Hirdetés
- Send to qBittorrent (with SavePaths): Egy apró Firefox kiegészítő qBittorrenthez
- Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája – egy Ikea-horror igaz története
- -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Ketogén étrend
- sziku69: Szólánc.
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cigam
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Azt nem tudhatod. Nem csak a felvétel közben van írás a lemezre. Lehet timeshift, vagy bármilyen rendszerfolyamat. A Windows-sem csak akkor ír a lemezre, ha odamásolsz egy fájlt.
-
cigam
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az, hogy áramszünetkör megborul a fájlrendszer az nem a merevlemez hibás szektorához köthető hiba. Egyik fájlrendszer sem szereti, ha írás közben kirántják alóla a talajt. Tedd szünetmentesre ha ennyire zavaró, és rendszeres az áramszünet.
-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ezt passzolom, nem tudom, hogy az ingyenes változat miben különbözik a fizetős változat ingyenes próbaverziójától

-
válasz
Atomantiii
üzenetére
Az ingyenes arra nem jó.
A fizetős professional edition már jó
-
Hoffer
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Valamiért nem viszi végig a checkout-ot…
-
Hoffer
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ide mostmár regisztálni kell, hogy végigmenjen a fizetés?
-
atee_13
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Jól látom, hogy ennek a fizetőse (Enhanced) tud pdf-ből txt-t konvertálni? De lehet csak elnézek valamit mert nem ismerem.
-
HUNited
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Én csak optimalizálni akarok fájlméretet. Tehát a telefon által készített videóból kisebbet de ugyan abban a formátumban. A TEncoder portable változatát használtam eddig, de gondolom kipróbálok valami modernebbet, mert azt már nem fejlesztik pár éve.
Felesleges időpocsékolás volt, az 5 videóból amit próbáltam csak egyet csinált meg, a másik négyet érintetlenül hagyta, akkor is ha bezártam a givevay ablakot és újra csináltam, azonnal feldobta hogy kész van (hozzá se nyúlt) és hogy de amúgy ő nem is pro verzió.
-
cigam
titán
válasz
Atomantiii
üzenetére
Ne egy fórumról tájékozódj(mer a Norbi mondta), hanem olvasd el a licence-t. Általában ki van kötve, hogy 1 gépre teheted fel, és kizárólag magánszemélyek részére. Pl. itt is ki van emelve, hogy
Ez egy 1 számítógépes élethosszig tartó licenc, nem kereskedelmi felhasználásra.Vagyis egyetlen számítógépre telepítheted legálisan, otthoni felhasználás esetén. Nem az a kérdés, hogy Internetre van-e kötve( és rájönnek mit csináltál), hanem a szerződés értelmében ezt nem teheted meg.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Elvileg oda felteheted. Mondjuk úgy, hogy aznap éltél a lehetőséggel.
-
Mikemend
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
A giveaway legtöbbször oldalhoz és időszakhoz kötött, tehát más oldalra ne tedd ki, különben az egésznek a lényegét veszed el, amellett, hogy így szerintem nem is lenne legális a fentiek tükrében.
-
ptesza
senior tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Korrekt program, én is azt használom. Tud vágni és összefűzni is.
-
looser
addikt
válasz
Atomantiii
üzenetére
-
törölt tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
Azt nem tudom, de milyen poénos, ma előröl kezdte a 24 órát, vajon mióta tart ez?

-
soldi3r
veterán
válasz
Atomantiii
üzenetére
http://www.hdsentinel.hu/register.php
Afrancba, nem toltodott be az utolso oldal
-
XtremLor
őstag
válasz
Atomantiii
üzenetére
[link]
Otthonra ingyen boven eleg a standard, igaz van egy pro kulcsom regota. -
Aidan85
aktív tag
válasz
Atomantiii
üzenetére
vajon csak költői kérdés volt?
összehasonlítás
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NBA és kosárlabda topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Yettel topik
- Milyen házat vegyek?
- X140M1F4N károsultjai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További aktív témák...
- Witcher 1 Collector's Edition
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT OC 8GB GameMax STORM Antec 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V14-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest