Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- czundermák: Shikoku Henro #0: Mégis mi ez?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Nálam egy rejtélyes nyikorgás van most műsoron. Valószínűleg az ablakemelő lehet a ludas, mert ha felhúzom az ablakot, akkor nem hallom.

-
rob210
Topikgazda
Nincs annál nagyobb öröm amikor megcsinálsz egy kocsit, visszahozzák azzal, hogy valami csörög.
(futómű javítás volt)
Mindent átnézel, a kicserélt tornyokat, a kicserélt lengőkarokat, a kicserélt stabokat, a kicserélt mindent. Majd végső elkeseredésedben, fogod a gumikalapácsot és elkezded kocogtatni a kocsit alulról.
Mindent is átkocogtatsz, mire megtalálod a lelezult hűtőkeret csavarját, amihez te nem is nyúltál, de ráment a napod, hogy megtaláld mi zörög.
Éljenek a nyomatékra lehúzott csavarok és Józsi aki mindenhez is ért.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
gixxergabi
üzenetére
Köszönöm. Ma visszajön az autó és le tudom mérni. Tegnap volt sürgős.
-
gixxergabi
senior tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Hátha ebből ki tudod bogozni...
-
angyalpc2
aktív tag
-
Mezga Aladár
veterán
Sziasztok!
Tudja valaki fejből a megane 3/3 grandtour csomagtér nyílás méreteit? -
PofaJenö
senior tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Akkor jó. -
PofaJenö
senior tag
Na lesz alkatrész vagy nem lesz alkatrész, [link]
-
angyalpc2
aktív tag
láttatok már ilyet?
https://www.aliexpress.com/i/1005004371308683.htmlRenault-os csomagolás, a gyertyán rajta a Made in france.
Hamis lenne?
Egyébként nyilván nem éri meg...itthonról is kb ennyi (vagy más is innen rendeli
) -
Gali199qd
tag
Sziasztok !
Tudtok pár megoldást írni párásodás ellen ?
-
sesomaru1989
aktív tag
Köszi, rendelek hella-t akkor.
Hátha azzal nem elsz gond.
Üresben cseréltem a múltkor is, csak kezi fek volt behuzva, lehet csak szar az alkatrész
Egyébként ha sebbesegbe van az autó es ugy cserélem mi történik? ez mostmar érdekel:) -
rob210
Topikgazda
válasz
sesomaru1989
üzenetére
Hát facetet, era-t, vemot, semmiképpen sem.
Delphi, hella, siemens, beru, valeo, " denso " (bár ilyet te nem fogsz kapni) mellesleg simán lehet.
A kiszedett -et majd nézd meg, hogy a kapcsoló tüske milyen állapotban van.
Cserénél elengedhetetlen, hogy a kocsi üresben legyen!!!. -
sesomaru1989
aktív tag
Sziasztok,
M2-ben tönkrement a tolató lámpa. Májusban cseréltem erre:
FACET 7.6245 kapcsoló, tolatólámpa.
A mai napig bírta, újra nincs tolató lámpám. Létezik, hogy ennyit bírnak ezek az alkatrészek??
Milyen márkát javasolnátok?
Köszi előre is. -
angyalpc2
aktív tag
https://www.facebook.com/100049135415952/videos/779117416669206?idorvanity=4334706296551937
bocs, de ezt nem lehet kihagyni
Espace 4
pnci és fsz -
krono.
tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
A szervező alapvetően a márka sokszínűségét szerette volna megmutatni a professzornak, és szerinte ebbe a tuning vonal is értéket képvisel, bár szerintem sem illett illett a múzeum tematikájához. (Én a kettes Lagunák mennyiségét is sokalltam, tudtam volna több másik típust mondani amit szívesebben láttam volna)
A felnit én megkérdeztem, hogy mi legyen fent, az volt a válasz, hogy nyugodtan maradjon. Mondjuk egy felnicserét én nem látok kizáró oknak.
-
rob210
Topikgazda
válasz
kisgyerek85
üzenetére
-
rob210
Topikgazda
válasz
CriticalHit
üzenetére
félreértetted.
Ezt kellett volna nekik címnek adni
-
angyalpc2
aktív tag
aszem ez pont jó ide...

