Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- [K2]: Synology NAS és a felhő
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
MK VII
üzenetére
Köszönöm.

Még egy kérdés eszembe jutott: a régi memória kidobása és új beüzemelése semmiféle változtatást nem igényel a szoftveres környezetben, ugye? Úgy értem, a Windows 7 64 bites változata már fel lett rakva a gépre, meg minden driver és alap program. Nem szükséges vagy nem is ajánlott pl. Windows clean reinstall az új memória miatt? (Direkt x64-es Windows raktam fel, sejtettem, hogy + memória kelleni fog majd bele.)
Szükség van a 2x4GB változatra? A sima 8GB több, mint egy ezressel olcsóbb. Tekintve, hogy a gépben nem az IGP van használva, nem tudom származhat-e bármi előny az esetleges 2 csatornás memória kiépítésből. Alap programok, Windows boot idő, stb. nem változik vele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nintendo Switch 2
- Milyen videókártyát?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- BestBuy topik
- One mobilszolgáltatások
- Windows 10
- Keeper teszt
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Kinston 8GB DDR5 5600MHz SO-DIMM memória
- Corsair Vengeance Pro RGB 2x8GB 3200mhz DDR4
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- G.SKILL Trident Z 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C14D-16GTZSW INGYEN FOX
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

fudi2002