Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Nem csajos Samsung Z Flip
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Értem, akkor érthető ez a nagy mizéria, miért megy, miért nem megy. Értem én azt is, hogy köze van a lapnak hozzá, mert tapasztalom, csak azt nem értem pontosan miért.
Viszont tegnap este kipróbáltam az HyperX-eket, és 2.2V ill. 1,2V-os NB feszültség társaságában (elsőre ezt állítottam be) 1066-on, Auto időzítésekkel, simán lefutott egy másfél órás Prime95 teszt. Ezzel a beállításokkal a régi 10 perc után hibázott.
Viszont a régit 2 éven keresztül használtam 1.8V-os feszültséggel egy X3-as Phenom II-vel 1066-on manual-os időzítésekkel, és lényegében sose kék-halálozott a gép, nem indult újra, és szinte soha nem fagyott, az utóbbi időben kezdett el fagyogatni, de gondoltam a régi win miatt is lehet, pontosabban adott programok miatt. Majd processzorcsere miatt ugrottam neki a Prime95-el, érdekes az első teszteken (még régi processzorral (X3) kb. félórás tesztek voltak) nem hibázott, majd az újjal X4, már igen, és akkor jöttem rá, hogy az 1.8V édeskevés ehhez az órajelhez, de már semmi nem segített, hibázott folyamatosan... Igaz fagyás, kék-halál, újraindulás akkor nem volt.
Ami miatt viszont aggódok, az az, hogy 2.2V (aida 2.3V-ot jelez) irdatlanul melegszenek, (ennél már csak a processzor tápellátó köre égetőbb terhelés alatt) nem jelent problémát folyamatos üzemben ez a hő? Elbírják ezt hosszabb távon is?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Akciókamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 16GB (1x16GB) 5200MHz CL40 Intel XMP INGYEN FOXPOST
- Corsair Vengeance LPX 2x8GB 2400MHz DDR4 kit
- Micron SO-DIMM laptop memória 4GB DDR4 3200MHz MTA4ATF51264HZ-3G2J1
- új, bontatlan Kingston FURY Impact 32 GB KIT DDR4L-3200 SoDIMM CL20-22-22 memória / kisker garancia
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- BESZÁMÍTÁS! 3TB Western Digital WD RED SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 2400G / RX 5700XT / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest