Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: SAMSUNG WW80CGC04DABLE EcoBubble™ 8 kg mosógép
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
Brekecs
üzenetére
Nem tudom, Te hol vetted, de a hivatalos oldalukon [link]:
"By purchasing our product, you receive lifetime technical support and free updates during the subscription period. After your subscription expires, you can continue using the program with all of its functionality but you will not be able to update to our newest version until you renew your subscription manually, or switch to our annual subscription. You can cancel your subscription at any given moment."
Ráadásul már a választható előfizetési hossznál sincs LifeTime választható. No persze az oldalt bármikor alakíthatták, viszont pár éve (2014 nyara), mikor először megvettem már biztosan olvasható volt ez az apró "ínyencség"
Bár ha jól emlékszem BDJ akció keretében vettem és ott is írták a licence-re érvényes 1 vagy 2 éves frissíthetőségi időtartamot.Persze van még olyan program, ami a "hagyományos" módon értelmezi a Lifetime fogalmát. Viszont Aida64-el is vigyázz, mert annak licence is ugyanúgy működik, mint a Revo-é: örökké használhatod, de a frissítési időszak kötött. Ez van...olvasni kell nincs mese..vagy vásárlás előtt kérdezni róla.
pl. Sticky Password-ből is van FULL LifeTime és időszakonként megújítandó előfizetésMalwarebytes viszont váltott, már nem lehet LifeTime előfizetést vásárolni hozzá
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3886
- Egyedi névre szóló karácsonyfadísz rendelhető! 3D Nyomtatott!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Bár ha jól emlékszem BDJ akció keretében vettem és ott is írták a licence-re érvényes 1 vagy 2 éves frissíthetőségi időtartamot.