- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medex
csendes tag
Azért annyira kommersz ram-ot nem szeretnék venni.
A minimum a GEIL, lehet kicsit vesztett a fényéből, de szerintem kommersznek nem mondható, eleinte Kingston-t néztem, de ahogy hallottam az is eléggé megbízható cuccos.
A tunning meg annyira nem fontos, egyik gépemet sem tunningoltam még, ahhoz túl drágák, és nem szerettem volna semmit sem elfüstölni.
Ha nem lesz tunning, nem lesz tunning, csak ahogy olvassa az ember ezt a rengeteg tunningolos topicot, meg jön neki a kedve hozzá.Meg aztán életemben nem csináltam még, és sok helyen igen csak nem értem amit írnak.
Amúgy amiket néztem eddig: Corsair, Geil, Kingston. Talán ez a három típus amit számításba vettem, és ez csak nem mondhatóak kommersz kategóriának. Ha meg igen, akkor tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest