Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Piftuka
üzenetére
Nem vagyok "pro", így csak nagyon felületesen, de a fő különbség, hogy ehhez pl. tartozik 1Tb OneDrive tárhely, mindig friss valami Prémium verzió.. meg ne kérdezd, miben más, fogalmam sincs

Ja, és igen, így amolyan előfizetéses rendszerben működik. nem mint régen, hogy megvetted, "oszt használtad amíg akartad.. hanem évente meg kell újítani, ha használni akarod.Nekem az elmúlt sacc 4 évben ilyen (365) volt, nekem megérte az évente kb. 10-15 közötti összeget, ilyen áron sikerült vennem, vagy kéz alól (eredeti bontattlan verzió), vagy akcióban pl. notebook-tól.
Igaz, a tárhelyet még nem használtam ki igazán, de azért nem baj, ha ott van, illetve most kezdem azért használgatni, nálam ez volt ami miatt e mellett döntöttem. (meg kicsit tisztázni akartam a warez állományom
)
Én is vadaszok most megint olcsóbban, mert az utsót nemrég aktíváltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Witcher 1 Collector's Edition
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- LG 83G4 - 83" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

)