- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Renault, topik összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Sziasztok. Tudom,hogy szerelőhöz kéne fordulnom de futok itt is egy kört mielőtt elviszem a kocsit szerelőhöz.
Adott egy Renault megane II 2003 1.5 DCI 60KW 82 lovas autó. Olyat csinál,hogy ha kicsit jobban kihúzatom 3. sebességben 2900 fordulat körül,jön egy egy hiba üzenet Injection Fault ez pár másodpercig ott marad majd eltűnik. A motor nem dadog semmi ugyan úgy húz tovább. Elvittem hát egy hibakód kiolvasásra ahol a következő hibakódokat kaptam. Ez az első mérés ezek törölve lettek majd mentem az autóval megint kihúzattam injection fault hiba jött és csak a DF025 és a DF053 as hibakód maradt benne. Esetleg ha valaki tudja hogy merre induljak el ne azt lássa a szerelő na ez nagyon hülye itt most mindent kicserélünk azt megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Videós, mozgóképes topik
- Le Mans Ultimate
- LEGO klub
- Futás, futópályák
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged