- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krisztianby: Íróasztal STAUNING 80x160 jobb mint gondoltam.
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kasa85
őstag
Sziasztok.
Nagy segítségre lenne szükségem.
A gépem furcsán viselkedik.Mikor újra indítom nem pörög semmi leáll a gép pedig mennie kéne.
Ezt olyankor csinálja mikor bioszban beállítok valamit amiért ki kapcsol az egész gép,és vissza.
Ezt megcsinálja,ha bioszba is bele megyek nem állítok semmit hanem ki lépek belőle.Ugyan ez Windows alatt.
A Windows memóriadiagnosztika programot ki próbáltam.F1 el lehet beállítani mit akarok a beállításom Tesztegyüttes Bővített lett normál rol.
A teszt 22% megy aztán kegyetlenül be lassul minden a led a billentyűn ezzel nézem meg nem e fagyott le mert akkor se ki se be nem lehet kapcsolni nagyon lassan reagálnak.
Ez normál Tesztegyüttesben végig megy gyorsan talán a gyorsító táram miatt,mert a bővített ki kapcsolja,ha jól értelmeztem.
A régi memtest 4 pass 3 után sok f meg számok jönnek ki.
Gondolom hibát talált.A legújabb Memtestel semmi hiba azt mondták minid újat használjak,mert a régi lehet nem ismeri fel az új rakom sebességét,és időzítését emiatt hibát jelezhet magyarán vaklármát.Most két memtest programmal ellenőriztem semmi hiba a legújabbakkal.20pass semmi teljesen jó egy napot ment.
Segítségeteket előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest