Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- [K2]: AnyDesk átverés
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Greenebola
üzenetére
És az eggyel kintebbi "főablakban"? Mert nálam pl. nem kell belépni a saját fiók beállításaiba.
Viszont itt akkor mindenképpen regelni kell hozzá fiókot, hogy lásd meddig él még a kód.Én első telepítéskor szépen használtam weben regizett fiók és nem mellesleg minden gond nélkül
Később regiztem fiókot, mikor AV-ről Security Plus-ra váltottam és kerestem a lehetőségét droidra telepíteni védelemnek.Mondjuk vannak eltérések a kialakításban, mert nálam az általad beszúrt részen végig olvasható a kód, nincs kicsillagozva. Ezt amúgy is érdekesnek tartom, hogy miért nincs csillagozva

Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Ha mindkettőt viszed, 170ért tied! - Apple Thunderbolt Display
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Később regiztem fiókot, mikor AV-ről Security Plus-ra váltottam és kerestem a lehetőségét droidra telepíteni védelemnek.