- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
A HB ingyenes játékait a hírlevelükre feliratkozva tudod letölteni, ekkor - elég rendszeresen, időnként akár naponta is - küldenek tájékoztatókat. A SWOS valóban partner, az egyik, aki terjeszti a promót, de a kulcsot nem ők adják, hanem a HB. Mintha Te kitennéd a személyes honlapodra, vagy a hírleveledbe beágyaznád ugyanezt a promót. Én a HB hírleveléből kaptam róla hírt, de a FB oldalukon is kint van, a linkek egyike sem hivatkozik a SWOS-re.
Hírlevélből:
utm_source=Humble+Bundle+Newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=2019_01_10_astoryaboutmyuncle_storefront&utm_content=BannerFacebookról:
utm_source=Facebook&utm_medium=Link&utm_campaign=Freebie_WinterSale_Announce -
vorosmarti
senior tag
Ez azért van, mert a sos-ről nyitottad meg a linket. Ez egy referencia (reflink), hogy a humble tudja, h honnan jön a látogató. A sos alapjában véve csak összegereblyézi az aktuálisan elérhető ingyenes vagy shareware stuff-okat, és aztán megpróbálja ráerőltetni a saját letöltő-kliensét a felhasználóra. Lehet őket szeretni, de én mindenkit óvnék tőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest