Hirdetés

2024. május 25., szombat

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:26:20

LOGOUT.hu

Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#15643) looser válasza salaud (#15641) üzenetére


looser
addikt

Igen, egyetértek, bár a giveaway-ek jó része inkább abba a csoportba tartozik (hacsak nem veszti funkcionalitását idővel, ha nem frissül, pl. vírusirtó, anti-spyware, vpn stb.), amelyet megkapsz örökre, csak frissíteni nem tudod, de az adott verzió örökké működni fog. Hát én sem vennék tőlük semmit ezek után. Olyanba egyébként belefutottam giveaway-es "retail" program esetén, hogy ajánlgatta a frissítést kikapcsolhatatlanul, illetve működés közben "hibát" jelzett, amire esetleges megoldás az új verzió, ami persze nem működik a GA kulccsal.

AtHoS: pont tegnap tettem fel a FIlterForge7-et, amiben 3000x3000 pixeles korlátozás van a képekre. Ez a honlapjuk szerint a standard verzió sajátja, szóval itt lehet, hogy a fizetősben is van ilyen korlát, de elég gáz ez is szerintem. Mindig a HDS jut eszembe jó példaként, az a program egyszerűen nagyszerű és az adott verzió mindenféle korlátozás nélkül működik.

Mindent tudok a rákászszakmáról...

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.