Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pitterix: Gyógytorna
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Medex
csendes tag
Azért annyira kommersz ram-ot nem szeretnék venni.
A minimum a GEIL, lehet kicsit vesztett a fényéből, de szerintem kommersznek nem mondható, eleinte Kingston-t néztem, de ahogy hallottam az is eléggé megbízható cuccos.
A tunning meg annyira nem fontos, egyik gépemet sem tunningoltam még, ahhoz túl drágák, és nem szerettem volna semmit sem elfüstölni.
Ha nem lesz tunning, nem lesz tunning, csak ahogy olvassa az ember ezt a rengeteg tunningolos topicot, meg jön neki a kedve hozzá.
Meg aztán életemben nem csináltam még, és sok helyen igen csak nem értem amit írnak.
Amúgy amiket néztem eddig: Corsair, Geil, Kingston. Talán ez a három típus amit számításba vettem, és ez csak nem mondhatóak kommersz kategóriának. Ha meg igen, akkor tévedtem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Elektromos autók - motorok
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Hobby elektronika
- OLED TV topic
- Milyen alaplapot vegyek?
- OTP Bank topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DXRACER Prince L gamer szék
- magyar billentyűzet - 136 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
A minimum a GEIL, lehet kicsit vesztett a fényéből, de szerintem kommersznek nem mondható, eleinte Kingston-t néztem, de ahogy hallottam az is eléggé megbízható cuccos.
fudi2002