mhh sokkal több Renault típusnak kellett volna ott lennie.
Spéci változatok, színek
de így is vagy 5 napos történés...TC is nagyon képben van -
rob210
Topikgazda
válasz
CriticalHit
üzenetére
Azon kívül, hogy ugyan úgy fent vannak a kifotoshoppolt cigánynepperek kocsijai semmi.
Csak a neve akkor ne ez legyen!
Mondjuk indítottunk mi is egy adásvételi portált, mert kell a pénz.
De ez a jóautókponthu, egy kissé számomra szánalmas.
Meg a köré épített marketing, pont mint a TC az se szól már semmiről, csak pénzről, annak adják el a lelküket aki éppen a legtöbbet fizeti érte.
-
Gombinyó
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Pont ezért ajánlottam a modell fb csoportot...bár nem tudom milyen autóról van szó.
-
angyalpc2
aktív tag
válasz
LamerGyuri
üzenetére
Van, de olyan keskeny a rés, hogy ezek kb be se férnek
-
rob210
Topikgazda
válasz
CriticalHit
üzenetére
Sok olyan vásárlót ismerek akik erre az oldalra fel se mennek a háttércsapat miatt. Többek között én se mentem fel ide.
-
rob210
Topikgazda
válasz
kisgyerek85
üzenetére
Megdöglött az egyik testvezeték.
-
kisgyerek85
senior tag
Sziasztok! Erre valami ötlet? Vettem bele egy új akkumulátort. 2. számú autó, néha van használva csak, eddig mindig az volt a baja, hogy lemerült az akku (6-7 éves már biztos volt a régi) utolsó indítási próba vasárnap volt, tekert, de nem indult. Ekkor rendeltem bele az új aksit. Ma beleraktam, majd gyújtásra adás követően ez látható. Visszaraktam a régit is, ugyanez a jelenség.
[link] -
Gombinyó
őstag
válasz
CriticalHit
üzenetére
Én fb csoporton belül adtam el az autót, ott legalább látszik ki érdeklődik és az alapján már lehet szűrni egy kört. Amúgy meg hasznaltauto.hu a legnépszerűbb sztem.
-
CriticalHit
addikt
Soha nem hirdettem még eladásra autót. Szerintetek melyik megbízható oldalt válasszam a Clio hirdetésemnek? Mivel kedvelem Karottát, a hozzájuk tartozó hirdetési felülettel [link] szemezek.
-
Predator2
addikt
Helló
Jobboldali (Clio2 mk2) elektromos, fényezett visszapillantót szeretnék vásárolni.
Sajnos nem járok sikerrel, mert vagy irreális árban árulják, vagy egyáltalán nincs.
Nem bont közületek valaki Clio2-t? Vagy valami tipp, hogy hol tudnék emberi árban beszerezni? 10-11. 000ft sokallom,igaz szállítással.Üdv
-
malz
csendes tag
Sziasztok!
A következő számú motorhoz hol találok okoskereket? (k4mv838)
Egy fluence 2014 1.6 benzin 82 kw
Azon az oldalakon ahol szoktam vásárolni ott sehol sincs készleten.
Előre is köszönöm! -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Visszakaptam hibátlanul gyári alkatrésszel javítva. Csak bontottat talált ami gyorsan megérkezett. Az olajcsere árából kaptam 20% engedményt.
Normalizálódott a vérnyomásom.
-
vmk
tag
Sziasztok.
Megane 1 ph2 vezető oldali elektromos ablak az alsó végállásban egy ideje kattan egyet, mondjuk úgy. Olyan, mintha az utolsó 1-2 centin, amikor már az ajtóban van teljesen, leesne egy kicsit (kb így hallatszik).
Megnéztem a mechanikát és látszólag nincs lógása vagy ilyesmi. (Kárpit nélkül néztem egy fel-le húzást és a végállásban eléggé megfeszíti az ajtót, bár előtte sosem néztem, lehet, hogy ez ilyen. Gond nem volt vele.)
Mit kellene meg ellenőriznem vagy beállítanom?Az anyós oldali ablak pedig ha teljesen le van engedve, majd teljesen felhúzva akkor a következő leengedésnél reccsen egy ilyen nagyon "üveghangút".
Esetleg erre valami ötlet?Köszi.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
rob210
üzenetére
Árnyalom a példát.
A szerelő elbaxta. Szerintem észre sem vette.
A szerviz tulaja mindent megtesz azért, hogy az autó minél előbb üzemképesen és gyári állapotban visszaadható legyen. A lengő bizti kizárólag addig van az autóban amíg az alkatrész megérkezik.
Az autó eddig nem lett elhozva, várhatóan szerdáig megérkezik a cucc, berakják, utána megyek érte.
A tulajt megkértem az adott szerelő soha a büdös életbe ne menjen az autóm közelébe. -
válasz
rob210
üzenetére
Azzal nincs baj, ha valaki bevallja. Aki dolgozott már ilyen jellegű területen, van, tudja miről beszélsz.
Azzal van a baj, hogy tele lett a környezetünk sunyibbnál sunyibb emberekkel, akiknek a lehúzás a lényeg.
Szóval a bizalom sem véletlenül gyengül, ahogy írod, mert annyi rossz érte már az embereket, annyi dolognál jöttek rá az emberek, hogy hopp, ezzel is át akartak baxni.Gondolom Mézgáék se úgy váltak el a szerelőtől, hogy húzzon a picsába a 3F-es nem induló xarjával.

