem tudná fizetni... Azon meg átsiklottál, hogy maga a szolgáltató reklámozta a mobilnetet amivel bárhol bármikor korlátlanul használhatod a világhálót... A torrent dolgon meg lépjünk már túl, mert ahogy írták is rengeteg más is ki tudja ezt a hálózatot fektetni, csak pillanatnyilag nem az van korlátozva. -
viktorhu
veterán
válasz
Tompika777
üzenetére
Most te itt szociális szempontok alapján szeretnéd a fizikát felülírni. Nem, attól még Pistike nem fog tudni repülni, hogy ritkán jár a busz.
Nem kretén, aki torrentezni szeretne, de a mobilhálózat akkor sem erre való, ha nincs rendes vezetékes net.
-
4Grider
félisten
-
tibor23
senior tag
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
A Domino kártya 1 éves érvényessége járt le, az adategyeztetés megvolt. Mint írtam, csak a bennmaradt összeg miatt akarom feltölteni.
A 1777-et hívva hogyan jutok el kezelőhöz? -
smiti
veterán
Sziasztok!
Nem találom a választ sehol, lehet csak én vagyok ehhez most béna vagy figyelmetlen.
Szerintetek van lehetőség egy ~ 10 éves mobil előfizetést feltöltőkártyás előfizura váltani? Jelenleg nincs szükség a meglévő előfizetésre ( kapott céges kártya miatt ) de a telefonszámot nem szeretném bukni.
Előre is köszönöm.
-
MadMancs
veterán
válasz
st3v3np3t3r
üzenetére
Itt is? Pár napja egyanezt játszották a voda topicban. Van 90 nap lépni amíg havonta küldik sms, nem értem miért az utolsó utáni pillanatban kell kapkodni. 🤷
-
tibor23
senior tag
Sziasztok!
Hogyan tudok egy éppen lejárt Domino kártyát újratölteni, mivel sem az APP-ban sem a webes felületen nem látszik? A másik kérdés, hogy a bennragadt kb. 3000Ft. ilyenkor megmarad? A tel. szám nem fontos, de jó lenne nem elveszíteni az eddigi feltöltés összegét. -
MadMancs
veterán
válasz
4Grider
üzenetére
Na ezt a részét nem ajánlgatták túlzottan.
net APN el jött mifi re sms hogy nem oké a dolog, online használja. Még egy konfifurációs üzenet amivel mifi nem tudott mit kezdeni. Azért ez hasznos info tud lenni.
Mondjuk fórumtársnak ez se túl jó megoldás.
Korlátlan kell neki. Telenornál a Hyper XXL korlátlan 15990Ft ért. De akkor már inkább Red Infinity ugyanennyiért és teljes EU ban korlátlan minden. Vagy Telekom korlátlan + mobil S 11500Ft ért és ez még 5G képes is (Mondjuk Infinity is) ha jó helyen lakik. Felhasználók 90% a semmit se vesz észre NAT ból. -
MadMancs
veterán
-
anglergab
addikt
válasz
Soma01
üzenetére
Már egy ideje szinte mindenhol NAT van IPv4-es mobilneten.
Ha nem lenne, közvetlenül kint lenne a telefon az interneten. És ha nyitva egy port, oda bárki bepróbálkozhat.
IPv6-on viszont ugye nincs NAT.
Valaki tudja, hogy ebben az esetben (IPv6) bepróbálkozhatnak a telefon nyitott portjain? -
-
Soma01
veterán
Szóval a legolcsóbban a Domino csomaggal lehet megoldani a korlátlan netet, havi 10.000-ért. De az megoldható, hogy ne legyen natolt a kapott net? Ebből a szempontból az előfizetéses csomagok is ilyenek (hogy a nat ki kapcsolható-e)?
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL34 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 5200MHz CL40 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6400MHz CL32 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4041, 100% Akksi
- Eladó Samsung Galaxy S21 FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

net APN el jött mifi re sms hogy nem oké a dolog, online használja. Még egy konfifurációs üzenet amivel mifi nem tudott mit kezdeni. Azért ez hasznos info tud lenni.