- weiss: Pant* rant
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Piftuka #21104 üzenetére
Nem vagyok "pro", így csak nagyon felületesen, de a fő különbség, hogy ehhez pl. tartozik 1Tb OneDrive tárhely, mindig friss valami Prémium verzió.. meg ne kérdezd, miben más, fogalmam sincs
Ja, és igen, így amolyan előfizetéses rendszerben működik. nem mint régen, hogy megvetted, "oszt használtad amíg akartad.. hanem évente meg kell újítani, ha használni akarod.Nekem az elmúlt sacc 4 évben ilyen (365) volt, nekem megérte az évente kb. 10-15 közötti összeget, ilyen áron sikerült vennem, vagy kéz alól (eredeti bontattlan verzió), vagy akcióban pl. notebook-tól.
Igaz, a tárhelyet még nem használtam ki igazán, de azért nem baj, ha ott van, illetve most kezdem azért használgatni, nálam ez volt ami miatt e mellett döntöttem. (meg kicsit tisztázni akartam a warez állományom)
Én is vadaszok most megint olcsóbban, mert az utsót nemrég aktíváltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Linux kezdőknek
- Filmvilág
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Futás, futópályák
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Asztrofotózás
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Egyedi ékszerdobozka
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest