Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• cigam

titán

válasz Danecay #19529 üzenetére

Pontosan melyik hozzászólásodban, mert visszagörgettem, de egyetlen érvet sem láttam.

Szövegértés? Nem azt írtam, hogy nem ingyenes, hanem hogy nem akciós. Valamelyik topikgazda agymenése volt hogy felvegye a témák közé az ingyenes programokat is.

FrankieNTDO
    Bár ne tetted volna!
    - 256 bites AES titkosítás kontra 256bites AES titkosítás? +Miért nem írtad a SP mellé a PBKDF2-t, mikor ugyanúgy alkalmazza.

-Az SP-nek valóban nincs natív Linux-os verziója, de miért nincs ott a WEB? Akár a böngészőbe épülő plugin-re(Linux-on is), akár a WEB-es felületről elérhető kezelhető jelszavakra gondolsz, a SP alatt is elérhető.

- A 2 lépcsős azonosítás listája is költői túlzás, ugyanis a BW felsorolásban a prémium, fizetős verziók megoldásait is felsorolod:
    Bitwarden offers several two-step login methods for free, including:
    - via an authenticator app (for example, Authy or Google Authenticator)
    - via email

For premium users, Bitwarden offers several advanced two-step login methods:
    - Duo Security with Duo Push, SMS, phone call, and security keys
    - YubiKey (any 4/5 series device or YubiKey NEO/NFC)
    - FIDO (any FIDO2 WebAuthn certified key)

- Egy jelszógenerátornak valóban jópofa megoldása a jelmondat generátor, ugyanakkor hahó! Egy jelszókezelőről beszélünk, egy olyan programról, aminek az a dolga, hogy helyettünk megjegyezze a bonyolult jelszavakat. De legyen igazad, ebben jobb a BW.

-Valóban van TOTP a bitwarden_fizetős_verziójában.
    Authenticator key (TOTP) storage is available to all accounts. TOTP code generation requires Premium or membership to a Paid Organization (Families, Teams, or Enterprise).

-Free verzió korlátozás Ez a slusszpoén. Miért a free verzióval hasonlítod össze, mikor most linkeltem a kopik témájába vágóan, hogy 1 felhasználós 1 évre szóló ingyen akciót?!

De ezek sem teljesen mérvadóak, hiszen nem kell mindent is tudnia. A személyes preferenciák fontosabbak, hogy kinek melyik ál jobban kézre, megeflelő-e a tudása, stb...

Új hozzászólás Aktív témák