Nekem életelmben eddig egy szerelővel volt az az érzésem, hogy át akart baxni.
A legjobb sztorim viszont az volt, 10+ éve, amikor a Rönó diag még nagyon macerás volt márkaszervizeken kívül, amikor az én nem induló M2-met úgy adta vissza, hogy nem tudja mitől javult meg, de már jó. Sőt még kérte, hogy maradjon a kocsi egy napot, hogy másnap még kétszer hidegen is ráindítson.
Utólag kiderült, hogy a "vett" gázolaj sár formájában telítette a GO szűrőt. -
Somatom
veterán
válasz
rob210
üzenetére
"A bizalom manapság kihaló félben van. Mindig mindenki a legrosszabbat feltételezi a másikról, sajnos nem véletlen."
Nem tudom, nekem ez idegen. Én olyan környezetben éltem, amiben egy férfiember szavának súlya van és nagyon rosszul esne, ha azt feltételeznéd rólam, hogy amit mondasz, azt én nem fogom szó nélkül kifizetni. Én sem feltételezem, hogy az autóm nincs rendesen megcsinálva. Ha ez így nem működik, akkor megette a fene az egészet. -
rob210
Topikgazda
válasz
Somatom
üzenetére
Én ha elcseszek valamit vagy nem tudom megcsinálni, bármennyire is ciki, de elmondom becsülettel. Volt már pár ilyen pályafutásom alatt.
Ez így korrekt.
A bizalom manapság kihaló félben van.
Mindig mindenki a legrosszabbat feltételezi a másikról, sajnos nem véletlen.
Lásd élő példa.
Ezt az autót nem lett volna szabad visszaadni amíg nem úgy teszi a dolgát ahogy kell. Ahogy oda került. Mert az azért szikrázik akkorát , hogy ha azt nem veszi észre, akkor vak is, meg süket is
-
rob210
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Akkor az úgy rendben.
Következő olajcserére rendelje be előre a biztosítékdobozt
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
diablo1984
üzenetére
Igen.
-
diablo1984
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Akkor a biztivel most működik?
-
rob210
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Te ezt benyeled?
Én rágyújtanám a fáradtolajat az aranykezű mesterre.
Se szerszáma, se tudása , se esze, és még gerince sincs, mert ugye nem szólt, hogy izé elcsesztem bocsesz. No comment. -
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Na ennyit erről, marad a hekkelés...

-
mycso
Topikgazda
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Most néztem, lengyeleknél 30 euró lenne, de ott sincs készleten.
Esetleg bontókba kérdezz utána.
-
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Egy kis segítség kéne. A Baumgartner infója az, hogy sehol nincs, sem az országban sem a franciáknál!!
Valami alternatív beszerzési forrást tud valaki? -
vmk
tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Értem, köszi.
-
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Persze, ha a szaki csinálta a bajt, akkor cserélje. Ha magamnak okoznék ilyen kárt, akkor viszont bizos javítanám a belsejét.
-
vmk
tag
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
És ezzel volt a gond?
-
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
20e helyett nem javítható egy filléres biztivel? Kókányolásnak minősíthetitek, de menjen a Q anyjába, aki ilyen boxot rakat a cserélhető biztik helyett.
A M2-n pl. az aksi tetején vannak cserélhető biztik. -
Mezga Aladár
veterán
válasz
Mezga Aladár
üzenetére
Hátha valakinek szüksége lehet rá.
A doboz neve akkumulátor leválasztó, persze ez egy biztosíték doboz.
Cikkszáma: 243800010R
Ára bruttó: 19.580,- -
angyalpc2
aktív tag
-
rob210
Topikgazda
válasz
diablo1984
üzenetére
[link]
Mivel nekem elég sok ilyen elhulló kábelem van erről szoktam a 90° ot rátenni a generátor sarura.
Örök élet és biztosan szigetel
-
gixxergabi
senior tag
válasz
rob210
üzenetére
És emlékszik
#86803diablo1984: Hogyne létezne, mindent IS lehet kapni...
(sztem bármelyik csavarboltban van) -
diablo1984
veterán
Olaj 13e ft, olajszűrő 3e ft, levegőszűrő 6e. Az olajat nem nagyon kapják olcsóbban, a szűrőket ettől kb jobb áron, de kb mindenki teljes ár közelében számolja...
gixxergabi: nekem szigetelt a kezem, mert kb annyi fért hozzá és kézzel is tekertem vissza.10es kulcsnyílású anyára lehet valami műanyag kupakot rakni/kapni? Az is megoldás lehet...
-
Xantomas
őstag
válasz
rob210
üzenetére
Én előbbiben nagyon-nagyon “nem vagyok biztos”.
Szezonnak vége van, nem fog ennyiért elmenni. Eddig csak komolytalanok, meg irreális elvárással hívtak. Az árban benne van az alku, de nem annyi amivel megprobálkoztak a tázsvírek. Szánom bánom, hiába kérdezgették a címet, azt se adtam meg.Arra, hogy nem viszem el hozzád, pedig ne vegyél mérget, csak nem volt időm. Többit privátba.
-
rob210
Topikgazda
válasz
gixxergabi
üzenetére
De neked 1.5 dci van.
Bár én a benzineseket is felülről csinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

megnézném mi baja
) oldal ne legyen már hiteles forrásként feltünteve
pnci és fsz