Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- arden: Új robotos magazin építése – 1. rész: Miért hagytam ott a WordPresst?
- arden: Önjavító szoftver (Healing Agent) koncepció és demó
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
LamerGyuri #74998 üzenetére
A VW a Zisten!
Nem baj, hogy a 3-as Golf és Vento szintű elavult szarok kerülnek annyiba, mint egy M1 ph2 és összehasonlíthatatlan a két kocsi, de a VW az VW b+. Arra fröcsögnek a lányok, pirosodnak az arcok, párásodik a levegő. -
gooool
őstag
Sziasztok!
Reg jartam erre. :)
Havernak kerestunk dolgozos autot, amiben a burkolos cuccait tudja vinni, esetleg nemi alapanyag is belefer alkalomadtan.
Vegul arra jutott, hogy egy Kangoo kell neki, sogor Renault szervizben dolgozik (mondjuk ezt mind tudjuk, hogy nem feltetlen elony), tetszik neki es en is elegge mondtam, hogy azert az az 1,5 dCi nem egy olyan rossz valasztas. :)
Vegul talaltunk egy ALD-tol kifutott, vegig szervizkonyves autot, a Borsodinal volt reklamanyagszallito, fullba matricazva.
Nagyon szep allapotban van, megkaptuk a teljes tortenetet, a kasztni hibatlan, a matricak megvedtek a karcoktol, kavicsoktol, egyebkent is minden elem gyari, nem volt torve, fenyezve.
2013-as, 216 ezer km, 180nal teljes vezerles csere, vizpumpaval, hosszbordassal egyutt.
Kb. fapad deluxe, klima, elektromos ablak, de neki eleg. :)
Bosch rendszeru 1,5 dCi 75 loerovel, tehat nincs DMF es amennyire tudom fix geos a turbo.
Hazafele minden oke volt vele, szepen megy, indul, megall, at lett nezve alaposan. :) -
törölt tag
Hát ezek a Valeo ablaktörlő lapátok nem valami acélosak. Compact asszem, szóval a full alap verziói. A pötyörgő esőt ugyanúgy maszatokra keni, mint a régiek. Ez is csak akkor töröl szépen, ha rendesen esik az eső, a szitálást elkeni. Pedig lemostam az ablakot, lapátot, tiszta volt minden. Na mindegy, ez van, ezt kell szeretni...
-
Jaded
őstag
Én ilyenkor azt szoktam mondani, hogy "tulajdonképpen ez egy M2, csak más kaszni elemek vannak rajta"
Gondolom a FL jobb lesz. Én már kezdem elengedni ezeket a dolgokat, eddig sem tudtam volna hirtelen autót cserélni, a mostani helyzetben meg pláne nem..
Egyébként 20 fok körül ideális neki, akkor nem recseg-ropog, és az úttartása is sokat javul16-os kerékkel ugyanazt tapasztalom amit te, tehát akkor a futómű ennyit tud.
-
törölt tag
Azt hiszem visszaállok a 95-ös benzinre... Az olajat már kicseréltem, de ha nem cseréltem volna akkor most az is elmaradna.
Fogunk még sírni bőven. -
Hego
tag
válasz
rob210 #74977 üzenetére
Nekem 4-es Megane van, de rendszeresen ülök 3-asban is.. Gondolom valami alapfelszereltségűt próbáltál, mert szerintem sokkal jobb a 4-es. Én nem akartam Megane-t venni, furának tartottam elöl hátul a lámpákat(a lámpa túlnyúlásait), de beleültem egy Intensbe és egyből megtetszett..
-
Hego
tag
- az ülőlap rövid, az ülés szűkös, viszont az oldaltartás jó
nem tudom milyen magas és széles vagy, de nekem kurvakényelmes az ülés. kormányt is minden irányban lehet állítani úgyhogy nekem teljesen jó.
- a sokak által említett zörgéseket én nem tapasztaltam, jól egyben van, a hangszigetelés is jó
ezzel egyetértek
- a középkonzol, kemény műanyagból lévő "díszítő" eleme szétQrja a jobb térdem
ezzel meg ismét nem
- a kilátás az autóból, borzalmas. Valahogy túl kicsik az ablakok, az első szélvédő meg
túlságosan meg van döntve. Viszont ettől belül picit olyan tank (biztonság) érzésem van.
Igen, meg van döntve a szélvédő, de szerintem ez kilátásnál nem zavaró, csak beszállásnál. volt már aki beverte a fejét
- ez az érintős r-link, valami borzalom (a kezelése), amúgy jól szól, jól működik
egy hét alatt meg lehet szokni
- a váltó nagyon pontos, tetszik- viszont a motor - váltó hangolása borzasztó, nagy fordulat esések és rossz tartományba
- akkora turbólyuk van alul, hogy elképesztő (az 1.5dci 1000x jobban autózható)
Nekem 1.6 szívó van, motor váltó teljesen más, nem túl hamar váltottál fel? akkor amikor a nyilak jelezték? Nekem is kéri már 1900 körül hogy váltsak el, olyankor leesik a fordulat 1500 körülre, ott meg nem megy...Úgyhogy én 2500-nál szoktam elváltani..
- a kormány túl szervózott, nagyon mű, nem sikerült hozzászoknom, olyan mintha a kormány és a kerekek között nem lenne fizikai kapcsolat. Nagyon mű.
Talán, de van nála rosszabb is. Céges Focus(legújabb) mondjuk jobb volt ilyen szempontból
- futómű, elsőre jónak tűnt, sokkal kényelmesebb a lagunától, ám mégis elég feszes. Viszont forszírozva előjön egy olyan jelenség (ebben a kormánymű is ludas), hogy egyszerűen leesik az ívről az eleje, a hátulja is hajlamosabb arrébb mászni. Szürreális élmény. (225/40R18)
Igen, futómű nem sportolásra való -
törölt tag
Az hagyján, hogy ez le van rongyolva és annyiét hirdetik, mint egy Megane közepesen jó állapotban. A normális Kangook árából két normális Megane jön ki, annyira fent vannak.
Clio csak másfélszer drágább. Érdekes egy árazása van a piacnak, de ez nem csak autóknál van így.
Megane, Thalia reális.A másik mikor ezeket normál állapotúnak jelölik. Ezeknél ha valaminek autó alakja van és berreg, gurul akkor az már normál állapot, a fenti Kangoo is annak van jelölve.
-
törölt tag
[link]
Beszarás mit el mernek kérni a Kangookért, olyan árak vannak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest